TROJENN
-
AMA VİRÜS TARAMASI YAPIYOM TRUWA ATI DİYO HEMDİ BİŞİ SORCAM PERİŞAN MP3 LARİ ATTIM CD SONRA PC Yİ TEMİZLEDİKTEN SONRA GERİ YÜKLESEM YİNEDE O MP LERİN İÇİNDE GERİ GELME İHTİMALİ NEDİR? SENCE YADA GERİ GELME İHTİMALİ WARMIDIR?
-
maho_05 bunu yazdı:
AMA VİRÜS TARAMASI YAPIYOM TRUWA ATI DİYO HEMDİ BİŞİ SORCAM PERİŞAN MP3 LARİ ATTIM CD SONRA PC Yİ TEMİZLEDİKTEN SONRA GERİ YÜKLESEM YİNEDE O MP LERİN İÇİNDE GERİ GELME İHTİMALİ NEDİR? SENCE YADA GERİ GELME İHTİMALİ WARMIDIR?
yok abi benim makinada da oluyodu ben yedekledim hatta bazı şeyleri de D sürücüsüne yedekledim c ye format attım service pack iki kurdum geçtibüyük ihtimal problem olmaz
-
-
Hayir ii guzelde bu konunun yeri burasimi simdi
-
RemotE bunu yazdı:
Teknik Servis ücredi olarak pc başına 40 milyon alırım :D
ulan ne aç adamım :P
oha lan bi formata 40 milyonmu verilirben 20 ye yapayım pc basına
-
Kardeş o sorunu çözersen banada haber ver aynısı benimde başıma geldi ve senin gibi internet kafedeyim... gerçekten bu trojeni yapan iyi iş çıkarmış hatta burada çoğu kişininb bilg. bulaşmış acaba yeni bir virüs mü yayılıyor..
-
osmansan bunu yazdı:
Kardeş o sorunu çözersen banada haber ver aynısı benimde başıma geldi ve senin gibi internet kafedeyim... gerçekten bu trojeni yapan iyi iş çıkarmış hatta burada çoğu kişininb bilg. bulaşmış acaba yeni bir virüs mü yayılıyor..
ya yok o çok eski bir şey yıllardır var desem yeridir siz büyük ihtimal normal xp kullanıyorsunuz sp falan değil normal xp de bende de vardı -
Kardeş sana sasser virüsü bulaşmış symantec'in sitesinden sasseri indir tarattır ve sil geçer.
tabi bu sasser temizleme programını bilgisayar güvenli kipteyken yap.
-
Selam Bunu sp2 yi kurarka kurtulman mümkün senin yapacağın Kaspersy Antivirüs, Kaspersky Anti hacker ve spyware doctoru kur kardeş ama ağ destekli güvenli modda aç makinayı ve bu moddayken taramaları yap. yüksek ihtimal kurtulacan.
-
yapman gerekenleri teker teker soyluyom kesin kurtulursun...
- başlat/ayarlar/ denetim masası/ yönetimsel araçlar
- hizmetlere gir
- uzaktan yordam çağrısı(RPC) bul
- çift tıklat ve kurtarma sekmesine gel orada bulunan üç list box ıda (Birinci hata, İkinci hata, sonrakihatalar seçeneklerinin karşıındaki kutucukları ) eylem yürütme yap... tamam ma tıkala
- şimdi herşeyi kapat makineni yeniden başlat sorun ortadan kalkacaktır geçmiş olsun ama makineni guncellemeyi unutma ;)