UFO Ların Uzaydaki Görüntüleri Video
-
Ben şahsen kabul ediyordum bu videoyla dahada bu konuya olan inancım sağlamlaştı..Dünyanın en hızlı roketi yada uçağı bile böyle bir adayı baştan başa 6 saniyede geçemez.
Benim merak ettiğim ABD yada Rusya UFO ların olduğunu ilan edince ne olacak? Umarım o zamanı görebiliriz.
-
beyaz noktadan başka birşey görünmüyorki
-
o her ne obje ise çok hızlı hareket edior
-
kuş filandır amk
-
öyle yada böyle var işte bişeyler. Onlar şehir değiştir gibi gezgenleri geziyorlar. uzayın derinliklerini bilmiyoruz bilemiyeceğizde umarım birgün ölmeden görürüz hepimiz
-
X Işığı Oyunuda Olabilir, Kesinlikle İnandırıcılığı Henüz Yok....
Kanıt Olarak Sunulamaz Ama Ben Biliyorum Varlar... İnanmayan İnanmasın Ama Ben Gördüm.. Varlar.
-
niye kanat çırpıyor o ufolar öyle :d
-
ShockMan bunu yazdı
Kanıt Olarak Sunulamaz Ama Ben Biliyorum Varlar... İnanmayan İnanmasın Ama Ben Gördüm.. Varlar.
abi sen ben gördüm diyorsan kesin bişeyler vardır
-
blackglove bunu yazdıShockMan bunu yazdı
Eyvallah Gözümün Nuru.... Sen Bana İnanıyorsan Tamamdır. Bana Yeter. :)
-
ShockMan bunu yazdı
yahu abicim seni tahribatın gizemli kişisi ilan edesim geliyor bazen.ben gördüm diyorsun anlat bari deki ben yatıyodum geldiler nabıyon hafız dediler takıldık falan bi anlat :D
-
ShockMan bunu yazdıblackglove bunu yazdıShockMan bunu yazdı
Eyvallah Gözümün Nuru.... Sen Bana İnanıyorsan Tamamdır. Bana Yeter. :)
gördün şeyi elbisesi varmıydı yoksa anadan üryan çıplakmıydılar çıplarsa kadınmıydı erkekmiydi nerede gördün yoldamı