folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tsk"Ya Başvuran Yabancı...

Tsk"Ya Başvuran Yabancı...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    JAPONYA’NIN Kyushu kentinde oturan Kazutoshi Kai adlı bir japon, çok sevdiği Türk arkadaşı şehit düşünce Türkiye Büyükelçiliği’ne Terör örgütü PKK ile müdacele etmek için Türk Silahlı Kuvvetleri’ne katılmak amacıyla başvurdu. Türkiye’nin PKK ile yaptığı mücadeleyi, bir dönem Japonya’ya çalışmak için gelen Türk arkadaşından öğrendiğini anlatan Kai, bu arkadaşının ülkesine askerliğini yapmak için döndüğünü söyledi. Birlikte çalıştığı Türk arkadaşının PKK ile çatışırken şehit düştüğünü anlatan Kai, Türk askerlerinin PKK tarafından şehit edildiği haberlerini duydukça çok üzüldüğünü kaydetti.

OLUMSUZ CEVAP ALDI

‘SON günlerde artan saldırılara ilişkin haber ve programları izledikçe gözüme uyku girmiyor’ diyen Kai, elçilik görevlilerinden, kendisine yardımcı olmalarını istedi. Elçiliğe hikayesini kısa bir mektup ile de anlatan Kai, gerekirse bu uğurda ölmeyi göze aldığını belirtti. Türk Büyükelçiliği yetkilileri de Kai’ye, şu yanıtı verdiler: ‘Duyarlılığınız için çok teşekkür ederiz. Ancak Türk ordusunda yabancıların askerlik yapması gibi bir uygulamamız yok. Bu isteğinizi maalesef yerine getiremiyoruz. Ancak Türklerin PKK ile yaptığı mücadeleyi anlayan sizin gibi bir dostu olduğunu bilmek gurur verici.’

Nakamura notu:Abi bizi dünya kamuoyunda anlayanlarda var merak etmeyin,Japon kardeşime bakın nede olsa kan çekiyo,duygulandım.Yüzyıllardır beraber yaşadığımız adamlar bunu yapmazken 'o' yaptı...

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek
    japondur ne yapsa yeridir :D

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek

japon sempatizanlığını yaymak için uydurduun bi haber olmadıını nerden bilelim kaynak varmııı :D:D (yannış anlama geyik işte)

işin geyik olmayan yorumuna gelirsek..

harbi böle bişi varsa helal ossun o japon kardeşimize..PKK illetini dünyanın anlaması için ille bi arkadaşlarınmı ölmesi gerekicek?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    ecstatic_60 bunu yazdı:
    -----------------------------

japon sempatizanlığını yaymak için uydurduun bi haber olmadıını nerden bilelim kaynak varmııı :D:D (yannış anlama geyik işte)

işin geyik olmayan yorumuna gelirsek..

harbi böle bişi varsa helal ossun o japon kardeşimize..PKK illetini dünyanın anlaması için ille bi arkadaşlarınmı ölmesi gerekicek?

Haberturk.com,showhaber.com,stargazete.com kaynaklarım:)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek

siz akılsız dersiniz adama ama adam bi hedef için savaşıo nasıl olsa.. insan haklari...

savunuyorum bu adamı ...

Dalgasız denizde herkes kaptan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    Pc-ErrOr bunu yazdı:

siz akılsız dersiniz adama ama adam bi hedef için savaşıo nasıl olsa.. insan haklari...

savunuyorum bu adamı ...

Akılsız fln diyen yok hocam,diyenin de aklından şüphe ederim zaten.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuna
    Tuna's avatar
    Erkek

caponlar iyiler ama bizim adamlığımız az biraz kıt...

tokyotimes.org bilmemne blogunda japon kızlarına cep telini vererek asılan speedy hasan olayını hepimiz biliyoruz. sayfaya yazmadığımız küfür kalmamıştı ve bu küfürler tüm japonlarca ayıplanmıştı.milletcek rezil olduyduk.

edit:olayın akabinde aramızdan çıkan bir türk kaşarının misilleme yaparcasına japon erkeklerine cep telefonunu vermeyi ayrıca koymuştu...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

bravo lan adama ne de olsa made in japon :| nakamuranın kankisi olabilitesi yüskek...

müttefik olarak benimsediğimiz amerikadan böyle bi şey olsa kabul ederler , japon olunca mı zorlarına mı gidiyor ? :|

[22817//kaanabak]
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek
    ilk okudugumda bu haberi hafiften duygulandım "bırakın pkk ile ben savaşayım" sözleri özellikle.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

bu tbt geçmişince bi yerde capon lafı geçerse orda bilinki naka vardır=)

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    jannissary bunu yazdı:

bu tbt geçmişince bi yerde capon lafı geçerse orda bilinki naka vardır=)

Abi ama bu konuda açılmıycak gibi değil ki:| Kardeşimiz bizim yanımızda olmak istemiş,müttefiğimiz diye geçinen hangi memleketten biri çıkıp yaptı şunu?Valla duygulandım,diyorum ya kan çekiyo....Saygular:)

Toplam Hit: 1237 Toplam Mesaj: 11