Www.Tirtikciyiz.Com Yayınlanmaya Başladı.
-
www.tirtikciyiz.com
sitemizi açmış bulunuyoruz . görüş ve düşüncelerinizi bildirirmisiniz ? Wordpress kurulu. Yeni başladığımdan fazla bir bilgiye sahip değilim.
Her türlü konuda bilgi verirseniz (olumlu yada olumsuz) sevinirim.
teşekkürler.
-
oyunlara bi göz attım biride pre verirse hemen indirmeye başlıcam en azından müridin sitesinden indirmiş oluruz : )
-
Tema bilindik tema sade güzel. içerik ekledikçe hitin artacaktır. sana tavsiyem siteye giren çoğaldıkca sağdan soldan maymunu tokatla ipod kazan gibi reklamlar koyma şeyhimizin dediği gibi.
-
MiqRoP bunu yazdı:
-----------------------------oyunlara bi göz attım biride pre verirse hemen indirmeye başlıcam en azından müridin sitesinden indirmiş oluruz : )
-----------------------------Valla hocam şuanda tek başıma çalışıyorum. elimden geldiğince güncel tutmaya çalışıyorum. Site açılalı 1 haftadan kısa oldu. Hiç birşey bilmezken bu şekili aldı :)
İnş pre veren çıkar. http://www.freedebrid.fr/download şu siteyi dene bir istersen pre konusunda bazen çalışıyor. :D
-
Silent_King bunu yazdı:
-----------------------------Tema bilindik tema sade güzel. içerik ekledikçe hitin artacaktır. sana tavsiyem siteye giren çoğaldıkca sağdan soldan maymunu tokatla ipod kazan gibi reklamlar koyma şeyhimizin dediği gibi.
-----------------------------yorumun için saol kardeşim. Valla sana şunun garantisini veriyorum en az 5 6 ay kadar reklam koymayı düşünmüyorum. bu 5 6 ay 1 yılı da geçebilir site kendini kanıtlayana kadar .
-
site iyi güzel hoş, hayırlı olsun da o www daki forzacarsi . com ne iş onu anlamadım :)
-
ozzy41g bunu yazdı:
-----------------------------site iyi güzel hoş, hayırlı olsun da o www daki forzacarsi . com ne iş onu anlamadım :)
-----------------------------valla bende senin yorumunu anlamadım :D biraz zaman geçmesini bekliyordum siteyi tanıtmak için. evet bir arkadaşın konusunu gördüm. ordan yola çıkarak bende konu açtım :)))
-
Sezpanhe bunu yazdı:
-----------------------------ozzy41g bunu yazdı:
-----------------------------site iyi güzel hoş, hayırlı olsun da o www daki forzacarsi . com ne iş onu anlamadım :)
-----------------------------valla bende senin yorumunu anlamadım :D biraz zaman geçmesini bekliyordum siteyi tanıtmak için. evet bir arkadaşın konusunu gördüm. ordan yola çıkarak bende konu açtım :)))
-----------------------------hahaha :D
-
Sezpanhe bunu yazdı:
-----------------------------ozzy41g bunu yazdı:
-----------------------------FORZACARSİ linkini farketmeden nasıl koydun anlıyamadım :D
-
olmuş ile ölmüşe yapacak bişey yok mod arkadaşlar değiştiriversin :)
-
http://www.tirtikciyiz.com/wp-content/themes/gangsky/images/logo.png
logo olmamıs. hayırlısı olsun.