Telsimcilere Müjde
-
Arkdaşlar bilmiyorum ama telsimin bireysel sayfası takır takır çalışıyor sadece bugünlükmü yoksa tüm gün içinmi bilmiyorum ama galiba sitedeki sorunu halletmişler bu aksam internetten cep mailden 10 cep ajadnadan 10 toplam 20 dene bekes mesaj yolaldım cep maildekini bir 5 dene daha yollim bitsin bari hiç duraklatmıyor turkcelldeki gibi tıkır tıkır calısıyor acaba biz ezik falan dedikte zoruna mı gitti duzelti ne ama acayip güzel yapmış ya helal olsun gece gece sevindik saygılar.
-
yaşhasın telsim telsimciler.
-
telsim adını vodafone yaptıı gün hattı almayan cw ci olsun
-
alpin bu cw ne demej ka
-
x-files cw bir takım lamer grubu demek...
-
telsim adını vodafone yaptıı gün hattı almayan cw ci olsun
-----------------
Aynen : ) , vadafone'luyum demek ayrı bi hava olurdu heralde -
vadafone adıyla çıksada alsak şunların hatlardan. tarifeleri düşük olur herhalde bi de telefon verdiler mi ohh:D
-
tum operatorler hala bi turkcell olamadılar kaliteden odun vermeyelim arkadaslar..
-
telsimin bireysel web hizmetinden yararlanırken kontör gidiormu?
yada bizden bir ucret fln talep ediolarmı? -
Frosttear
telsimin bireysel web hizmetinden yararlanırken kontör gidiormu? yada bizden bir ucret fln talep ediolarmı?
----------------------------------------------------------------------------
cep ajandadan aylık 30 tane sms (160)karaktes yollayabiliyorsun. Cep mailden günlük 15 (120+isim yerine de mesaj yaz 15) tane yollayabiliyorsun. -
hee çoktan vardı o mesac hakkı :D bu arada turkcell hat+500 kontör 30 ytl olmuş :) rekabet güzel a.q faydanalım :D
Toplam Hit: 3853 Toplam Mesaj: 15