folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Videoya Bak..Darbe İstiyorlar..

Videoya Bak..Darbe İstiyorlar..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Askeri yetkillier dönektir,kim başa gelirse ona karşı bir tavır alır :))
    Chp gelseydi askeriye ona da bir tavır alırdı....

Neyse arkadaşlar,darbe söz konusu değil şuan,bazıları bundan yararlanmak istiyor,ülkemizi kaosa sürüklemek istiyor, darbe yapılarak istedikleri olacaktır, ki o videodaki embesilin istediği sosyalist bir devrimdir. Rusyaya bakarsanız öyle oldu,savştan sonra askeriye el koydu,sanırım 3 yıl sonra lenin 100 kişi ile gidip bir darbe daha yaptı,bu darbede 5 kişi ölmüştür diye biliyorum,ülkeyi bir çıkmaza sokup,ülkenin en kötü noktasında saldırıyorlar,bunlara inşallah kanmayız

Herşeyin hayırlısı olur....

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    Kaç sene öncesinden bu günleri görebildi... Ancak hiç bir şey yapamıyoruz, yaptırılmıyor, engelleniyor, bastırılıyor ve bazıları tarafından sömürülüyoruz...

.... Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir ....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madrakaru
    Madrakaru's avatar
    Erkek
    BEn Türk Solu ekibinin kim olduğuna deyineceğim biraz. Doğu Perinçek bunları Amerikan ajanı diye yanından kovmuştu. Sonra bunlar dergilerinde Türkler Kürtlerden alışveriş yapmamalı selam vermemeli yazmışlardı. Atatürk'le Che nin ve Deniz Gezmiş in resmini yanyana koyan adamlardan ne hayır gelir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    TurkSolu 4-5 sene oncesinden İsci Partisi icinden atilan cok pis dayak yiyerek atilan bir gruptur...Nedenine gelince...MİT ajani olduklari belgelerle kanitlanmistir...parti her yaz 1haftalik bir kamp duzenler bir deniz kanari veya kirsal bir alanda jandarma ve polisten izin alarak gider ve siyasi olarak tartismalar ve egitimler verilir....tamamen legal yani...yine bir kampinda Gokce Firat sorumlu olarak kampa gonderilmis ve egitime baslamis bu arada gokce firat parti icindeki mit ajanlarinin elebasi...gokce firat cocuklara siyasi egitim verirken yine bir baska mit ajani olan simdiki turksolunun kadrolarindan birisi kameraya kaydediyor egitimi...gokce firat sunlari soyluyor bu egitim partinin cok gizli bir egitimdiir biz mustafa kemal e dusmaniz onun fasist cumhuriyetini yikacagiz....ama bundan kimseye bahsetmeyin....diyor ve cocuklara bu sozleri hep bir agizdan tekrarlatiyor...1 de turk bayragi yakiyor...tabi partinin profosoyonel kadrosunda yer alan 2-3 genc arkadas parti binasina gelince cikis kapisini kapatip durumu parti kadrolarina anlatiyor....bu olay sonucunda gokce firat sorusturmaya aliniyor bizza Dogu Perincek tarafindan cok pis dovulerek hersey itiraf ettiriliyor bunlar goruntuleride mevcut....baya bir grup belirlendikten sonra partiden tamamen ihrac ediliyor...kampta cekilen o goruntulerden 2tane mevcut 1si kamptan erken ayrilan mit ajaninin elinde yani dogal olarak mit te...digeri partide...ve ayrica gokce firat(turk solu cekirdek kadrosuun basi) in mit ajani oldugunu itiraf ettigi videolarda partinin elinde...Turksolu turkiyedeki derin devlet olan ve cia mossad yonetimli ERGENEKON orgutunun kurdurdugu naylon sol orgutlerden...TİKKO-DHKPC-Turk Solu bu orgutler ayni yere su tasir...2 sene oncekii anitkabir ziyaretinde ordu goreve pankarti acanlar turk solu ve adkf nin provakatif ve ajan olduklari orada ortaya cikmisti zaten...simdi mevcut iktidardan memnun degiliz ama mevcut bir darbenin bu darbe ilerici olsada bizi 1970 lerdeki konuma goturmesi hem ekonomik hemde sosyal olarak kacinilmazdir....onun icin darbe soz konusu olmamalidir...zaten internette yasaklanir darbe olursa :) ....simdi turk solu on plana cikiyor yakinda zamaninda cekilen o kamptaki video yayinlanir ve iste bunlarin gercek yuzu derler :) bizde kendi elimizdeki ajan olduklarina dair videoyu yayinlayip gerceklrei gun isigina cikaririz her zamanki gibi....bir ornekdaha vereyim 2sene once turk solu istanbul burosunun 3.katindan bir genc asagi dusup oldu...dustu denildi ama cocuk 3.kattan asagi atildi sebebide bu ekibin ajan olduklarini belgeleyen bir raporu daha ele gecirip bir aciklama bekliyorum demesi....bu isler karisik isler pis isler...bulasmayin amk :) ben dinlenmedeyim bu aralar :):):):)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mit
    mit's avatar
    Erkek
    EN KÖTÜ SİVİL YÖNETİM,EN İYİ ASKERİ YÖNETİMDEN DAHA İYİDİR.arkadaşlar bu lafı unutmayınız.Ne zaman bu ülkede başa asker geçse o zaman bu ülke hep darbe yapılmadan önceki kötü zamanlardan daha da kötü olmustur.
    Mustafa Kemal ATATÜRK hem askerdi hem hükümetti o konuya gelince arkadaş açıklamıs aslında Atatürk'ün vasıflarıyal şimdiki ordu mensuplarının vasıfları bir değil,dünyaya ATATÜRK gibi bir insan bir daha gelmez.O bir kere objektifti taraf tutmazdı kim haklıysa ne nasıl yapılması gerekiyorsa onu yapardı.ama şimdi ki ler öle değil.IRKÇILIK en üst safhada milliyetçi olalım ama IRÇCI ASLAAA..

bu ÜLKEYE darbe hiç bişiy kazandırmamıstır ve kazandırmasda o kadar insan genç asıldı sağcısı solcusu ben gerçekten ben solcu olmasamda o ölen solcularada üzülüyorum çünkü onlarda bizim gençlerimiz onlarda TÜRKİYENNİ EVLATLARI siyasi fikirlerinden dolayı bu şekilde olmamalıydı ama darbe....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    suiQast
    suiQast's avatar
    Erkek
    önüne gelen darbe diye söylense ooooooooooo

Dınya guleke, bêhn bıke û bıde hevalê xwe
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    deli_gaffur
    deli_gaffur's avatar
    Erkek
    Tayyibi sevmem ama Orduyu göreve çağırmak falan hikaye bu o.ç.larının amacı ülkeyi karıştırmaktan öte bir şey değil!!!
    Ergenekon denen koduğumun örgütü yine sahnede!!
    Bu konuda çok kafa yormuş biri olarak söyleye bilirm ki bu ibneler tayibin ayağını kaydırmadan durmayacaklar, ki Tayibinde öyle çok kolay önü alınacak bir adam olmadığıda ortada....
    bizi çok zor günler bekliyor.
    size tavsiyem bu aralar paranızı sakın borsaya falan yatırmayın :))

Ülkücüler için "sokak ortasında adam dövüyor" diyorlar. Yalan hoca, inanma sen! Bizim adam olanı dövdüğümüz nerde görülmüş?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    adamın tipe bak ya tam bi oç. aq

... sorcerer & musket ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    zumsuk bu lafı hep sana söylemişimdir hocam,bir kez daha söylüyorum

Hep siz haklısın zaten...

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    askeri yonetim iyi birsey olsa Mustafa Kemal cumhuriyeti ilan etmezdi ;)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
Toplam Hit: 4223 Toplam Mesaj: 34