Triplik Parçalar
-
DjBarky bunu yazdı:
-----------------------------
anasını satayım adam trip 'lik parcalar diye başlık atmış adamlar tarz olarak rock müzigi öneriyor şaşıyoum vallahi...
benim şarkılarımı mı beğenmedin dinledin mi :D -
DjBarky bunu yazdı:
anasını satayım adam trip 'lik parcalar diye başlık atmış adamlar tarz olarak rock müzigi öneriyor şaşıyoum vallahi...
-----------------------------hocam psychedelic rock diye bir kavram vardır. bilmem bilirmisin..
nasıl trance ın psychedelic, goa, psy tarzları varsa rocktada var bu..
pink floyd, jimi hendrix, the movements vs.. biraz araştır, dinle ;)
-
simav'ın kurusu en iyisidir.
-
Varg bunu yazdı:
DjBarky bunu yazdı:
-----------------------------hocam psychedelic rock diye bir kavram vardır. bilmem bilirmisin..
ben bütün tarz 'ları hemen hemen biliyorumda konumuzla ne alaksı var senın bahsettigin olayın yani rock muzikle nasıl bir kafa yaşayabilirsinki ? -
DjBarky bunu yazdı:
Varg bunu yazdı:
DjBarky bunu yazdı:
ben bütün tarz 'ları hemen hemen biliyorumda konumuzla ne alaksı var senın bahsettigin olayın yani rock muzikle nasıl bir kafa yaşayabilirsinki ?
--------------------------Rockla Kafa Yaşamaya Çalısısan Herif Baksan Çay SArıp İçiyodur..
-
DjBarky bunu yazdı:
Varg bunu yazdı:
DjBarky bunu yazdı:
ben bütün tarz 'ları hemen hemen biliyorumda konumuzla ne alaksı var senın bahsettigin olayın yani rock muzikle nasıl bir kafa yaşayabilirsinki ?
-----------------------------hocam sorun rock müzikle kafa yaşamak değil. yani rock müzik derken ben emre aydın dan bahsetmiyorum.
çeşitli efektlerle, klavyeyle. gitarın sounduyla, wah pedalıyla vs vs.. belki o kafayı sen yaşayamazsın.
psychedelic rock daha turntable lar icad edilmeden önceden beri var. :)
sonuçta herkes rus kadınlarını sevmez. ben latin severim sen rus seversin olay bundan ibaret
-
3 kurusluk esrar'la kafa olmak icin bu kadar uzatmaya degmez, isteyen istedigi muzikle kafa olsun. adam birsey istemis bizde kendi hosumuza gidneleri paylasmisiz bu kadar kritike etmeye gerek yok
-
DjBarky bunu yazdı:
edit:
Fog - Commercial Understanding (Progressive Goatance Karışımı Sağlam Parça)
http://www.fileden.com/files/2008/2/14/1759570/Commercial%20Understanding.mp3
Ace Venture - Cardiac Arrest (Progressive Goatrance Karışımı Buda Tehlikeli)
http://www.fileden.com/files/2008/2/14/1759570/ace_ventura_-_cardiac_arrest_%28gaudium_remix%29.mp3
şimdilik yeter zamanım yok istersen tekrar up 'larım.
-----------------------------dostum bu tür parçaları uplarsan yada bulabileceğim yerleri pmlersen çok sevinirim..
-
http://www.tahribat.com/Forum-Ozkanyutkun-Ft-Necrolit-Deep-Voice-2010-Dinle-107430/
dene bakalım :) bizzat kurufasulyeyle denenmiştir iyi kafa açıyor =)
phscydelic trance dinle bide
infected mushroom
asterix
başta gelenlerden...
-
infected mushroom takıl hocam