Yakalandım Müridler
-
paket taşımaya senin yaşlarında başladığımı hesaba katacak olursak, senin baban ben olsaydım seni ciddi ciddi sikerdim.
içme evladım, içme çocuğum, top oynuyom diyosun bide, 5 sene sonra bırak o topun peşinden koşmayı, köpekten kaçamayacak hale geleceksin.
haa, derdine gelcek olursak.ses etme hiç. eğer mevzuu açılacak gibi olursa da, "ana-baba ben sigara içiyom, başkasından duyacağınıza benden duyun istedim" dersin.
sonrası allah kerim
-
Hayatımda 2 kez sigara içtim :D oda zevk sigarasıydı hiç aman sigara içeyim havam olsun.. yok bilmem sigara içeyim dertlerime derman olsun demedim hiçbir zaman. 22 yaşındayım sigara içmiyorum ve içmeyi de kesinlikle düşünmüyorum.. Bence sende yol yakınken bırak kardesim sigarayı...
Sigara içmek bile bile arabayı duvara sürmek gibidir.. şimdi bişey olmaz içersin kendince keyif yaparsın ama 20-30 sene sonra hayatının baharında (düşün bi tam sevdigin kızı bulmuşun evlenecen) doktora bi gidion.. Kanser.. Ozaman işte ben ne yaptım diye dön dolan... Dersinki okadar insan var genç yaşta başlıo bi b*k da olmuo.. Onlardada oluo merak etme.. 30-40 yasında bişey olmaz belki 50 yaşında bi vurur adamı kütürüm yapar.
Bence sen işini şansa bırakma.. Sigarayı bırak..
-
Pişkince içiyom müptelasıyım de, Bırakamam de, bir iki kez şaplağı yersin o kadar. Sonrasında Serbestsin. :)
-
Hepaq bunu yazdı:
-----------------------------
öncelikle yaş 17 ve bu konuyu ben açmadım http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=65699 yargısız infaz yapmayın ya:D
-----------------------------http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=65699 Burada 3.sayfada bi yazın var ???
""" walla ben 3-4 yıldır gizli gizli içiyorum bir kaç defa yakalandım gibi oldu işte biraz nsihat ettiler tabi ben tınlarmıyım bizim ve geelde boş oluyor bende balkonun yanındaki oda geçiyorum balkonu kapsı açık kapnın dibinde içiyorum zaten bizim peder kahvehane işletiyo ama babam sigara içmiyor :D onun için almıyorlar
şimdi bir kaç anımı anlatayım arkdaşlar toplandık evde sigara ve jb(wiski) içiyoruz neyse bizimkiler evde yoq olm dedim söndürelim bak gelirler se kötü olur filan tabi bizima arklar takmadı içtiler içtiler bizimkiler bir geldi tabi içerisi duman altı neyse ben hemden gittim banyoya agızma diş macunu filan attım öyle yırrtık ama biliyorlar benim içtigimi ben yöntemi çokk dan buldum şimdi gidiyorsun bir camsil alıyorsun sonra eve geliyorsun camsilin yarısını boşaltıyorsun içine halı şampuanı öteki kokulu temizlik maddlerinden koyuyorsun ve çalkalıyorsun ben dış kapıya fotosel koymuştum kapı açılınca fotosel yanıyordu hemen kültablasını boşaltıyom o yaptıgım kokuyu sıkıyorum sonra direk odama geçiyorum gelselerde anlamıyor lar zaten ha bu içerideki koku ne derlerse tuvalet kokuyordu bende koku için sıktım de 3-4 yıldır öyle diyorum :D """
bu yazıyı sen yazmışsın ? daha önce yakalandım falan fiLan ? konuyu sen açtın demiorz cevabı sen yazmışsın ? ?
-
arkadaşlarım içiyodu ben içmiyodum onlar ben de içiyorum samışlar diyeceksin..
biraz fırça yersin tabi, fırça yemeden olmaz bu iş :) dicekler ki bi daha öyle arkadaşlarla takılma sen de tamam diyeceksin olacak biteceeek..
-
Arkadaş ortamıydı ilk denememdi filan de bidaha içmem de bişe olmaz sıkma canını sen
-
Pc-ErrOr bunu yazdı:
-----------------------------bu yazıyı sen yazmışsın ? daha önce yakalandım falan fiLan ? konuyu sen açtın demiorz cevabı sen yazmışsın ? ?
bence arkadaş şizofren :|
yada yaşı çok ufak :)
-
ya bir iki defa yakalandım gibi oldu ama bu bizim komşu nun çenesi durmaz çok iyi biliyorum ben gider herkese ispikler ya zaten bizimkiler az çok biliyorlar ama komşu 1 yerine 10000 derse bizimkilere o zaman ne olucak
-
Zor bir durum ama sigarayı burakman içinde bir fırsat
-
Hepaq bunu yazdı:
ya bir iki defa yakalandım gibi oldu ama bu bizim komşu nun çenesi durmaz çok iyi biliyorum ben gider herkese ispikler ya zaten bizimkiler az çok biliyorlar ama komşu 1 yerine 10000 derse bizimkilere o zaman ne olucak
-----------------------------ne olucak ne olucak :S soylemis isde herkez olabilcek ve yapman gereken ihtimalleri.sigaraya devam etmeye niyetin varsa ogrensinler kurtul yoksa her goreni susturamazsın bizde bişe yapamayız