Yandex Metrica
-
Yandex Metrica Nedir?
Yandex Metrica sitelerin ziyaretçi istatistiklerini görebileceğiniz,ziyaretçilerin davranışlarını takip edebileceğiniz,bunları günlük,haftalık,aylık gibi seçeneklerde rapor olarak alabileceğiniz bir webmaster aracıdır.

Yandex Metrica’nın Genel Özellikleri Nelerdir ?
- Webvisorsayesinde ziyaretçilerin işlem kayıtları ve analizi
- Özet ekranıyla zamandan tasarruf edin. Ana parametreleri tek ekranda görüntüleyin
- Tıklama haritasıyla sitenize gelen ziyaretçilerin hareketlerine dair bilgilere ulaşın
- Bağlantı haritasıyla sitenizdeki bağlantıların popüleritesini görsel olarak izleyin
- Ziyaretçileriniz arama motorlarından hangi keywordlerle sitenize geldiğini takip edin
- Sitenize gelen ziyaretçilerin demografik özellikleri hakkında bilgi edinin
- Ziyaretçilerinizin sitenize gelirken ve siteniz içinde izlediği yol haritasını keşfedin
siteye gitmek için : http://www.metrica.yandex.com.trkaynak: http://www.seodersleri.com/yandex-metrica-web-analizi-araci-hakkinda-detayli-inceleme/
yandex akın akın geliyor. google analytcs'e rahatlıkla rakip olacak hatta bazı yönleriyle eline verebilecek bir servis.
-
denemek lazım.
-
şahsen bir sitemde deniyorum. sayaç eksik veya fazla değil tam olarak sayıyor. ayrıca ek özellikleri ve raporlama sistemi gerçekten işime yaradı. analyticsinde bazı özelliklerini sevdigimden ikiside yan yana calısıyorlar şimdilik.
-
FCN bunu yazdı:
-----------------------------şahsen bir sitemde deniyorum. sayaç eksik veya fazla değil tam olarak sayıyor. ayrıca ek özellikleri ve raporlama sistemi gerçekten işime yaradı. analyticsinde bazı özelliklerini sevdigimden ikiside yan yana calısıyorlar şimdilik.
-----------------------------ben sayyac kullanıyorum o daha basit ve düzenli geliyor ama bunuda denicem.
-
yeni konu açacaktım Metrica ile fakat açılmış buradan devam edeyim 1 aydır kullanıyorum ve inanılmaz bir raporlama veriyor Web Visor kullananlarınız vardır mutlaka kullanmayanlara şiddetle tavsiye ediyorum. Neler sağlıyor dersek web sayfanıza giren kullanıcıların sitenizde neler yaptığını görebiliyorsunuz video şeklinde siteye giren kullanıcı nereyi tıkladı ne yaptı hepsi tek tek işleniyor nerede işime yarayacak derseniz siteye giren kullanıcı site kullanımında nerelerde sorun yaşıyor görebiliyorsunuz. neren girdiği, hangi IP ile girdiği vs. bütün bilgileri var Web Visor en çok hoşuma giden servis oldu.
-
birebir google in hizmetlerini kullanarak nereye eline veriyor?
-
Metrika'yı keşfetmeden bence laf atmayın.
Çok güzel.
-
ontedi bunu yazdı:
-----------------------------Metrika'yı keşfetmeden bence laf atmayın.
Çok güzel.
-----------------------------burada kim hangi ürünü çıkarsalar bi kulp taktıkları için söylemeye gerek yok laf atmayın vs. :)
-
Google servislerini taklit ederek nereye kadar gidecek bu yandex çok merak ediyorum.
-
matr0x bunu yazdı:
-----------------------------Google servislerini taklit ederek nereye kadar gidecek bu yandex çok merak ediyorum.
-----------------------------Yandex'i savunmak gibi bir amacım yok ama Analistik işlerinde ne gibi bir farklı değer tutulabilirki ? tarayıcı, ekran çözünürlüğü vs. şuan google analystic'ten farklı olarak direk sana web sayfasına giren kişinin ne yaptığını gösteriyor mouse haraketleri tıkladığı yer ve klavyeden bastığı tuşlar google bunu vermiyor ama gerçek zamanlı servisi var bu bir çalmak veya taklit olamazki değerleri aynı ve mantıkta aynı raporlama sistemi biraz daha değişik ben ikisini birden kullanıyorum Yandex'i kullandığımdan memnunmuyum hayır ama servisi işime yarıyor :)
-
sezeruludag bunu yazdı:
-----------------------------matr0x bunu yazdı:
-----------------------------Google servislerini taklit ederek nereye kadar gidecek bu yandex çok merak ediyorum.
-----------------------------Yandex'i savunmak gibi bir amacım yok ama Analistik işlerinde ne gibi bir farklı değer tutulabilirki ? tarayıcı, ekran çözünürlüğü vs. şuan google analystic'ten farklı olarak direk sana web sayfasına giren kişinin ne yaptığını gösteriyor mouse haraketleri tıkladığı yer ve klavyeden bastığı tuşlar google bunu vermiyor ama gerçek zamanlı servisi var bu bir çalmak veya taklit olamazki değerleri aynı ve mantıkta aynı raporlama sistemi biraz daha değişik ben ikisini birden kullanıyorum Yandex'i kullandığımdan memnunmuyum hayır ama servisi işime yarıyor :)
-----------------------------bunu google da yapıyor ama tek fark bu yandexte ulaşılabilinir.