Vidalama Seti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek

Babama geçen yıl Einhell TP-CD 18 almıstım, cok sık kullanmadıgı halde bataryası hala iyi durumda, günlük işlerin tamamını da çözüyor. Bauhausdan kendin alırsan genelde uç seti, el süpürgesi vs birleştirip satıyorlar güzel oluyor.

Mümkünse kendin magazaya bir bak hocam kampanyalı cok satıyorlar.

طדṮ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

einhell 60nm darbeli, kömürlü vidalama aldım 2150tl idi şimdi 2550tl. Yanında 2.5a akü ve şarj aleti de 850tl idi. Makina on numara. Tavsiye ederm. Bosch, stanley gibi tüm makinelerinde aynı batarya var ve aradaki fiyat farkına göre performans oranı çok daha iyi

İmzalamazsam ne olcak?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

en kötü ihtimalle catpower al.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mostro
    mostro's avatar
    Erkek

KLPro kullanıyorum ev işleri için gayet yeterli. 4 parça mobilya kurdum. Uç yemedi.

imzadan imtina etti.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    mostro bunu yazdı

KLPro kullanıyorum ev işleri için gayet yeterli. 4 parça mobilya kurdum. Uç yemedi.

klpro iyidir arkasını çekiç gibi kullanmadıkça bozulmaz. stanley arkasını çekiç gibi kullansan da iyidir.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yNsr
    yNsr's avatar
    Erkek

ev kullanımı için alacaksan noname çin aletlerinden al yeter. ama onların uçları adi oluyor birde yanına kaliteli uc takımı aldın mı uzun süre ardına bakmazsın yolcu.

In every job there is a no
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    yNsr bunu yazdı

ev kullanımı için alacaksan noname çin aletlerinden al yeter. ama onların uçları adi oluyor birde yanına kaliteli uc takımı aldın mı uzun süre ardına bakmazsın yolcu.

çin malı matkabın kafa kısmını sol elimle sıkıp çalıştırdığımda motorundan duman çıkıyor (catpower dahil). assur vb markaların hepsi böyle. aynısını kl pro ya yapamıyorum elimi çeviriyor zorlasam elimi bilekten kırar stanley makita bunlarda bu testler yapılmaz bile direkt bileği kırar. noname çin malı tüm matkaplar çöptür.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı
    yNsr bunu yazdı

çin malı matkabın kafa kısmını sol elimle sıkıp çalıştırdığımda motorundan duman çıkıyor (catpower dahil). assur vb markaların hepsi böyle. aynısını kl pro ya yapamıyorum elimi çeviriyor zorlasam elimi bilekten kırar stanley makita bunlarda bu testler yapılmaz bile direkt bileği kırar. noname çin malı tüm matkaplar çöptür.

Boschta da cikiyor, en A kalite bosch matkap var bende

Bu bir kriter değil bence

KLPro dan cok memnunum ilk sayfada onerdim zaten.

LaNCeLoT tarafından 13/Oca/25 18:21 tarihinde düzenlenmiştir

Kurtlar tasma takmaz....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

Şarzlı matkap kullanıyorum catpower makita ve Milwaukee Milwaukee kullanana kadar matkap kullanmadığımı fark ettim tabi bizim profosyenel matkap lar hobi olarak Bosch öneririm 

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realseyler
    Realseyler's avatar
    Erkek

Çin malı aldım üç yıldır yaptirmadiğim iş kalmadi ne bataryası bozuldu ne de kendisi..  Çok memnun kaldim..

Baktığınız benim gördüğünüz sizsiniz
Toplam Hit: 2118 Toplam Mesaj: 35
vidalama seti