folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Ultima Online Server Açamıyorum Bilgisi Olan

Ultima Online Server Açamıyorum Bilgisi Olan

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    silenceb
    silenceb's avatar
    Erkek

S.A.

Arkadaşlar Ultima online server kurdum evden local giriyorum ,  fakat robotics router modemin setup ından gerekli portu paylaşıma açsamda IP imden arkadaşlar giremiyor oyuna , bilgisi olan varsa yada bir döküman bilen varsa sevinirim.

Saygı Sevgi

Ne Mutlu Türküm Diyene...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    badcat
    badcat's avatar
    Erkek
    6 7 senedır ultima oynuyorum hala da oynamaktayımm serverkurmayı bılmesemde sana tavsıye bosuna ugrasma okadar cok server varkı su anda artık player gelmıyor serverlara hep aynı seyler sıkıldılar sana tavsıye acma bence

wЭ└ جδмЭ ┬O βα∂جα┬
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    silenceb
    silenceb's avatar
    Erkek

EyvAllah dostum

Haklısın ama zevkli oluyor, ben sana tavsiye ederim istediğin kadar yaratık çıkartıp yada başka user lar yaratıp taktik geliştiriyor , silahların , itemlerin özelliklerini kavrıyorsun.Bende 3 senedir oynuyorum.. arkadaşlar ile kapışıyorsun elinde inanılmaz silahlar ile  felan arkadaşlar arasında iyi, ama dediğin gibi genel bir server açmakla uğraşamam zaten... zor ve emek isteyen bir iş..  ama şu serverı bir paylaşıma açsam bazen sende gelirdin  takılırdık.

Bilgisi olan varmı acaba çevrende

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    silenceb
    silenceb's avatar
    Erkek

Daha doğrusu Robotics Router ADSL modem port ayarı yapmış ve paylaşıma açmış olan varmı arkadaşlar ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    o iş biraz zahmetli hamachi die bi program var onunla halledebilirsin soruların için pm atabilirsin

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek

badcat bunu yazdı:

6 7 senedır ultima oynuyorum hala da oynamaktayımm serverkurmayı bılmesemde sana tavsıye bosuna ugrasma okadar cok server varkı su anda artık player gelmıyor serverlara hep aynı seyler sıkıldılar sana tavsıye acma bence

www.losuo.com daa yeni actık birascık bug var ama neyse..

senin bildiğin varsa hacım yazarmısın gusel serverlar edit olmuyacak fazla bide artık herkes paticik.com da haızr script indirio evden server acıor a.q :@ insan kafayı yiyor yaaa

NesTo | same shit diffirent asshole
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    silenceb
    silenceb's avatar
    Erkek

ok  Arkadaslar sağolun

ilk isim hamachi programini bulmak olacak , bir deneyeyim umarim basaririm , sizin servera da ugrar bi çay icerim

script konusu da enteresan herkes birbirinden kopyalayip biraz edit liyor ve uyguluyor. Hazircilik tabi..

ama ilk basta paylasima bir acayim da sonra iyi bir seyler yapmak istiyorum.

Saygi Sevgi

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    silenceb
    silenceb's avatar
    Erkek
    Bu arada soylemeyi unuttum benim server RunUO hamachi sphere icin olmasin sakin

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    silenceb
    silenceb's avatar
    Erkek
    sipidik bunu yazdı:

badcat bunu yazdı:

www.losuo.com daa yeni actık birascık bug var ama neyse..

senin bildiğin varsa hacım yazarmısın gusel serverlar edit olmuyacak fazla bide artık herkes paticik.com da haızr script indirio evden server acıor a.q :@ insan kafayı yiyor yaaa

Valla Hacım ben worldofuo da oynuyorum gayet memnunum her akşam bi sürü etkinlik oluyor gayet güzel akşamları ortalama 120-160 kişi oluyor 200 ü bulduğu oluyor..

Sevgi Saygı

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek

rivendell var en sağlam server su an için. bide hamachi sanırsam runuo dada calışır ben sphere server kurmuştum ama yinede denemek gerekli

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    silenceb
    silenceb's avatar
    Erkek
    Stifler bunu yazdı:

rivendell var en sağlam server su an için. bide hamachi sanırsam runuo dada calışır ben sphere server kurmuştum ama yinede denemek gerekli

Ok dostum bi deneyeyim akşam

Toplam Hit: 3493 Toplam Mesaj: 14