Unakıtan Vatan Haini Mi ?
-
Maliye bakanımızla ilgili çok ilginç bişiler buldum sizinle paylaşiim dedim
Bildiğiniz gibi Maliye bakanımız özelleştirme işlerinle ilgileniyor
Ve nerden geliyorsa üzerinde bir rahatlık var.Satarım Kardeşim,
Bal gibi satarım,İstediğim gibi satarım sözlerinden bunu anlıyoruz.
Bu rahatlıın sebebi nerden geldiği Anlaşıldı gibi Hafta sonu apartopar Yurt Dışına çıkan
ve Suriyeye gelen Unakıtan ın ordan İsrail e geçtiği ve Ariel Şaron la görüşme yaptığı belirlendi.
bu toplantı da Daha önce Tüpraşı Ruslara satarım arkadaş deyip Amerikaya satan Tüpraş hakkında
konuşuldu.Daha Sonra Türkiyeye geldiğinde gazetecilerin kendisine "İsraile gittiğiniz söyleniyor efendim"
Diye sorulduğunda ne israili benim israilde ne işim var diye cevap verdi.Peki nereye gittiniz diye sorunca
Verilen cevapta ilginç ti. "Lübnan"da dış işleri bakanı Fevzi Salluk ile görüştüm"
Fakat giderken Suriyeye gittiği Açıklanmştı!.
Gördüğünüz gibi bana baya ilginç geldi bu beyler.Ben önceden de ddiyodum bu herif vatanı avuç avuç satıyo
diye ama kesinleşti şimdi :)
(Alıntıdır)
Bi forumda gördüm arşiwe eklemiştim bugn okuma fırsatı buldum.Ya biz böyle herifleri nasıl barındırıoz ülkemizde a.q -
ya beyler site çok siyasileşmeye başladı bnm görüsm bu şu hain mi bu hain mi bence bu çok arttı biraz dikkat etsek ?
-
hoja bunların alayı vatan hayini
-
Blue fire tahribatta herşey var kardş sitenin güzelliğ iburada
-
Yuh be ülkeye öyle veya böyle hizmet eden e hain diyebiliyoruz helal olsun bize yaw zamanın da ülkeyi yok edenlere şimdi iyi adamdı deniliyor bece bu son hükümet türkiyede bi tane bile hortumcu bırakmadı başka hataları var buda vatan haini olduğunu göstermez benim fikrim bu yönde..
-
benim fikrimde tam senin tersin yönüğnde.Herif gidio Tüm Türkiyeyi göz göre göre satıyo we o kadarda rahat ki istedfiimi yaparım dio nerden alıo bu rahatlıı die düşünürkn gidiyo israil başbakanınla görüşüyo sorada bunu saklamaya çalışıyo ben inanmam Tesadüfe kardeş
-
ariel sharon la nasıl görüştü ki o adam hasta değil mi? iyileşti mi?
-
Ohooo :) o herif çoktan taburcu edildi ama şu anda doktor muayenesi altında ama hastahanede deil
-
Abi bugunlerde herkes herseye karısır olmus. Bir kere 4 yıl kadar öncesinde özelleştirme istiyoruz diyenler bugun bu özelleştirme de nerden çıktı diyor!!!!!! Valla delirecem, s.kecem bunu yapan grupları yaaww.....!!!!!!!
Ayrıca bir düşünün adam vatan haini oolsa bu kadar zorlu iş yapan biri neden böyle 2 dk da ortaya çıkacak basit yalanlar atsın ki ortaya ne neyse aynen söyler. Nereye gittiyse söyler. Gittiği yere gitme sebebimi bulamayacak bu adam yaaww. O bulamasın ben bulur ona söylerim. Hayret biseylik yapmayın yaaww..
Adam iktidar oldu olalı söylediklerini yapmak için elinden geleni yapıyor (hataları da var ama gördüğüm kadarıyla 10 senedir belki daha fazla) daha iyi bir maliye bakanı gelmedii bu ülkeye)..
saygılar... -
ben hiç bir zaman özelleştirme istemedim istemem de
-
hoca ben sana demedim tvlerde bağırıp çağıran bazı insanlar var onlara dyom. Aynı adamlar yaa çıkmış bugun de özelleştirme istemiyoz diyolar o.ç. ler a.q....
Toplam Hit: 4311 Toplam Mesaj: 38