XP Liveedition 2 - CD V. USB Den Çalışan Xp (52 MB)
-

- ISO formatındadır USB diskinizi boot edip kullanabilirsiniz.
- CD ye çekip Kullanabilirsiniz.
- Bu bir Live CD dir kuruluma/formata ihtiyaç duymaz.
- Harddiskinize hiçbir zararı olmaz ram üzerinden çalışır.
- Sisteminiz çökerse yazdırdığınız cd den veya usb nizden sisteminizi kurtarmanıza yardımcı olabilir.
http://rapidshare.com/files/121654542/Windows_Xp_Live_Edition_2.rar.html
-
tşkler indiriyorum şimdi.
-
evet cd versiyonunu indirmiştim çok işe yaradı. bunu da indiriyim filaş diske yüklerim
-
Sağol Paylaşım İçin Teşekkürler.... Gerçekten Ufak Ama işlevi büyük...:D
-
Arkadaşlar direk flashdiske yüklediğimizde oluyomu?
-
flash diski boot etmessen olmaz
-
neler var içinde neler yok ?
-
flash diski nasıl bot edebilirim bi yardım edin .... teşekkürler
-
Flash diskle deneyip te çalıştıran varmı?
-
usb den Olur, BIOS ayarlarından uygun boot seçeneğini seçmen yeterli.
Yalnız flash disklerde yazma ömrü var. Yazma-silme adedi belli bir sayıyı geçince artık diskin bozulma ihtimali artiyor. Bu nedenle diskten sadece bazi birseyleri okumak ve sadece saklanmasi gereken verileri yazmak doğru. Örneğin diste swap (bellek) alani açmak, diskin ömrünün hızla dolmasına yol aciyor.Herhangi bir hard diske nasıl yapıyorsan aynı şekilde yapacaksın. Her bios usbden boot'u desteklemeyebilir.
ayrıca bknz: cdden, pendrivedan çalışan linux dağıtımları. -
Test ettim denedim... Basit bir mantık kullandım, önce cd ye boot ettim sonrada oradan kopyaladım, flasaha attım. Lakin denemeyi CD den yaptım. Sistem tıkır tıkır gayet güzel kurtarma cdsi olarak kullanılabilir. Fakat son 6 ay içerisinde iyi bir makine alımış olanlar bu xp yi kullanamaz. Sebebi ise bios güncellemesi yapılmamış.Biosu tanımadığı için açılış ekranında hata veriyor bilginize... Sanırım .pci dosyalarında hata vermişti... Bu program 6 ay önce çıkmış diyebilirim yani...