Yeni Kimlik Edinin
-
http://www.nextdayid.co.uk Bu adresten kendinize yeni bir kimlik kartı sipariş edebilirsiniz.Ama ücretli....
-
Anlamadım orjinmi peki bu kimlik kartları, alla alla vallahada işe yarar. Hacker alemine iyi bir hizmet. Peki bu site nerde umarım türkiyede değildir çünkü biter kimdirse sahibi
-
Site ingilterede...Kartlar orjinalinin kopyası. :D
Yani resmen sahte kart satıyor adamlar.
-
Onu kim olsa yapar be dostun biraz fotoşop bilgisi olan herkes yapar. Salla
-
Bende kimliğimi kaybetmiştim iyi oldu saolasın :PPP :))))))
-
ne güzel ingilterede yarın bende fıransada bi şirket kuracam bende kimlik basacam yanlız paralı beleş degil yatırın hesabıma belki çıkmaz ayda alırsınız:)))))))))))))))))
-
EEeeeen Ne işe Yarıycak ? :D
Boswersene ! O bizim Elimize Ulasmaz Bile !
-
benim kapı gibi öğrenci kartım var... Heryerde işime yarıyo....
Sizde yapıcaksanın öğrenci kartı yapın anasını satayım sinema yarı fiyatına ulasım araçları yarı fiyatına bi öğrenci kartınız olsun sırtınız yere gelmez....

-
hugo bunu yazdý:
Bende kimliðimi kaybetmiþtim iyi oldu saolasýn :PPP :))))))
ya haji delimisin ordan alacagina ver 10 milyon git yenisini cikarttir yani 15 dakikada verirler sira yoksa ; )buarada ogrenci kimligi dedinizde bendede belcikada burda kart var a.q otobus tranway hepsi beles bana istedigin kadar bin gez a.q agaya beless ; )
-
Diyorum ki,şu kartları bi güzel kendi fotomla kartona basıp ardından resmimi yapıştırıp,kaplattırayım. Sağda solda sorulduğunda gösteririm. Ama dikat edilecek en önemli husus barda,pavyonda kimlik kontrolü sırasında göstermemek.Eğer gösterirseniz pasaport ve oturma izni sorulabilir size. :D
-
ne var canadada turkler sahte ehliyet yapiyolar eheueh :D
Toplam Hit: 5071 Toplam Mesaj: 13