Whatsappı Windowsda Çalıştırma
-
müritler windowsu pc de çalıştırmayı beceren varsa nasıl yaptığını anlatabilirmi
-
emülatör sayesinde android programları pc de çalıştırabiliyorsun
bluestacks ile yapabilirsin -
hocam çalışmasına çalışıyo da bişi yapılmıyo ki. bluestacksla çalıştırdım ne mesaj atıyon ne de geliyo. tel doğrulama yaptım falan gene olmadı. bu sefer de telefonda hata veriyor doğrulama yanlış oldu tekrar doğrula diye. senin anlıcağın ben yapamadım olmuyoreee
-
joe_black bunu yazdı
hocam çalışmasına çalışıyo da bişi yapılmıyo ki. bluestacksla çalıştırdım ne mesaj atıyon ne de geliyo. tel doğrulama yaptım falan gene olmadı. bu sefer de telefonda hata veriyor doğrulama yanlış oldu tekrar doğrula diye. senin anlıcağın ben yapamadım olmuyoreee
hocam sen yapamamışsın. zamanında gayet rahat çalıştırıp mesaj alıp yolluyordum ben.
fakat aşırı ağır bir program sistemimi yormuştu.
-
Bluestacks app player indir.
Onda çalıştırabilirsin.
-
senoyna bunu yazdı
Onda çalıştırabilirsin.
hem telefon hem pc de çalışıyor mu yanı ?
bluetacks a kurdum ben telefondakını devre dısı bıraktı ondan soruyorum
-
ruhii bunu yazdısenoyna bunu yazdı
Onda çalıştırabilirsin.
hem telefon hem pc de çalışıyor mu yanı ?
bluetacks a kurdum ben telefondakını devre dısı bıraktı ondan soruyorum
Onu deneme şansım olmadı.
Eski bir nokia telefonumda denemistim.
-
aynı numarayla hem pc de hem telde denersen olmaz hoca
-
angelofhope bunu yazdıjoe_black bunu yazdı
hocam sen yapamamışsın. zamanında gayet rahat çalıştırıp mesaj alıp yolluyordum ben.
fakat aşırı ağır bir program sistemimi yormuştu.
hacı oluyo da olmasa daha iyi dedirtiyo :) artı pcde açınca telefonda dakika başı uyarı veriyo doğrulama geçersiz falan diye.
-
bada da çalıştırma şansımız var mı wawe 3
-
dün arkadaş bahsediyordu hatta uygulama 3 lira mı neymiş bi sorayım ona. görmedi sanırım konuyu.