folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Uçan Adam Fenomeni !(Adamlar Harbiden Uçuyor)

Uçan Adam Fenomeni !(Adamlar Harbiden Uçuyor)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tacir
    tacir's avatar
    Erkek

http://www.haber.gen.tr/haberadres/haberadres.asp?5AF572A

Umarım daha önceden verilmemiştir dondum kaldım ben      ????????????????????????

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi

tepesinde agaç dallari fln yokmu??

ama olur uçabilir beyin gücü işte

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tacir
    tacir's avatar
    Erkek
    önceden direk video olarak  verilmiş kusura bakmayın mod abilerime zahmet.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    Criss Angel :D bu adamda birşey var ama: diğeri ise karanlık oldugu ıcın tam gorunmuyor tepesınde bırseyde olabılır.)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi

Chriss Angel ilüzyonist lan onun bütün numaralarini göstermislerdi elikopter fln vardir feyk etmislerdir vs

ama ipnozla biri havada kalabilir bence her ne kadar Chriss angel ipnoz etmis olsada :

http://fr.youtube.com/watch?v=u4A2pDuLs4A

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Whisky
    Whisky's avatar
    Erkek
    Dünyada kimse fizik kurallarını ıhlal edemez ilizyondan baska bir sey deıldır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karat
    karat's avatar
    Erkek
    Evet kimse fizik kurallarını kendi başına aşamaz ama cinnilerin olduğunu ve insanlara onlarında musallat olabileceğinide biliyoruz.Büyücülerin lanetlenmesinin sebebi şeytanlaşmış cinnilerden şeytanlaşmış insanların yardım alarak insanların beyinlerinde farklı bi otoriteye sahip olmak istemeleridir.Yani kendilerine tapınmalarını istiyorlardı yada değişik değişik kötülükler.Telekinezi tekniğininde asıl yaratıcısı insanların şeytani düşüncelerine şeytani cinlerin cevap vermesidir.Fiziğin bittiği yerde metafizik vardır ama onunda yeri bellidir.Yani son noktaları sonsuz değildir.Belli şeyleri yapma yetenekleri vardır.Meleklerinde belli şeyleri yapma olanakları vardır onlarda iyilikte insanlara yardım ederler .Bunları beyin gücü ile açıklayamazsınız beynin gücü beyini aşamaz kendinizi kaptırmayın bunlara.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LostDream
    LostDream's avatar
    Erkek
    Tmm bu da bi fizik kuralı adam ossurarak havalanıyo gaz, basınç vs.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek
    Yav cin min karıştırıp berbat etmeyin konuyu..Yeterli konsantrasyona ulaşılırsa bu tür fenomenlerin yapılabilmesi normal geliyo bana..Burada konsantrasyonsan kastım beyne yapacağın şeyi kabul ettirmek..Yani kendi kendine yapabileceğini kabul etmen...Dünyada kimse fizik kurallarını hiçe sayamaz denmiş ama atomaltı dünyada klasik fizik kuralları yürürlülüğünü yitiriyo..Olağan dışı görünsede olağan ve bilimsel bir açıklaması vardır muhakkak..

Her Hakkım Saklıdır
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karat
    karat's avatar
    Erkek

Evet arkadaş bu kadar basit konularda cinnilerin konuya muhatab olmasına gerek yok zaten.Tek sorun alışılmışın dışında olan helyum gazının kullanılması başkada bişey yok.çoğu gösterisi tasarlanmış tasarlanmamş gösterileride zaten helyum gazıyla telafi ediyor.(uçma sahnelerinde)..

Cinnilerin olduğunuda unutmayın onlarında insanlarla yatıp kalktığını bilmelisiniz.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

ne cini a.q ya insanoğlu cinden üstündür Allah katında...

dediğiniz olay parapsikolojide levitasyon olayıdır ve bu tür görüntüleri görmeye alışsanız iyi olur çünki bunlar tamamen gerçektir ve hilesi vs. yoktur tabi hile yapanlarda çıkar illaki...

bunlar tamamen konsantrasyon ve bazı bilgileri bilip uygulamak ile alakalıdır çok zordur fakat herkes yapabilir ama nasıl yapılacağını insanların büyük çoğunluğu bilmez fakat bulunduğumuz devir neticesi ile bu tür olaylar artacak zaten alışsanız iyi olur altın çağına giriyoruz....:D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
Toplam Hit: 4389 Toplam Mesaj: 25