folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder [Test] Ruslarin Kisilik Testi

[Test] Ruslarin Kisilik Testi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

bir yerde denk geldi , ne kadar dogru yanlis tespit ediyor diyo gozlemlemek isterseniz; hizlica uygun agaci secip daha sonra alttaki aciklamalarini okuyarak degerlendiriniz.

1. Cömert ve iyi huylu: Kendinizi geliştirmeyi seviyorsunuz. Bunun yanında yüksek standartlarınız var ve hırslısınız. İnsanlar sizinle iletişim kurmanın zor olduğunu düşünebilir ancak bu kimi zaman sizin için de kolay olmayabiliyor. Kimi zaman çok çalıştığınız ve çabaladığınız bir gerçek fakat kesinlikle bencil değilsiniz. Fazlasıyla çabalamanızın sebebi ise dünyayı geliştirme,değiştirme isteğiniz. Etrafınızdaki insanları kim olurlarsa olsunlar,yansıtsanız da yansıtmasanız da seviyorsunuz,sizleri incitmelerine izin vermeden büyük bir sevgi sunuyorsunuz. Yaptığınız herşey takdir görmese bile buna devam etmelisiniz.

2. Eğlenceli ve dürüst: Sorumluluk sahibisiniz,etrafınızdakileri önemsiyorsunuz. Dürüst bir kişiliğiniz var,sorumluluklarınızı ihmal etmiyorsunuz. Güvenilir oluşunuz sayesinde insanlarla kolayca ilişki kurabiliyorsunuz. Esprili düşünceleriniz ve parlak fikirleriniz var. Her zaman anlatacak birşeyleriniz,güzel hikayeleriniz var. Neşeniz mükemmel.

3. Zeki ve düşünceli: Harika bir düşünürsünüz. Fikirleriniz ve düşünceleriniz oldukça önemli.Her durum için teoriler üretebiliyorsunuz. Görüşlerinize ve düşüncelerinize sadıksınız,önem verilmesini istiyorsunuz. Biraz içinize kapanıksınız. Düşünmeyi,yeni şeyler öğrenmeyi sevdiğinizden yine bunları seven insanlarla birlikte olmayı tercih ediyorsunuz. Kim ne derse desin doğru bildiklerinizden vazgeçmiyorsunuz. 

4. Sezgileri kuvvetli ve kalender: Eşsiz bir ruhunuz var. Çoğu zaman bir benzerinizin varlığı imkansız. Bu nedenle diğer insanlardan daha farklısınız. Kimi zaman yanlış anlaşılıyorsunuz ve bu sizi incitiyor. Kendinize ait bir alan ihtiyacı duyuyorsunuz. Yaratıcılığınızı geliştirme isteğiniz var fakat diğer insanlara da saygılı olmalısınız. Hayatın aydınlık ve karanlık taraflarını görebilen kişilerdensiniz. Bunun yanında duygusal olduğunuzu söylemek de mümkün.

5. Kendinden emin ve sorumluluk sahibi: Bağımsızlığınız ön planda. Kendi yolunuzdan gitmeyi,kendi kurallarınızı oluşturmayı tercih ediyorsunuz. Kendinize güveniniz,kendinize olan sevginiz ve gücünüz had safhada. Ne istediğinizi biliyorsunuz ve hayallerinizin peşinden gitmekten korkmuyorsunuz. Tek beklentiniz ise dürüstlük. 

6. Nazik ve duyarlı: İnsanlar tarafından "çok iyi" olarak tanımlanıyorsunuz. Birçok arkadaşınız var ve onlara yardımcı olmaktan zevk alıyorsunuz. Sıcak ve samimi duruşunuzla etrafınızdakilerin rahat hissetmesini ve mutlu olmasını sağlıyorsunuz. Kendinizi geliştirmek için planlar yapmalı ve bu planlarınızı uygulamalısınız. Anlayışlı ve duyarlı oluşunuzla çevrenize ve dünyaya birçok güzellik katabilirsiniz.

7. Mutlu ve temkinli: Hassas ve anlayışlı birisiniz. Ayrıca fazla yargılayıcı olmayan iyi bir dinleyici konumundasınız. Herkesin hayatında takip etmesi gereken bir yolunun olduğuna inanıyorsunuz. Yeni aktivitelere ve insanlara açıksınız. Bünyeniz strese oldukça dirençli,kaygıdan da uzaksınız. Rahat oluşunuz sayesinde iyi vakit geçirebiliyorsunuz. Bu şekilde yolunuzu kaybetmiyor,umutsuzluğa düşmüyorsunuz.

8. Büyüleyici ve enerjik: Gülmek ve güldürmek sizin işiniz! Uyumlu,spontan ve hevesli birisiniz. Maceralara hayır demiyorsunuz. Şaşırtmayı seviyorsunuz. Ancak kendinize sadık kalmayı ve saygı göstermeyi ihmal etmemeniz gerekiyor. Birçok ilgi alanınız olabilir fakat bunların arasında bölünmemelisiniz. Dinlemeyi öğrenmeniz gerekiyor.

9. İyimser ve şanslı: Hayatın bir hediye,bir lütuf olduğuna inananlardansınız. Bu nedenle hayatınızı mümkün oldukça iyi değerlendirmeye çalışıyorsunuz. Başarılarınızdan gurur duyuyorsunuz. Dayanışmaya hazırsınız. Ayrıca sağlığınıza da dikkat ediyorsunuz. Fırsatları değerlendirmekte üstünüze yok,çünkü hayatın kısa olduğuna inanıyorsunuz. Affedici ve kin tutmayan bir yapınız var.

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Başlığı Kışlık testi diye okuyup karda soğuk suya mı atlıyorlarlar diye bakmaya girdiydim. şoke oldum :)

burdan hoşumuza giden ağacımı seçeceğiz 7 numara olsun

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek

abi  online sayfası da vardır kesin..

lekton tarafından 28/Eki/13 09:38 tarihinde düzenlenmiştir

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

hepside iyi huylu şeyler yalnız dikkatinizi çekerim, bi resimin açıklamasıda ;

Siz büyük bir horonzbu çocuğusunuz ! değil yani.

Pek doğru bulmadım açıkçası

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

ilginç

u235 tarafından 28/Eki/13 10:40 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek

5. ağacı seçip yanlışlıkla 4. açıklamayı yarısına kadar okurken aha doğru dedim. Sonra duruma uyanıp 5. açıklamayı okudum, o da doğru çıktı. sorun yok yani :D

Altan naptın oğlum :|
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    srsr_mnyk
    srsr_mnyk's avatar
    Erkek

1.yi seçtim benle alakasız şeyler çıktı yani dünyaya zerre güzel birşey bırakma derdim yok ama hırslıyımdır ve bencil değilimdir

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    otocu
    otocu's avatar
    Erkek

6 Hoşuma gitti, fakat bana hiç uymuyor.

0100111001100101001000000110111101101100011001000111010100111111
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Efendi
    Efendi's avatar
    Erkek

Ağaca benzeyen bir şey aradım 7 oldu ama açıklaması olmadı. Ne burcumla uyuşurum ne bu testler paklar beni...

Harabat ehlini hor görme Zakir, defineye malik viraneler var...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    otocu
    otocu's avatar
    Erkek

Hocam, ve kötü hiç bir durum yok burda ? :)

0100111001100101001000000110111101101100011001000111010100111111
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    Jilet_Boris bunu yazdı

hepside iyi huylu şeyler yalnız dikkatinizi çekerim, bi resimin açıklamasıda ;

Siz büyük bir horonzbu çocuğusunuz ! değil yani.

Pek doğru bulmadım açıkçası

vatandaşa kafam girsin!..
Toplam Hit: 1864 Toplam Mesaj: 17