Tofaş Murat 124 Alacağım Yardım
-
Merhaba müritler ben bir murat 124[Hacı murat] hastalığına yakalandım ve bir tane toplamak istiyorum 1500-2000 lira verip alsak onun
-boyası
-kaporta
-kumaş döşeme
-orjinal aksesuarları
vs ne kadar tutar bilen birileri yardımcı olursa sevinirim bütçe 6-7 bin civarı
Mod; konuları uygun bölümlere acalim.
-
konu başlığını küçült hocam yalan olmasın konun
-
Başlığı küçük yap önce silinmeden hocam. Motor alacaktim onun yerine bende ucuz birşey alıp yapim diye karar verdim bakim. Ekim e kadar daha ne kadar değiştireceğiz bilmem de
-
vallaha hocam araba parası harıc 6000 varsa yeter diye dusunuyorum ama sadece orjınal yapıcaksan nadırde olsa bazı parcalarını bulamayabılırsın curugu fazla olmayan bır arac al yoksa sadece kaporta ve işcilik 3u gecer tabı hakkıyla yapıcak olursan
-
uyuşturucu bağımlısı olduysan kendine uyuşturucu almaya çalışmaya değil uyuşturucuyu bırakmaya çalışman lazım. uğraşırsın baya eksiğiyle döküğüyle. biriktir az daha 10bin küsüre düzgün araçlar var alınabilecek
-
MeTiN_7 bunu yazdı
vallaha hocam araba parası harıc 6000 varsa yeter diye dusunuyorum ama sadece orjınal yapıcaksan nadırde olsa bazı parcalarını bulamayabılırsın curugu fazla olmayan bır arac al yoksa sadece kaporta ve işcilik 3u gecer tabı hakkıyla yapıcak olursan
usta sanayicilerle babam baya yakın 5 liralık işi 3.5-4 liraya bitirebiliriz aslında bide o var.
-
uğraşma araba pazarını takip et daha ucuza gelir.
-
O da olabilir.
-
Ford granada filan bak hocam, 124 nedir.
-
Geçti artık o işler, level atladı tüm hacıcılar.
-
ustam toplu bi granadayı 10 binin altında almak zor bide yakıtları çok fazladır fortlarda.124 alıp 20-30sene baktıktan sonra zaten tarihi eser gibi bişey olur,değeri iyice artar hem maddi hem manevi bide o yüzden istiyorum.