USB Bellek Tavsiye Eder Misiniz?
-
USB bellek almak istiyorum. 25 YTL civarı parmak şeklinde olanlarından almak istiyorum. Bana hangi markayı tavsiye edersiniz. Düşünce falan bozulmayan türlerinden istiyorum. Teşekkürler.
-
HP 2GB USB 2 0 TAŞINABİLİR BELLEK
Axess,World Card,Card Finans,HSBC Advantage,VakıfBank,Bonus,Maksimum ile 6 taksit
6 x 4,82 YTL = 28,90 YTL
KDV dahil
Tek ödeme ile
28,90 YTL
Havale İle 28,03 YTL -
Resim Ekleyin, Puan Kazanın Hepsiburada Puan :20.279 puan Ürünle İlgili Tüm Yorumlar Bizde 18,25 USD + KDV KDV Dahil 25,69 YTL Havale ile 24,92 YTL (%3 Havale İndirimi) -
Aşağıdaki linkte
4GB KİNGSTON USB 2.0 FLASH BELLEK FİYATI = 23,53 YTL
HİÇ KAÇIRMA DERİM.
LİNK: http://www.alisveris.com/asp/show_stock.asp?product=DTI-4GB
-
TOSHİBA şifre koyma özeliiği vs cok ozellikli bellek
-
jogr diye bi marka var su falan geçirmiyo 1gb lığına 2 usd ödedim ebayda 4 dolarda kargoydu 10 ytl gibi düşük bi fiyata denk geldi :) tavsiyem butür ürünleri ebaydan almanız.
-
Toshiba sağlam..çokta pahalı deildi galiba bütçen yeter sanırım
-
Sağolun 4 gb yi düşünüyorum. Tşk.
-
Bende 4GB lik U3 özelliği olan toshiba dan var. Alet iyi güzel özellikli ama sevmediğim tek yönü yazma hızının düşük olması. Senin için yazma hızı çok önemli değilse başka flash belleklere bakma derim. Baya memnunum
-
miRkuT bunu yazdı:
-----------------------------Aşağıdaki linkte
4GB KİNGSTON USB 2.0 FLASH BELLEK FİYATI = 23,53 YTL
HİÇ KAÇIRMA DERİM.
LİNK: http://www.alisveris.com/asp/show_stock.asp?product=DTI-4GB
-----------------------------bu ürünü sakın alma..
adamlar piyasaya hatalı mal sürmüşler.bizzat aldım zamanında bozuk çıktı götürdüm adam geri almam dedi(15günü geçirmiştim).
sonra alışveriş merkezinde yetkili kişiyi bulup kaydım.herif ürünü geri aldı fakat aynı üründen almamı istemedi.sebep olarak ise ürünlerin çoğunun arızalı olduğunu söyledi.aldıklarının alayını geri gönderiyorlarmış..zaten süresi geçmesine rağmen geri almasının sebebi oymuş..
fiyatı da ondan ucuz zaten..
-
alırken a bu 4 gb ne güzel deyip almayın yazma ve okuma hızlarına bakıpta alın.