Türk Telekom Her Perşembe Bedava
-
Herkese verdiler bir bana vermediler..Güncelleme yaptım,sildim yeniden yükledim,müşteri hizmetlerini aradım dediler şuan bütün hatlara tanımlı değil en yakın zamanda bütün hatlara olaçak.Hangi arkadaşımda yaptıksak oldu bende olmuyo..
-
Kalici turk telekomlu 2 arkadas referans olabilirse tivibu almak istiyorum. Kullanmayacak olan varsa ve 2 yil hat degistirmeyi dusunmuyorsa yardimci olmalari durumunda minnetar olurum.
-
şu salı günleri salla kazan tarzı bi olayı var sanırım. oradan rp (riot point) çıkıyormuş ilginç.
çıkıpta kullanmayan mürid varsa talip olabilirim ^^
-
samast bunu yazdı
Herkese verdiler bir bana vermediler..Güncelleme yaptım,sildim yeniden yükledim,müşteri hizmetlerini aradım dediler şuan bütün hatlara tanımlı değil en yakın zamanda bütün hatlara olaçak.Hangi arkadaşımda yaptıksak oldu bende olmuyo..
benim de aynen öyle , yarın bi arayayım
-
İlk defa günlük 5 gb çıktı :)
-
Haftalık 10Gb verdi..
Dişimin arasına yetmez, yinede sağolsun TT.
-
Hatirlattiginiz iyi oldu. Haftalik 30gb kazandim.
-
Benimki niye ötekilerden eskik 2 gb verdiler :D
-
blackglove bunu yazdı
Benimki niye ötekilerden eskik 2 gb verdiler :D
onlar sendigalı hocam D
-
crystalmeth bunu yazdısamast bunu yazdı
benim de aynen öyle , yarın bi arayayım
saat 12den önce son bir kez deneyeyim olmazsa arayayın dedim ve oldu :D 2 gb verdi günlük.
sanırım saat 12yi geçince iptal olması durumu kalkmış , 24 saat dolunca iptal oluyor.