Win 8.1 Kurulum Anı
-
Win 8.1 (32bit)'i dizüstü bilgisayara kurarken key kısmını atlayıp sonradan halledebiliyordum ancak masaüstü bilgisayarımda aynısı olmadı "Keyi yazmadan geçemezsin." diyor. Çok acil key lazım site içinde ve molla google da çok aramama rağmen kabul ettiremedim bilgisayara. Yardımcı olursanız çok makbule geçer.
-
key girmeden geçebime imkanı olması lazım eger ğeçersen kmspico kurarsın sorun çözülür.
-
Dene şu serial programını,
-
sen yanlış sürümü indirip kuruyorsun
vl sürümünü indirmen lazım
-
kurulumda bunu girceniz XHQ8N-C3MCJ-RQXB6-WCHYG-C9WKB daha sonra güncellemeleri ıvırı zıvırı urunca antivirüs kurmadan önce kmspico indirip orjinalleştirip antivirüs kurcanız
-
kmspico kurun da anasını siksin sistemin. Salak salak programlar önermeyin. Düzgün çalışan her şey iyi değildir.
-
Fatih54 bunu yazdı
kmspico kurun da anasını siksin sistemin. Salak salak programlar önermeyin. Düzgün çalışan her şey iyi değildir.
sanki pentagon işleri yapıyoz..
-
Fatih54 bunu yazdı
kmspico kullanıyorum kimseyi sikmedi bugüne kadar :/ var mı analiz sonucun siktiğine dair?
-
kmspico office 2013'ü cracklemedi openoffice'e talim ediyorum varsa nedenini bilen aydınlatsın,
-
Fatih54 bunu yazdı
Kms aktivasyon harici bana bir windows aktivasyonu söyle bakalım o zaman. Yazdığını gören sanki başka aktivasyon yöntemi varda milleti kekliyoz sancak.
-
Zodiac bunu yazdı
kmspico office 2013'ü cracklemedi openoffice'e talim ediyorum varsa nedenini bilen aydınlatsın,
öncelikle sistemdne kaldırıp official sitesinden indirip kurduğunuza emin olmanız lazım;
http://forums.mydigitallife.info/threads/49108-KMSpico-Official-Thread
daha sonra aktivasyon işlemi başarısız olursa log kaydı oluşturur onu bulup bakmanız lazım nerede hata vermiş diye.