TROJENN

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maho_05
    maho_05's avatar
    Erkek

AMA   VİRÜS TARAMASI YAPIYOM TRUWA ATI DİYO  HEMDİ  BİŞİ SORCAM  PERİŞAN MP3 LARİ ATTIM CD  SONRA  PC Yİ TEMİZLEDİKTEN SONRA  GERİ YÜKLESEM  YİNEDE  O  MP LERİN İÇİNDE GERİ GELME İHTİMALİ NEDİR? SENCE  YADA GERİ GELME İHTİMALİ WARMIDIR?

MaHo
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeriSaN
    PeriSaN's avatar
    Erkek
    maho_05 bunu yazdı:

AMA   VİRÜS TARAMASI YAPIYOM TRUWA ATI DİYO  HEMDİ  BİŞİ SORCAM  PERİŞAN MP3 LARİ ATTIM CD  SONRA  PC Yİ TEMİZLEDİKTEN SONRA  GERİ YÜKLESEM  YİNEDE  O  MP LERİN İÇİNDE GERİ GELME İHTİMALİ NEDİR? SENCE  YADA GERİ GELME İHTİMALİ WARMIDIR?

yok abi benim makinada da oluyodu ben yedekledim hatta bazı şeyleri de D sürücüsüne yedekledim c ye format attım service pack iki kurdum geçti

büyük ihtimal problem olmaz

Dağlar Gışımış Yolcu Üşümüş Nasıl Edem Ben, Dağlar Harami Deşme Yarami PERİŞANIM Ben
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zob
    zob's avatar
    Erkek
    Hayir ii guzelde bu konunun yeri burasimi simdi

Zip Zip KAnguru ████»Kangurulara Ozgurluk!!!! «████
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Connection
    Connection's avatar
    Erkek
    RemotE bunu yazdı:

Teknik Servis ücredi olarak pc başına 40 milyon alırım :D

ulan ne aç adamım :P

oha lan bi formata 40 milyonmu verilir

ben 20 ye yapayım pc basına

"Çevrelerine uymak için kendini yontanlar,tükenip giderler" Connection® MSN: koray@maviates.org
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    osmansan
    osmansan's avatar
    Erkek
    Kardeş o sorunu çözersen banada haber ver aynısı benimde başıma geldi ve senin gibi internet kafedeyim... gerçekten bu trojeni yapan iyi iş çıkarmış hatta burada çoğu kişininb bilg. bulaşmış acaba yeni bir virüs mü yayılıyor..

..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeriSaN
    PeriSaN's avatar
    Erkek
    osmansan bunu yazdı:

Kardeş o sorunu çözersen banada haber ver aynısı benimde başıma geldi ve senin gibi internet kafedeyim... gerçekten bu trojeni yapan iyi iş çıkarmış hatta burada çoğu kişininb bilg. bulaşmış acaba yeni bir virüs mü yayılıyor..

ya yok o çok eski bir şey yıllardır var desem yeridir siz büyük ihtimal normal xp kullanıyorsunuz sp falan değil normal xp de bende de vardı

Dağlar Gışımış Yolcu Üşümüş Nasıl Edem Ben, Dağlar Harami Deşme Yarami PERİŞANIM Ben
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek

Kardeş sana sasser virüsü bulaşmış symantec'in sitesinden sasseri indir tarattır ve sil geçer.

tabi bu sasser temizleme programını bilgisayar güvenli kipteyken yap.

TBT'ye Mescit istiyoruz.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zemcius
    Zemcius's avatar
    Erkek
    Selam Bunu sp2 yi kurarka kurtulman mümkün senin yapacağın Kaspersy Antivirüs, Kaspersky Anti hacker ve spyware doctoru kur kardeş ama ağ destekli güvenli modda aç makinayı ve bu moddayken taramaları yap. yüksek ihtimal kurtulacan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BarettamazZ
    BarettamazZ's avatar
    Erkek

yapman gerekenleri teker teker soyluyom kesin kurtulursun...

1. başlat/ayarlar/ denetim masası/ yönetimsel araçlar

2. hizmetlere gir

3. uzaktan yordam çağrısı(RPC) bul

4. çift tıklat ve kurtarma sekmesine gel orada bulunan üç list box ıda (Birinci hata, İkinci hata, sonrakihatalar seçeneklerinin karşıındaki kutucukları ) eylem yürütme yap... tamam ma tıkala

5. şimdi herşeyi kapat makineni yeniden başlat sorun ortadan kalkacaktır geçmiş olsun ama makineni guncellemeyi unutma ;)

...::: BarettamazZ :::...
Toplam Hit: 5149 Toplam Mesaj: 21