Uzak Masa Üstü Bağlantısı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JernaBetkar
    JernaBetkar's avatar
    Erkek

slm

arkadaşlar şu uzak masa üstü bağlantısını bir türlü beceremedim from sitelerinde resimli olarak anlatılmış ama çok karışık daha doğrusu pek anlıyamadım mesela iş yerimdeki pc.den evimdeki bilgisayara bağlanmak için evimdeki pc.nin ip nosunu bilmek lazım ip bu bildiğimiz başlat+çalıştır+ komut satırına ipconfig'deki atıyorum (191.168.2.1) olanımı yazıyoruz yoksa direk internet ip'denmi 88.231.168.2 olanımı yazıyoruz  her iki ip no'sundan birini uzak masaüstüne yazdığımda karşıma kullanıcı adı ve parola soruyor bu kısma kendi kullanıcı adım ve parolamımı giricem yoksa bağlanacağım bilgisayarın admin şifresinimi gireceğim birde her iki bilgisayarında bir kullanıcı ismi artı bide şifre olmak zorunda olduğu söyleniyor  modemden port açma davasıda var oda çok karışık az önce belirttiğim gibi iş yerimdeki pc..den evdeki bilgisayara bağlanmak için 3389 nolu portu açmam gerekiyormuş peki bu portu iş yerimdeki bilgisayardanmı açacağım yoksa evdeki pc.denmi ip olarak kendi işyerimdeki pc.nin ip nosunu bağlanacağım bilgisayarın modemine yazacağım öylemi oluyor çok karışık bir durum aslında uzakmasaüstüne bağlanmak için başka programlarda var ama ben ısrarla windows'un kullanığı terminalten bağlanmak istiyorum bu konu hakkında bana yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler

Güneş Yeniden Doğana Kadar Doğmasını Engelleyecek Adamı Bulmak Lazım. Çünkü Pc Hacklemek değil Dünyayı Hacklemek lazım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

uzak masaustunde bekledigin performansi alamazsin..

radmine yonel,

daha kullanisli ve daha kolay

dokumanlara bakarsan rene'nin olmasi lazim radmin ile iligli dokumani..

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek

hocam msnden yapınca rahatca bağlanıosun

bi de ip numarası olark 192.1681.1 olmaz diğerini yazcaksın yoksa her pcnin ipsi aynı olurdu:)

ama bende sana Radmin(remote admin) i öneriyorum daha kolay ve güzel

dökümanda sitede mevcut 

Yapay zeka, zeka değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JernaBetkar
    JernaBetkar's avatar
    Erkek

yardımlarınız için teşekkürler herhalde birde ip adresini sabitlemek gerekiyor malum dinamik ip.ler devamlı değişiyor bunuda bağlanacağımız bilgisayarın ip.si sabitlememiz lazım öylemi oluyor

Güneş Yeniden Doğana Kadar Doğmasını Engelleyecek Adamı Bulmak Lazım. Çünkü Pc Hacklemek değil Dünyayı Hacklemek lazım
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek
    beceremezsen msn den yap :D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

iki bilgisayarada team viever i yükle keyfine bak en güzeli en kolayı en hızlısı bence bu ;)

reneyede sorarsan sana bunu önerir kesinlikle 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek
    siyanojen bunu yazdı:
    -----------------------------

iki bilgisayarada team viever i yükle keyfine bak en güzeli en kolayı en hızlısı bence bu ;)

reneyede sorarsan sana bunu önerir kesinlikle

-----------------------------

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=58866 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JernaBetkar
    JernaBetkar's avatar
    Erkek
    yani bu programla evdeki bilgisayarın sadece ıp nosunu girilerek erişilebiliyor tabi her iki pc.de kurulu olmak şartıyla peki sadece kendi iş yerimdeki pc.ye kurup evdeki bilgisayarın ip nosu girip ulaşabilirmiyiz

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CesurTurk
    CesurTurk's avatar
    Erkek
    191.168.2.1 yerel ag baglantısı uzerinden erişebilirsin. baglanmak istiyorsan modemden baglı oldugun ıp yerel den aldıgın ıp yonlendır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    TeamViewer en güzeli :) bende ara sıra onu kullanırım,digerlerini pek denemedim ama teamviewer'den memnunum

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    TeamViewer ;) İD ve Password Sabitledim Evdeki Makınalarıma İstedigim Zaman İstedigim Yerden Erişebiliyorum.. Tavsiye Ederim.
Toplam Hit: 4092 Toplam Mesaj: 13