folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ya Siz Devletin Başında Olsaydınız Napardınız?

Ya Siz Devletin Başında Olsaydınız Napardınız?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

HaRuKa bunu yazdı:
    -----------------------------

enes bunu yazdı:

Devletimizin Getirdiği Yasalara,Kanunlara,Zamlara Halkımız Yeri Geldiğinde Grevlerle,Protestolarla,Siyaset Konuşmalarıyla Cevap Veriyor Kimisi Bilinçsiz Kimisi Bilinçli Kimisi Atıyor Tutuyor Kimisi Bişiler Bildiğini Zannediyor...Herkes Devletin Başı Batsın Böle Devlet Olmaz Olsun Diye Bazen Günlerce Medyadan Düşmeyen Haberlere Afiş Olan Hareketler Yapıyor...

Peki Ya Siz,Siz Devletin Başında Olsaydınız Ne Gibi Çözümler Yapardınız? Herkesin Ağzını Kapamak Ülkesine,Halkına,Milletinize Devleti Sevdirmek İçin Napardınız?

Not:Bu Konu Ne Siyaset Tartışması Nede Olabilecek Tartışmalara Konu Olsun Diye Açılmadı...Bu Konu Fikir Ve Görüşlere Açıktır...LÜTFEN Konuyu Geyiğe Çevirmeden Cevaplar Atınız...

öncelikle türkçe'nin ağzına sıçanları sınır dışı ederdim... bu ne lan? bütün harflerin baş harfi büyük? kaç yaşındasınız hocam siz? cidden... bu yazım tekniği nedir allah aşkına? neyse ne...

devletin başında olsaydım herkesi sıraya dizerdim. her başa gelenin yaptığı gibi bende iplemezdim? yok yok iplerdim... ama yapacak bi'şey yok lan... borç gırtlağa dayanmış herkes herkes becerme peşinde kültürel ahlaki yozlaşma başlamış dilimize bile sahip çıkamamışız böyle bir devletin başına geçmek istemem dostum .ötüme 72.5 milyon insanın şeyinin girmesini istemem... ondandır düzen nasıl gider elbet birgün biri gelir onu .iker o .ikenide başka birisi gelir bağırta bağırta .iker bu da böyle zincirleme gider... düzen bu karşı çıkanı bip bip...

Ya uyelik aliminda kriterleri genisletmek lazim :))) Mesela ozel bir iq testi yapalim. Evvela cumle baslarinda  kelimeler buyuk harf olur. ikincisi Turkce kelimesi buyuk harf ile baslar. Amma osuruk beyinli adammissin )))) Adami yeriyorsun ama daha beter hatalari sen yapiyorsun eferim ))))))

Egitim sart diyorum ben. :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek

Sadece Ekonomi;

Kağıt para, faiz, bono, borsa gibi karmaşık ve soyut kavramlara dayanan ekonomik düzeni ortadan kaldırır, altın - gümüş alışverişine dayanan bir ekonomi kurardım.

Akaryakıt, doğalgaz, su, elektrik, bor vs. yer altı ve yer üstü doğal kaynakları üzerine özel mülkiyeti kesin surette yasaklar ve bunları devletleştirirdim..

gerisi kolay

yıkılma sakın !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cevik
    cevik's avatar
    Erkek

dostum iç ve dis kuvvetlerin ne gibi etkisi olacagini bilmeden nasil bilebilirsin ki?

neticede senin bildigin su üstünde görünen devlet baskani bu ülkeyi yönetmiyor...

Parlayan bizi paylar...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicuta-douglasii
    Cicuta-douglasii's avatar
    Erkek

ülkeyi pazarlarım. kendi medyamı oluştururum. yazarları medya patronlarına şikayet eder gerekirse işten çıkarması için telkinde bulunurum. muhalifleri sustururum. içerde aslan dışarda kedi olurum. anayasayı çıkarlarım doğrultusunda ayar çekerim. iliğinizi kemiğini kuruturum.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLust3R
    cLust3R's avatar
    Erkek

attack bunu yazdı:

ülkeyi pazarlarım. kendi medyamı oluştururum. yazarları medya patronlarına şikayet eder gerekirse işten çıkarması için telkinde bulunurum. muhalifleri sustururum. içerde aslan dışarda kedi olurum. anayasayı çıkarlarım doğrultusunda ayar çekerim. iliğinizi kemiğini kuruturum.

parçala bizi ati

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

rusvet ve hortum isini kaldirdim zatn bunlar kalktigi zaman hersey duzelir.millet...bdp babasinin hayrinami destek veriyor hepsi paranin pesinde..belki bole bitmeyebilir ama teroru bitirmek icin ugrasirdim yollarina bakardim.teror icin harcanilan para 300milyar dolar olmus.bu paraya 300 bin hastana 300 bin okul 300 fabrika kurulur..sonrada derlerki devlet bizim hakkimizi yiyor is vermiyor hastane acmiyor o yuzden pkk.....birazda bu isin bu tarafini gosterirdim...

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

işinin uzmanı ve para için degil o işi istedigi için yapan insanları bakan yapardım... kurumları yenilemek yerine yenilerini kurup eskilerini kaldırırdım... millet bilincini tekrar oturtmak için dedigim gibi eskisinde yenileme yapmak yerine ortadan kaldırıp yenisini olustururdum :))) saka bi yana eğitim ve ekonomi herşeyden önemli.

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geberlan
    geberlan's avatar
    Erkek

süper soru ! ben olsam millet huzurunu bozan hırlısı hırsızı onun bunun ülkesinin ajanlıgnını burda yapan siyasi olarak atatürk ilkelerine laikliğe düzene otoriteye zarar veren ve şunu diorm bazı kürtler var :B her kürde demiorum ülke için zararlı olanlara . Toplama kampı inşa ederdim belirli yerlere alayını oraya toplardım :Ç isimlerini kullanmama hakkı verirdim bunlara herbine numara verirdim mesela 433.534.523 numara lı mahluğu ! idam edin die . bide çıplak olcak bunlar iyice gorsunler ne kadar agır oldgunu bak bakalım bi daha yapabiliolarmı . yargılama olmıcak atcan direk idam bi tane suçlu bulamazsın sonra burda. sonracıgıma bi fabrika kurarım işşsiz mi var silah sanayisi ne yollarım çalışşsınlar en iyisi. daha neler yaaprımda aklımda değil ::Ç:Ç:Ç

vueeey ula hava patliiy ula gök delinuiii
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jizz_jix
    jizz_jix's avatar
    Erkek
    Yapacak iş çokta... Enbaşta bu pkk'nın kökünü kazırdım. Sonra Daha Büyük Daha Demokratik Daha Güçlü Bir TÜRKİYE

TURKCELL
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezoo
    sezoo's avatar
    Erkek

enes bunu yazdı:

Devletimizin Getirdiği Yasalara,Kanunlara,Zamlara Halkımız Yeri Geldiğinde Grevlerle,Protestolarla,Siyaset Konuşmalarıyla Cevap Veriyor Kimisi Bilinçsiz Kimisi Bilinçli Kimisi Atıyor Tutuyor Kimisi Bişiler Bildiğini Zannediyor...Herkes Devletin Başı Batsın Böle Devlet Olmaz Olsun Diye Bazen Günlerce Medyadan Düşmeyen Haberlere Afiş Olan Hareketler Yapıyor...

Peki Ya Siz,Siz Devletin Başında Olsaydınız Ne Gibi Çözümler Yapardınız? Herkesin Ağzını Kapamak Ülkesine,Halkına,Milletinize Devleti Sevdirmek İçin Napardınız?

Not:Bu Konu Ne Siyaset Tartışması Nede Olabilecek Tartışmalara Konu Olsun Diye Açılmadı...Bu Konu Fikir Ve Görüşlere Açıktır...LÜTFEN Konuyu Geyiğe Çevirmeden Cevaplar Atınız...

Devlet, toprak bütünlüğüne bağlı olarak siyasal bakımdan örgütlenmiş millet veya milletler topluluğunun oluşturduğu tüzel varlık KAYNAK wiki :)

hacım devlet yerine hükümet desek daha iyi olmazmıydı?

Dövme Yapılır Mekan ANTALYA-ALANYA
Toplam Hit: 5404 Toplam Mesaj: 38