Uyku Uzerine Dusunceler
-
..neden kilitlendiğini çıkaramadım ama gerekli gördüğüm için tekrar topic açtım Alttaki topic'e tam cvp yazdım ..gönder gitsin dedim ..dedim ..o sırada konu kitlenmiş :) ....neden kilitlendiğini çıkaramadım ama gerekli gördüğüm ve yazdığım boşa gitmesin diye tekrar topic açtım ..yazdığım cvp'ı buraya C/p ledim.. gereksiz ise çöp kutusuna taşınabilinir :D ..asıl topic linki: http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=35749
Topic: renegadealien
yazan zümsük:
Aslında madalyayı tebrik için açtım ama başka bi nedeni daha var.
Msnde falan görüşüyoruz çok iyi bir insan.Ancak abicim bu adam hiç uymuyor.Gece 3 te geliyorum msn açık birşey yazıyorum cvp geliyor bazen pcyi açık bırakıyorum dershaneye giderken sabah kapatıyorum bakıyorum sabahın 7sinde ayakta.MEsaj yazıyorum cpv geliyor.
Bana dedi hiperaktifim ondan az uyuyorum diye.Benim dayımda da var az hiper aktiflik oda böyle 5 saat uykuyla duruyor.5 saatten fazla uymaz.Bende sadece aptallar 8 saat uyur diye bir kitapta oumuştum insana 4 saat yetermiş.
Çok acayip bir insan :D hiç uymuyor nerdeyse yaw.Sizin varmı yakınlarınızdan falna böyle az uyuyan.
Çünkü bende 4 saat uymak istiyorum bunu yolu vardır bünyenin kaldıracağı şekilde.Günüm berbat oluyor.Şöyle birşey duymuştum 22:00 da yatıyoruz 12 de kalkıyoruz sonra gece 3 te yatınca 6-7 gibi kalkıyoruz bu şekilde insan çok rahat uyuyormuş ve 12 den 3 e kadar olan vakitte ders vs.. çalıştığında sağlıklı oluyormuş.
**********************************************************************************************
yazan noel_baba
Adam uyumadığı için potansiyelini dışa vuruyo zaten ..tebrikler rene :)
zümsük bahsettiğin ..az uyuyarak ama bünyenin ırzına geçmeden periyodik saatlerde uyuma ve uyanma programı ..benim evde bi kitap var ..içimizdeki insan diye orda yazıyo ..onu taratıp yada yazarak burda yayımlarım!
Bende de şöle bişi var ..2-3 gün uyumam ..uykum gelmez ama sinirlerim gerilir ..4. günün gecesi bişeyle meşgul değilsem deli uyku bastırır ..ama bişiyle meşkul olarak uyumazsam ..6-7 gün bünyemde aşırı bi rahatsızlık olmadan uyumadan uyanık kalabilirm ..buna karşılık önceden uykulu olsam yada uykumu almış olsam ..herhangi bi koşulda bi kere uyumuşsam ..tekrar uyanmam zor oluyo ..lise bitti yani 12-13 sene okula gitmişim hala bıraq normal zamanda uyanmayı ..sabahları uyanmaya bile direnç gösteriyo bünyem ..Problemim Uyanamamak ..a.Q :)
-
noel_baba saolasın bende neden kitlendiğini anlamadım ama neyse..
Gerçekten de bu işi çözmek istiyorum yaw uyku çok sorun olmaya başladı.
-
Bu konuyuda cope atin,sonra uykuyla ilgili bir konu acin orada tartisalim ;)
-
compü istersen topic'i Uyku olarak değiştireyim :D ..kasmaya gereq yogh yani :)
-
Ben anca 3 yada 4 saat uyuyom uyku tutmuyo
-
Haci oylede olur yazinida editlersen sadece uyku uzerine konusuruz :)
-
3 te yatarım 7de kalkar dershaneye giderrim vakit şaşmaz zorunluluktan 4 saat yatıyorum yoksa delimi s*kmiş 3-4 saat uykuyla gezim :)
-
Nasıl başarıyorsunuz aq günde 5 saat uyumazsam başım dönüyor altüst oluyor günüm.
-
editleyecemde düzenle butonu kaybolmuş yine a.q :D
baq ki a.q: http://img151.imageshack.us/my.php?image=baqkiaqlv0.jpg
-
işte orada duruyoya :D
uykulusun galiba =) -
Noel-baba git uyu sen :D