Televizyon İçin LG Vs Philips Tercihi
-
PanxeR bunu yazdıOlgunisik bunu yazdıHiç gerek yok. Milleti tv konusunda alıştırdılar samsung'a lg ye kimsenin arçelik beko vestel önünden geçtiği yok.
Vestelde 50 inç smart dan dlna ya 400 hz tv 1700 tl. Kimse bana yok 3B si şöyle bu böyle demesin. Sanırlarki hergün 4k film seyrediyorlar. Bağlayacağın şey eninde sonunda uydu alıcı ve 40 yılda bir de film oynatma yapacaksın. Hem adının lg olması vestelden her konuda üst olduğu anlamına gelmez.
Vestel'e git.hocam kimse niye beko vestel vs almıyor ? kötü oldugu için degil pahalı oldugu için.
tv alırken çok araştırdım türk firmaları sadece çamaşır makinası buzdolabı bulaşık makinası gibi sektörlerde rekabetçi.
o türk markalarının alayının paneli yurt dışından hazır geliyor ve üstüne vestel basıp satıyorlar. tedariği başkalarından yaptıkları için fiyatlar ucuzlamıyor.
50 inc dediğin plazma tv ve o büyükülkteki tüm smart tvler lg vs o fiyat.
LG niye en iyiler arasında panelini kendi yapıyor teknolojisini kendi geliştiriyor.
Samsung '' ''
Sony de bir zamanlar böyleydi sonra fiyatta rekabet edemeyince elini ayağını biraz çekti.
Plazma değil. Bende plazmadır diye düşündüm ama led tv. http://www.vestel.com.tr/televizyon
-
- lg , philips , vestel , beko
+ sony , panasonic , samsung , sharp , toshiba
-
lg kesinlikle ama en az 400 hertz olsun smartı ı olsun kanal değişimi olsun hızlı ve başarılı
-
Hocam samsung gibi panel üreticisi firmalar ilk tercihin olsa iyi olur.
Ben çok araştırdım 2 sene önce lg aldım. LG nin şu ana kadar alıpda memnun kalmadığım hiçbir ürünü olmadı. Fakat bu tip şeylerde ihtiyacını iyi bilmen lazım.
mesela ben 7.1 ses sistemi kullanıyorum ve genelde antenden değil PC den film izliorum onun için sadece görüntü kalitesine baktım. (aldığım tvnin üstündeki hoparlorler kotu mesela ama onemli değil)
Benim şahsi fikrim philipsin genelde ucuz ürünleri güzel oluyor. yani mesela 50-100 tlye hoparlor alacaksam kesinlikle philipsden şaşmam. 1000 tl üstü hiçbir üründe philipsi tercih etmem.
-
hocam al bi tane bravia geç ne uğraşıon lg miş yok filipis miş amk...
adamlar herşeyin en iyisini yapıo misal PS4 un mühendisliğine hayran kalırsın içini görsen
sony never disappoints :) -
hocam samsung iyidir. televizyonda ya lg ya samsung derim.
http://www.teknosa.com/urunler/110012645/samsung-46f6470-fhd-smart-3d-dvb-s-led-lcd-tv-2-go
-
ikiside olmaz bence prana yazık aynı tv bizim 3. katta panel kalitesi iğrenç bir başkası aldı samsung panelli bir tv
vestel marka fakat panel samsung sonuç tv mükemmel hemde 42 inç 1200 tl ye herşeyiyle harika boşuna para kaptırma
-
DaveReed bunu yazdı
hocam al bi tane bravia geç ne uğraşıon lg miş yok filipis miş amk...
adamlar herşeyin en iyisini yapıo misal PS4 un mühendisliğine hayran kalırsın içini görsen
sony never disappoints :)sonylerin krallığı eskide kaldı hacım. panel üretimini samsung , lg , sharp ve çinli uyduruk üreticiler devraldı artık.
aktif gözlük kullanmayın oyüzden LG veya Philips iyi bir karar olur , samsung 3d de aktif 3d kullandıgı için hem gözlükler pahalı hem görüntü baş ağrısı yapıyor.
http://www.chip.com.tr/forum/pasif-3d-mi-aktif-3d-mi-cozuldu_t258037.html
rengin koyu olması
mide bulantılarına sebep olması
derinliği içe doğru vermesi
ağırlık
enerji ihtiyacı
pahalılık
Aktif 3d yi elemeye en önemli sebepler.
PanxeR tarafından 09/Kas/13 10:29 tarihinde düzenlenmiştir -
Ben philips derim hacı . Tamam paneli falan LG üretiyo ama İphone gibi düşün :)))
-
para varsa panasonic viera veya sony bravia ^^