Yeni Site : Fmailing.Net | Türkiye‘Nin İlk Seçilebilir Email Data Satış Sitesi
-
Merhaba arkadaşlar,
Yakın zamanda kurumsallaşacağım için, şimdiden ufakdan e-ticarete başlamayı düşündüm ve mal alıp satmaktansa elimdeki imkanları kullanmaya karar verdim.
Bu sebeple, 6 gün önce bir e-ticaret sitesi açtım.
Sitenin amacı ; yıllardır piyasada gezen "çöp" sayılabilecek emial datalarından milleti kurtarmak ve uygun fiyatlarla hem kurumsal hem kişisel mail reklamlarını yapabilmeleri için data sağlamak.
2004'den beri tamamen kendi çabalarımla oluşturduğum listelerimi, Eylül 2012 itibariyle güncelleyerek siteye eklemeye başladım.
Biliyorsunuz ki; email datalarında en çok önem verilen şey güncel liste bulabilmektir.
Hem güncel, hem uygun fiyata hemde sadece ihtiyacınız olan kitlelerin mail datalarını satmaya çalışıyorum ve inanın son 3 gecedir uyumuyorum - tüm gün listelerin ayıklanmasıyla geçiyor.
Hem sizin hem çevrenizdekilerin ihiyaçları için, siteyi enazından ziyaret edip görüşlerinizi iletmenizi bekliyorum bu konu altında.
Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.
Edit:
Site Adres: Fmailing.Net -
Sİte ?
-
hacı bu reklam spam mailler için artık kime söveceğimi biliyorum :D neyse gelelim sitene
öncelikle üst menü karakterleri çok kötü pixel pixel gözüküyor orta kısımdaki paint bozması slider da hiç olmamış ayrıca tema senin editlemen ise biraz aralarını aç hepsi birbirine girmiş... seçtiğin renk çok göz alıyor
incele tuşun çalışmıyor çalıştırmayacaksan orada durmasının bir mantığı yok duyuru haber bölümü çok hızlı ilerliyor js içerisinden onun hızını birazcık daha düşür derim
hakkımızda bölümüne misyon ve vizyon eklenmesi ayrıca gizlilik metninin daha detaylandırılması gerek... yazamıyorsan git bir siteden çevir kendine göre :D (kurumsallaşacam dedin diye diyorum bu son bölümü)
-
-
firma sitesinden felan çektinmi mailleri?
-
* Tasarımın kötü olduğunun farkındayım, zaten yakın zamanda özgün bir sisteme oturtmayı düşünüyorum hocam, fikirlerin için sağol.
* Spam suç, fakat biz gönderim yapmıyoruz. Dikkat ettiğiniz gibi, sadece mail dataları sağlıyoruz.
* Her mail datasının nerelerden derlendiği açıklamalarında var, aktiflik durumu, hedef kitleleri, içeriği her açıklama mevcut. -
ulen üçkağıdı bile bi kılıfa sokabildiniz ya size helal olsun :D
sadece şirket mailleri ise eyvallah ama sağda solda forum dblerinden milletin şahsi mailleri çekip satıyosan yanlış yapıyosun.
9 senelik hotmail inboxımda okunmamış 5bin civarı mail var %99,99 u spam.
bikaç sene önce düzenli siliyodum. baktım baş edilebilir gibi değil saldım gitti. ergenken sağa sola kayıt olurken giriyoduk. bilinçsizdik.
yeni mailim sadece kartvizitimde yazıyor. nette herhangi bi yere yazmaya korkuyorum. acaba niye?
-
Üçkağıtla alakası yok ama kardeşim, bunun ticareti yıllardır yapılıyor. Mesele şu ; sadece ben bu işe giriştiğimde sorun olacaksa ben birdaha tahribat üzerinde bu tür şeyleri paylaşmam, yıllardır burada üyeyim - buna benzer birçok girişimide bu yıllar içerisinde üyelerin konularında gördük, gördüm!
Yani yapıcı eleştiriler olsun demiyorum herzaman, tabi yerici eleştirilerde olsun ama üçkağıtlı, dolandırıcı gibi sıfatlar olmuyor arkadaşlar. Herkes hayatını idame ettirme yolunda sonuçta. -
aga bu datalari satabilmen icin elindeki butun data sahiplerinden tek tek izin almis olman lazim.
hayatini idame ettirebilmeni anliyorum ama biri sikayet ederse 3 kurus kazanacam diye 10 kurusluk zararin olur. degmez.
yoksa banane. naparsan yap. senin kararin.
-
Mailing'de izin, " Listeden Çıkış " bağlantısı kullanılarak veya Bültene Kayıt ile oluyor bildiğin gibi hocam.
Forum, Rehber datalarını elde ederkende, bunlardan ilki kullanılır , ki bunada izinli mailing denir.
Zaten, müşterileri izinli mailing'e yöneltmek için sitede tum uyarıları ve tavsiyeleri yapmaya çalıştım.
O yüzden , tek tek izin almak gerekmiyor benim anlayışıma göre.
Üstelik tekrar belirteyim ki; ben sadece tedarik ediyorum - gönderim veya spam diyelim, onlarla kesinlikle işim yok!
Teşekkürler. -
bir maillist satışı yani.. ilginçç alacak kişiler çıkar elbet ama iş yaparsan ve iş yapıldığını millet görürse..
yoksa çöpçüye site yapmak gibi bişey olabilir :) hata verdiğim örnek bile gayet olumlu oldu :D senin ki daha kötü hocam