Turkce Rap
-
Huzursuz sen olmalisin
2 kere mesaj yazmissin
heyecanlanma dostum ne geregi war bi muzik ugruna bu kadar lafa heee . -
bence ,
Boarshill No. 1
Cartel
Erci E.
Fuat a.k.a Efyuu
Inceefe a.k.a Çelikbilek Apo
Islamic Force
Kanun aka The Battlemaster
Karakan
Makale
MC Ender
Mic Force
Microphone Mafia
Müfreze
Narcotic
Nefret
Ondaon
Osmanli Imparatorlugu
Rapor 2
S.O.S
Sert Müslümanlar
Sihir 187
Silahsiz Kuvvet (Sagopa Kajmer)
Sirhot
Suikast Alkim
Umut Ertek
Yener
Azrail
Delikan
DuMan-Yak
Flinta Family
Lisanz -
kabus bunu yazdı:
-----------------------------
peki sence cartel & Peder Maffay`in parcasina ne dersin onda da gitar,bass,mass hepsi var iyimi sence o parca..
ya bak ne diycem ben Rap & Hip hop Tarzindan hoslaniyorum hani severek dinledigim metal,alternative `de yok degil ama bana gore herseyde bi sanat bulabilirsin .
peder değil peter -
lemar bunu yazdı:
bende tam seninkine benzer bi msj yazacaktım dostum :)
yani şunu sorayım bende eminemi o kadar çok sevmesemde (bunun sebebi çok şişirilmiş olması,amerikan balonu olması,ve dönek bi adam olması) son parçası "Sing for the Moment" tamamen bateri,gitar falan filan yani... Hatta şarkının soununda gitarla sağlam bide solo var maşşallah yani... O parçada gayet güzel bir rap şarkısı...
Not: eminemi pek sevmiyom derken yanlış anlaşılması yaptığı parçalara deyecek tek kelimem bile yok adam harika bir MC ve sözleri muhteşem saygı duyulması gereken bi herif yani...
bir $eye dikkatini çekmek istiyorum , konu ba$alığı hiphop değil , Türkçe Rap , yazdığın mesajLa türkçe rap arasında ben bir ili$ki kuramadım , bilmem anlata bildim mi !!!
-
yaaaa bravo sana
ben peder diyorum nolacak simdi...
size bi linK veriyorum alin dinleyin bakalim.....
Ceza-Medcezir
http://www.iyimuzik.com/tr/indir.asp?id=1161 -
yaa yeryüzünde rap/hiphop ve metal müzik arasında kan davası yaratan tek millet bizizdir heralde:))ne salakça bişii yaa:)manisada mesela hiphopçular metalcileri yolda yürürken bişeyde bişii yokken döverler:)))alaam yaaaa:))cık cık:)
-
Muhaha siddet bu gerekli bazen...
-
beyler ben manisalıyım ÖNCEDEN BİZ NEDEN HİPHOP TAKILIYOZ DİYE BİZE DALARLARDI O METALCI HİPHOP CI KAVGALARINI DA İYİ BİLİRİM :))) BİZZAT DENEDİM İ OKLUYO... ESKİDEN BAYA AZINLIKTAYDIK AMA ŞİMDİ Bİ POK DİYEMİYOLAR METALCİLERİ MANİSA YA BEKLERİZ.
-
babalar şöle bi delikanlı kardeşimiz Sagopa Kajmer mp3 lerinin link ini verse de biz de dinlesek neyin...
-
http://www.kacakcirap.cjb.net/
bu sayfayi takib et su an yenileniyor..
Toplam Hit: 16787 Toplam Mesaj: 76