Windowsdaki Super Acik
-
Abiler neden windowsda hic bir folderin ismini : "con" koyamiyoruz :D
lutefn solermisiniz
-
yeni mi farkettin bunuadmlar yıllar önce buldular
-
Yeni bir açıkmış galiba baksana :P
-
eee bu muhtesem acıkla napmayı planlıosun :)
-
artıkbu açıkla windosu ele geçirirsin :D
-
bu acık yüzünden bankalar milyonlarca dolâr kaybetti (:
-
way be süper açıkmış hakkaten az önce bu con sistemiyle 56 kişiyi hackledim
-
hmm bu büyük sırrı herkese açıklıyorum.. alın istediğinizi hekleyin :)
CON, AUX, COM1, COM2, COM3, COM4, LPT1, LPT2, LPT3, PRN, NUL
sadece windows 95'in ilk halinde oluşturabiliodun bu isimde klasör, dosya ama kapadılar onu da.. nie yapılamadığının nedenini anlamayan var mı hala?
Sistem içinde tanımlanmş olan, NUL, AUX, CON, COM1-4, LPT1-3, ve PRN kelimeleri DOS Device'ları. Bunlar IO.SYS de yeralıyordu.
- CON - Console; görevi ekran ve klavye giriş çıkşlarını yakalamak kontrol etmek
- AUX ya da COM1 - Birincil Seri portlar
- COM2, COM3, COm4... Diğer seri portlar
- LPT1 ya da PRN - ilk Printer portları
- NUL - Boş portlar, boş cihazlar
-
şahsen ben linux ta netteyim bana bi boğh olmaz ama win kullananlar bitti abi işte linux un gücüüü
-
Hocam yapmayın böyle şeyler yaa :( Bak çocuğun hevesi kırılıyor,öz güveni yitiyor.Olabilir böyle şeyler yapmış olabilir.Sanki siz hiç aptalca şeyler yapmadınız mı? Sizle dalga geçince hoş oluyor muydu? Bence bu geyiği kesin.Olabilir birşey öğrenmiş ve sizinle paylaşmak istemiş,bunun neresi kötü.Lan insan bir hata yapsın hemen üstüne çullanırsınız,yok yanlış yere konu açmışsın,yok bu böyle o öyle.Bugün dalgınlıkla ses kartı yerine ekran kartı yazmışım benle bile dalga geçtiler.İnsan oğludur bu hata yapar elbet.Ama insanı küçük düşürmeyin,artık bu forumda bilgiden çok böyle geyikler başgösteriyor.Adam kendini yanlış konu açtımı diye bakmaya adamış.Ne biçim iştir.Hadi yeniler yapsın ama zumsuk,kreston.. siz neden yapıyorsun be hocam :((((
-
ertan bunu yazd?width=%90>Hocam yapmay?le ?yaa :( Bak 篣uhevesi k?or,??yitiyor.Olabilir b? ?yapm?bilir.Sanki siz hi砡ptalca ?yapmad??le dalga ge穮ce ho?r muydu? Bence bu geyiesin.Olabilir bir?enmi?zinle payla?temi? neresi k?Lan insan bir hata yaps?en ? 絬lan?z,yok yanl?e konu a筽?k bu b? o ?.Bug?g?a ses kart?ne ekran kart??enle bile dalga ge紩ler.ݮsan our bu hata yapar elbet.Ama insan?k d?yin,art?forumda bilgiden 篫 b? geyikler ba?iyor.Adam kendini yanl?u a紽m? bakmaya adam?bi穭 i?di yeniler yaps? zumsuk,kreston.. siz neden yap?n be hocam :((((
malesef +1
Toplam Hit: 15997 Toplam Mesaj: 17