Yeni Saadet Zinciri : Posavis

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Sahibinden.Com'da dolaşırken tesadüfen denk geldim. Çin'den ithalat yoluyla telefon getirtip güya içine bir yazılım atıyorlar böylece telefondan para kazanılıyormuş :) Bu arada bu telefon sanırım iNew markasının bir modeli ama tam model numarasını bulamadım. Tahminen Çin'de 350 lira falan. Türkiye'de 580 liraya garantili olarak satan firma (Google ara : Quatro 1453) var. Düşünün telefon başı ne kadar kar ettiklerini.

Sahibinden İlanı : http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-dunyada-bir-ilk-para-kazandiran-telefon-192891650/detay/

https://www.posavis.org/VideoGaleri.aspx

Buda yerli Steve Jobs (!) :

http://facebook.com/profile.php?id=435001339903729

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReyiZ
    ReyiZ's avatar
    Erkek

neyse..

ReyiZ tarafından 21/Ara/14 20:46 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    q0x
    q0x's avatar
    Erkek

Su face linkinde ki adam tarzı farklı farklı alanda top koşturan pezolar var hepsinin de sosyal ağ duvarları dini sözlerle dolu. dini resmen kötülüyorlar.

Fakirim, Fakirsin, Fakirler, Fakır da olabiliyorum arada ördeğe damacanaya bağlı Fakirler dedim orada çağrışım yaptı kafirler nerede ne yapıyor ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

Kayseriri iş adamı :))) 

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.senkronix.posenger&hl=tr

Buda meşhur para kazandıran uygulamamız. Şuan bu uygulama sayesinde Hawaii adalarında buzlu margaritamı içerken bu yazıyı yazıyorum. Kıymetini bilin lan pis fakirler. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

Bırakınız yolsunlar, buna inanan adam boşa oksijen israfı

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bu arada sattıkları telefonun gerçek marka ve modelini buldum. Kingzone K1.

http://www.kingzonemobile.com/?product=k1

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Kablosuz şarj özelliği ile Türkiye de tek ?

Vay be adamlar bir seferde kendilerini ilk ilan etmişler.

Birileri bunlara Lumia telefonlardan bahsetsin;)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek

Nöbetçi eczane mi yokmuş anlamıyorum ki arkadaş.

Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    d3lete
    d3lete's avatar
    Erkek

Çin malı telefonlarda backdoor olduğu söylentileri var

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

Bu ulkede hala iphone 5 i 350 tl ye galaxy s4 u 250 tl ye netten alip kar ettigini sanan eline gecen kutudan cikan hiyari gorunce şok olan fakat hala bundan ders almayip elektrik tasarrufu sagladigi iddaa edilen cihazi alip kullanmaya baslayan icini actiginda  bir avuc cam macunu ile karsilasan insanlar ile dolu. Emin olun bu urunu alacak 1000 lerce insan var.

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
Toplam Hit: 4117 Toplam Mesaj: 21