Yazılımlar / Diğer Programlar
Ublock Tarzı Reklam Engelleme Programlarındaki Sorunlar ?
Ublock Tarzı Reklam Engelleme Programlarındaki Sorunlar ?
-
Arkadaşlar son 3-4 gündür youtube olsun farklı siteler olsun ublock adblock tarzı eklentiler tam anlamıyla çalışmıyor.
Youtube falan reklamlardan geçilmiyor durum hakkında bilgisi olan veya farklı bir şey tavsiye edecek olan ?
-
Ublock kullanıyorum normal çalışıyor. İnternete para veriyorum birde saçma sapan reklamlarla uğraşamam.
-
Ben anti adblock killerla zenmatenin engelleyicisini birlikye kullanıyorum. Zenmate daha başarılı öneririm. Ama genede tam verim alamıyorum.
-
Tüm reklam engelleyicileri kaldır ve ublock origin kur. En iyisi o şu anda. Yine çalışmazsa malware bulaşmış olabilir bilgisayarına.
-
Malware yok ama ublock falan işe yaramıyor tüm youtube reklamları görünüyor ilginç..
-
Sadece adblock var youtube da reklam yok
-
Şunu bir dene,youtube hariç alayını engelliyor,bilhassa açılır pencereleri ;
Durduk yere açılan onlarca pencreyi engelleyebilen bir tek bu var sanırım.Youtube için ise ublock origin.
-
Ublock kullananlar filtre kısmından adblock warning removal diye geçen filtreyi yüklerseniz reklam engelleme eklentisini kapat yoksa siteye sokmam diyen siteleri kandırabilirsiniz. Hazir konusu açılmışken yazayım.
-
ublock origin den bildiriyorum
reklamsız geziyorum bir sıkıntı yok.
-
SkynetX bunu yazdı
ublock origin den bildiriyorum
reklamsız geziyorum bir sıkıntı yok.
-
Bir sebepten doalyı chrome da çalışmıyor hiçbir adblock eklentisi. diğer tüm tarayıcılarda çalışıyor. İncelemeye devam edeyim