Domain - Hosting - Reseller - Dedicated Server - Virtual Server - IRC Shell - Seedbox
VDS Değerlendirmesi Hakkında.
VDS Değerlendirmesi Hakkında.
-
Merhaba Arkadaşlar,
2-3 Gün önce windows 2008 vds hediye edildi.Plesk vs kurulu . Upload&Download hızı gayet iyi.Fakat bir sorunum var
Nasıl değerlendirmeliyim bu aleti aklıma vpn geldi fakat tam nasıl kurulacağı hakkında kaynak bulamadım . Fikirlerinizi bekliyorum.
Makinede süre kısıtlaması yok ama en kötü 1 yıl kullanabiirim.Bu arada host vs ihtiyaçları olanlara açabilirim shell vs atmadıkları sürece çünkü Av yükü değil default makine fikirlerinizi bekliyorum.Aslında oyun upload vs mi yapsam içinede rat gömsek fena olmaz bi yandan da victim kasmış olurum :P
Not : Host açarsam günlük yedeklerini vs alsınlar domain sahipleri sonra küfür yemeyelim host işi yapmıyoruz çünkü olası bi durumda mağdur olmayın :)
-
o nasıl hediyeymiş ya hastası oldum :D tam özellikleri nedir hacım merak ettim bak şimdi.
-
Jilet_Boris bunu yazdı
o nasıl hediyeymiş ya hastası oldum :D tam özellikleri nedir hacım merak ettim bak şimdi.
3GB Ram xeon işlemci 3.10 Ghz
64 Bit Windows 2008
-
Schwarz bunu yazdıJilet_Boris bunu yazdı
64 Bit Windows 2008
madem öyle hyper v yönetimi biliyorsan bi vps ye hayır demem ^^
-
Jilet_Boris bunu yazdıSchwarz bunu yazdıJilet_Boris bunu yazdı
64 Bit Windows 2008
hocam makinenin kendisi vds zaten vds vds'ye bölünüyormu ?
-
Schwarz bunu yazdıJilet_Boris bunu yazdıSchwarz bunu yazdıJilet_Boris bunu yazdı
64 Bit Windows 2008
evet hocam bölünebilir benim eski kıçık kırık 256 mb vps bile kendini bölmeye istekliydi diyim gerisini sen anla :D
-
Bana bişeyler oluyor lo... tutun beni düşüyorum
-
Jilet_Boris bunu yazdıSchwarz bunu yazdıJilet_Boris bunu yazdıSchwarz bunu yazdıJilet_Boris bunu yazdı
64 Bit Windows 2008
evet hocam bölünebilir benim eski kıçık kırık 256 mb vps bile kendini bölmeye istekliydi diyim gerisini sen anla :D
Anladım hacı şimdilik bu öneriyi pas geçip diğer geleceklere bakalım :D
-
Hakikaten, nasıl hediye yahu :/
-
noname bunu yazdı
Hakikaten, nasıl hediye yahu :/
tam olarak hediye değil bir işi faliyete geçirmek için verilmiş bi makine işe başlayana kadar bari herkesin işi görülsün gibisinden birşeyler yapmak :)
-
Schwarz bunu yazdıJilet_Boris bunu yazdıSchwarz bunu yazdıJilet_Boris bunu yazdıSchwarz bunu yazdıJilet_Boris bunu yazdı
64 Bit Windows 2008
Anladım hacı şimdilik bu öneriyi pas geçip diğer geleceklere bakalım :D
e iyi madem hayırlı olsun tekrardan :D