Uçak Kazasında Kara Kutu Skandalı !!
-
Isparta'da düşen ve 57 kişinin hayatını kaybettiği uçağın karakutularında yapılan inceleme, ilginç sonuçlar verdi. Pilotların konuşmasını kaydeden ve kazanın sebebini ortaya çıkaracak olan 'kokpit ses kayıt cihazı'nın arızalı olduğu tespit edildi.
resmen komplo lan bu.
-
abi komplo deme bana dün akşam komplo teorisini izledim zaten
-
hay ak buna bizim mahalledeki deli osman inanmaz amk (: adama deli diyorum ama herkesten akıllı amk.neler konusuyor adam.kafayı ondan yemistir.neler anlatıyor arkadslar bu ucak kazasını dıymus biryerlerden.bu proflara felan tas cıkartır amk.valla hic inanmadım.hep aynı numara.biz keriz miyiz amk.artık birisi ses versin.gidiyor vatan evlatları birer birer. :(
lan meger bozuksa o saatlerde plotlar havaalanında hangi yetkiliyle ne konustu?buna da mı arızalıydı diyecekler.Hassiktir...
-
o cihaz arızalıysa, bende vikingliyim:D
-
ZaYGo bunu yazdı:
-----------------------------
o cihaz arızalıysa, bende vikingliyim:D
hassss... :D -
Yalanlarını sıkeyım onların oha a.q. yok ucagın zaten kanatları yoktı karayolunda gıdıyordu dıyecek ıpneler utanmasa
-
Abi tamam yalan attınız kabul.
Bari destekli atın Allah için ya,
Mesela nasıl bi yalan dur ben anlatayım:
Pilot A: Yeter olm içtiğimiz geldik. Pisti çift görüyorum allahıma kitabıma.
Pilot B: Hiç deme kaptan. Aynısı bende de var aq.
Pilot A: Olm suç bizde değil. Taş gibi hostesi komuşlar uçaa istedikçe içki isteyesi geliyo adamın...
Pilot B: Eet kaptan. Bundan sonra rakı servisi yapılsın aq. Bundan ne kadar içsek tat alamıyoruz.
Pilot B: Abi iniş yaptığımız yer ormanlık mı?
Pilot A: Siktir git lan bundan sonra sana içki yasak.
Pilot B: Haklısın pistmiş sana katılıyorum abi. İnişi geçiyoruz. 3-2-1 iniyoruz...
Pilot A: Hay aq. sen haklıymışsın Allah günahlarımızı afetsin.
Boooom!
Mesela bu bi örnek : )
Daha destekli atışlarda olabilir ama.
-
en başından beri dedim , kesin suikast , o prof.lar ın ölmesi filan , kim ne derse desn inanmıyorm , hele ki bu olaydan sonra...
-
FOXXLY bunu yazdı:
en başından beri dedim , kesin suikast , o prof.lar ın ölmesi filan , kim ne derse desn inanmıyorm , hele ki bu olaydan sonra...
-----------------------------bencede kardeşler dış kuvvetler ve uluslar arası teröristler toryum rezervine sahip çıkacak. çalacaklar. şu petrol bitsin sonra köpek sürüsü gibi dünyada toryum da varmı diyecekler ve ülkemize gelecekler dev şirketler.....ülkemize sahip çıkalık benim burda söylememle bişi olmuyor ama elinde yetki olan insanlar koskoca türkiyeyi yöneten insanlara sesleniyorum sahip çıksınlar ülkemize...
-
bu bir komplodan öte taşşak geçme gösterisi aq.. adamlar seçimden sora anladı bu ülkenin yarısının mal olduğunu, diğer yarısının da fazla etkili olmadığını, bari karakutu arızalıymış deyip iice beyinsiz yerine koyalım bu mal milleti dediler..
sen abd nin imamına %50 oy verirsen salak yerine de koyarlar beyinsiz yerine de koyarlar..
-
Biri açtırmayın kutuyu söylemeyin kötüyü mü dedi acaba.