Windows XP-Sp2 Prefessional Satılık
-
WİNDOWS XP SP2 PROFESSİONAL PAKET İÇİNDE KAYDI YAPILMAMIŞ ORJİNALDİR SADECE KULLANMADIĞIMDAN DOLAYI SATIYORUM MİCROSOFTA KAYDI YAPILMAMIŞTIR ALAN KİŞİ KAYDINI FORMAT ATTIKTAN SONRA KAYIT YAPTIRABİLİR. KEY İ ÜZERİNDE (ETİKETİ) ÇIKARTILMAMIŞTIR FİYAT OLARAK 60 TL DÜŞÜNÜYRUM AMA PAZARLIK SÜNNETTİR KÜÇÜK Bİ PAZARLIK OLABİLİR ARKADAŞLAR İSTENİLEN YERE KARGO-PTT İLE YOLLANABİLİR...
-
Xp kullanan kaldımı hocam ?
-
hocam sakamisin :S
-
niye hocam şuan xp ve 7 var sadece kullanıla bilir 7de hersistemde olmuyor
-
kolleksiyoncu arkadaşlar için bire bir başka yerde bulamazlar :D
-
niye hocam xp kullanana nolmuş , windows 7 so.kym amq ya xp gibisi varmı windows 7 de yok uyuşmazlık sorunu yok şu yok bu ama xp de kafan rahat giren çıkan belli değil her bişey oluo :D
-
arkadaşlar almıcaksanız kalabalık yapmayın isteyen biri varsa dedim ayrıca birçok masaüstü bilgisayarda xp kullanılıyor onu geçtim son sistem laptopum var onda bile xp kullanmaya çalışıyorum xp resmen performans canavarı windows 7 de vistada sadece görsele önem verilmiş sistemler xp de görsel yok ama performansıda resimlerle düşürecek birşey yok .
-
xp rulez
-
Knightkib bunu yazdı:
-----------------------------
Xp kullanan kaldımı hocam ?
-----------------------------kaldı ben :)
-
xp kullanılmasına kullanılırda 60 TL verilip alınır mı acaba ? :D
-
twiN35 bunu yazdı:
-----------------------------
xp kullanılmasına kullanılırda 60 TL verilip alınır mı acaba ? :D
-----------------------------orjinal hocam bide üste yazdım pazarlık yapılır die tam okursanız