Üsküdara Giderken Dizi Fanları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Üsküdara giderken dizisini bilenler varmı hiç bir fikrim yok fakat Türkiye'de yapılan en kaliteli dizilerden biriydi bence.Evet belki süper efektler yoktu fakat gayet başarılı espiriler vardı.

Avrupa yakası, geniş aile (ilk başlarda baya izliyordum sonra baydı) tarzında bir diziydi.Türkiye'de pek dizi izlemiyorum ama üsküdara giderken iyidi.Neyse ;

Tekrar yayına girmesi güzel olurdu bence.ARanızda belki sevenler vardır.StarTv ye mesaj atalım.Tekrar yapılandırıyorlar StarTv yi ve kanald'nin uzantısı.Yani devamı gelebilir.

Yaprak dökümü, aşkı memnu kitlesinin pek anlayabileceği bir dizi değil maalesef.Bu yüzden işler karışır.Fakat how i met your mother tarzında bir diziydi.Chuck, two and a half men tarzında dizileri sevenlerde bunu sevebilir.

Sipoylır (bilinçli yazıldı) : bir mühendisin maceraları diyelim ama farklı bir diziydi. www.kanald.com.tr/uskudaragiderken

bir kaç video ; 

StarTv'ye şu mesajı attım ben.Aynınsını atabilirsiniz bence.

----

StarTv'nin yenilenme sürecine girdiği şu günlerde, değerlendirileceğini bilerek bir istekte bulunmak istiyorum.

Bir öğrenci olarak dizi izlemek için fazla vaktim olmuyor.Dizi izlediğim zaman içerisinde beni gereken dramatik diziler yerine komedi dizilerini tercih ediyorum.Gerçekten kaliteli yapımlarda Türk kanallarında mevcut değil.

"Üsküdar'a Giderken" adlı dizi Kanal D'de yayınlanıyordu.Oldukça güzeldi.Fakat reyting yada başka problemler yüzünden kaldırıldı.Türkiye'de ender olan kaliteli yapımlardan birisiydi ve kaldırılmasına üzüldüm.Ben ve arkadaşlarım oturup izliyorduk.

StarTv'nin tekrar yapılandığı şu günlerde bu diziyi, StarTv bünyesine alıp devam ettirmenizi istiyorum.Oldukça güzel bir yenilik içindesiniz.StarTv 'de bu diziyi tekrar ekran başında görmekten oldukça mutlu oluruz.

Teşekkürler.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek

dayı kanal kabul etsede oyuncu kadrosundaki oyuncular bu kadar süredir boş durmamışlardır ve içinde oldukları proje vardır vs vs vs.. 
    nese rast gele 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yns_berk
    yns_berk's avatar
    Erkek
    daha önce de konu açmıstınız hatırladığım kadarıyla. Kaç kişiye söylediysem kimse bilmiyor diziyi, birazda saati geçti ama bugüne kadar yapılmış sayılı çalışmalardandı. Dizi ekibi dağılmış olabilir arkadaşın dediği gibi, eski bölümlerini izlemekle yetiniyorum, birde dizi kadrosundaki elemanların oldugu Çalgı Çengi filmi var, izlemenizi tavsiye ederim, sağlam bir komedi.

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    güzel diziydi saati epey geç saatlere aldılar ilk bölümlerde haberlerden sonra idi en son saat 11e kadar geriledi tekrar geleceğini sanmam tr.de onu izleyen pek çıkmaz çünkü :W

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

On numara diziydi.Maddi kaygılar işte.İptal edildi.Umarım devam edilir.O kişilerle zor arkadaşın dediği gibi hepsi boş değildir muhtemelen ama mesaj işini değerlendiricem.Keyifle izlediğim bi bok vardı sahip çıkmak lazım.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek

komedi istiyosan leyla ile mecnunu öneririm...

l enfer c est les autres Sartre ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ern3st
    Ern3st's avatar
    Erkek

doğru,dürüst izledğim tek diziydi. aşkı memnu,yaprak dökümü gibi kimin eli kimin götünde belli olmayan dizilere bakan milletin beyinleri sulanmış ki böyle bir diziyi fark edemediler. orjinal esprileri vardı harbiden de. star'a ben de mesajı yolladım . umarm yayına girer

kahrolsun bağzı şeyler
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

daha once de boyle bir konu vardi.

on numara diziydi uskudara giderken.

ama bu dizinin tekrar yayin hayatina gecmesi zor biraz. zira kadro nun bircogu baska dizilerde oynuyor.

yeniden baslasa iyiydi...

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek

evet üsküdara giderken çok güzeldi fakat birden bire sildiler ekranlardan bu akşam TRT1'de Leyla ile Mecnun var saaat 22:00 itibari ile izlemenizini öneririm.

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

abi kadro dağıldı ama eminim denk getirirler yine.böyle güzel dizilerin bitmesine üzülüyorum.Kanald'ye kızdım da.

bi hayrettin bitti diye üzüldüm bi bu.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hickirik13
    hickirik13's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:
    -----------------------------

abi kadro dağıldı ama eminim denk getirirler yine.böyle güzel dizilerin bitmesine üzülüyorum.Kanald'ye kızdım da.

bi hayrettin bitti diye üzüldüm bi bu.

-----------------------------

bence Hayrettin için bir şeyler yapalım onun tekrar yayınlanması daha kolay.

Toplam Hit: 2191 Toplam Mesaj: 18