folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Videodaki Araç Gibi Birşey

Videodaki Araç Gibi Birşey

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnerJiC
    EnerJiC's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bu videodaki araç gibi birşeyi nerden temin edebilirim gittigidiyora falan baktımda isim bilmediğim için bulamadım uzaktan kumandalı olması benim için daha iyi olur fikri olan var mı

http://www.youtube.com/watch?v=fausfAx_YtQ

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

süpermiş ama canım balık çekti keşke izlemeseydim :((

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnerJiC
    EnerJiC's avatar
    Erkek

walla ben yazın balığa çok aktif giderim o sebeple bu sistemi deneyeceğim ben :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

bi fikrim var hocam, öndeki aracın yerine uzaktan kumandalı demişssin ya suda giden uzaktan kumandalı yarış tekneleri var. onlardan alıp halatı bağlarsın hocam tekneyi denize gönder arkasınada kancaları bağla denizde gezdir. :) olmazmı ?

http://www.izlesene.com/video/double-horse7000-uzaktan-kumandali-surat-teknesi/2379067

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek

edit,;koyulmuş sonradan gördüm :)

erebos tarafından 10/Nis/14 10:48 tarihinde düzenlenmiştir

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

Buralarda bulunacağını sanmıyorum, biz tüketici bir milletiz, anca biraz daha ünlenirse belki o zaman üretimi yapılır ve Türkiyede de satışa sunulur.

Böyle cihazlarla balık tutmanın zevkli olacağını sanmıyorrum. Bu iş eğlence. atacan oltanı suya, kazığı çakacan misinayı da sıkıştıracan üstüne, mandalla bitane de zil asacan. oturup denizi suyu seyretcen, zil çalınca topuklarını götüne vura vura heyecanla koşacan asılacan misinaya.
     Bazen misina karışıyor esas buna bi çözüm lazım.

Güzel bi oyuncak tekne olsa aslında uzaktan kumanda ile oltayı istediğim noktaya bırakabilmek için düşünüyorum bişeyler. Kumasnda ve motor işi benim için pek zor değil ama bi tekne bulabilsek.

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnerJiC
    EnerJiC's avatar
    Erkek

ya piyasada varda kumandası kaç metreden çekiyor içine su falan kaçsa ne olur güvenemiyorum 40 50 liralık teknelere çok fazla

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnerJiC
    EnerJiC's avatar
    Erkek

200 300 metre menzilli birşey olmalı bence

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

kumanda sorun değil hocam var piyasada, önemli olan sağlam bir tekne, ayrıca batmaya ve kumanda bölümüne su kaçmaya karşı da dayanıklı olmalı, sen tekneyi bul kumanda işi zor değil.

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

Abi teknede kumandada problem değil, ama bu sistemi hazır bulamazsın elin yatkınsa çok basit bir şekilde bunu yaparsın. Yada direk rc model tekne alır geçersin.rc Balıkçı yemleme teknesi die arat kendin yapmak istersen

destination@tahribat.com
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnerJiC
    EnerJiC's avatar
    Erkek

Elim yatkında kafamda projelendiremedim elektronik birşey olmalı ve suya girdiğinde sisteminde sorun olmamalı

Toplam Hit: 809 Toplam Mesaj: 11