folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Vücutçular Bir Soru Göğüsle Alakalı

Vücutçular Bir Soru Göğüsle Alakalı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

bir yerden sonra o zevke girer hocam :|

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaRaMaZ
    YaRaMaZ's avatar
    Erkek

arkadaslar gogusleri duzeltmek icin evde yapacagimiz hareketler varmi ? 

the one and only yaramaz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

hocam sesler kaburga kısmından geliyor gayet doğal bench press hareketini yapıyorsun. Press ağrlıklı olduğu için zamanla kıtlama sesleri çogalabilir.

benim ayak bileklerimde cok geliyor. salonda çalıştığım vakit ayaklarıma 25'er kiloluk press uyguladım yürürken görmelisin cıt cıt :W

normal yani :) devam kasmaya .. :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WingTsun
    WingTsun's avatar
    Erkek
    evet gayet normal sen birde bench press butterflya felan girsen görürsün çıtlamayı :D çünkü göğüs kafesin genişliyor hocam o çalışmayı aynı tempo düzenli yap birde şınav çek üstüne kasları toplar hızla ilerlersin :)

Karşılıklı duran iki aynanın tam ortasındayım.. Kendimi kendimden ayırmışım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

heheheh:))

o çıtlama sesini ben bir ara şüphelenip aile hekimine sormuştum.Normalmiş bazı insanlarda iman tahtası denen yer bitişik,bazısında da bizimkiler gibi(çıtlayanlar) ayrık olurmuş,bu nedenle çıtlıyormuş.

Bir arkadaşımın babasıyla sohbet ederken ben bu konuyu açtım ve söyledim,adam çok sevindi:))

sadece kendisinde olan bişey sanıyomuş,bu yüzden dalga geçerler diye kimseye de bahsedememiş,ama ilk söyleyen ben olunca kendisi de inandı,yoksa dalga geçtiğimi sanacakmış:)))

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

ilk defa duydum.başlangıçta biraz kardio yapıp sonra çalışmaya başla yine çıtıltı geliyorsa bi uzmana görüş 

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaMyELi
    SaMyELi's avatar
    Erkek

KurSad bunu yazdı:
    -----------------------------

benimde göğsüm bazede olsa çıtlıyor. ama ilginç olan kuyruk sokumu kemiğimi bile çıtlatabiliyorum. Diz kapaklarında her iki dakikada bir çıtlatma yapabiliyorum :|

Boynumu sağa 3, sola 3 çıtlatabiliyorum vs vs

bi başladımmı çatıııııııııııııııııııırt diye durmadan tüm vücudumu çıtlatabiliyorum :| aslında hoşuma gitmiyo böyle olması ama çıtlatmadan duramıyorum. bir elimden sadece 15 çıt çıkarabiliyorum, iki el 30. başka bişe yapmasan sadece ellerden peşpeşe 30 çıt çıkartabiliyom :| iyi değil yaşlanınca şöyle olur böyle olur diyolarda duramıyorum

-----------------------------

ilk defa senden duyuyorum kuyruk sokumunun çıtladığını

Toplam Hit: 7801 Toplam Mesaj: 28