Yeni Telefon Alacacağım
-
taksit yok ki artık hocam banka kredisi falan var ancak,olsa alacağım.
-
zalimadam bunu yazdı
o değilde gmd air bir incele derim. f/p olarak korkunç bir cihaz. inceliği ve özellikleri oldukça tatmin edici.
biraz tuzlu gelebilir ama mutlaka alıp kullanmanı tavsiye ederim. 2gb ram olanından almayı unutma. 2 modeli var zaten. gördüğüm en ince ve şık bir cihaz. oldukça hoş.
arka kapağında eşşek kadar general mobile yazmasa daha iyi olacak ama olsun :)
Hafıza kartı takılmıyor, kullanıcıya 11 GB alan kalıyor.
-
Android one GM Düşünmeni tavsiye ederim.
-
hocam note 4 favorimdir napcan galaxy s4 miniyi eski artık o. al note rahat et
-
hocam küçük istiyorum cebe sığmaz note 4 çok gelir bana zaten :/
-
m4 auqa güzel telefon. 32 gb versiyonunu düşünebilirsin hocam. 5" ekran boyutu var. 2 güne kadar pil ömrü sunduğu belirtiliyor. Ayrıca s4m ve asus tan çok üstün malzeme kalitesi mevcut, tasarımı da görecelidir ancak benim çok hoşuma gidiyor.
-
S4 mini aman diyim uzak dur hocam. Touchwiz arayuzle o telefon iskence cektirir adama. Elinde ki telefonu kullan daha iyi. Samsung tepe modellerinden almayacaksan uzak durulacak marka.
Verdiklerinden alinasi alet m4 aqu olur. Incelemesini de izledim orta segment guzel bi cihaz. 5.0 varmis zaten stabildir yari yolda birakacagini zannetmiyorum.
-
merhaba hocam, tbtde konu açmıştım gördünmü bilmiyorum ben yinede hatırlatıyım Note 2 mi satıyorum telefon servisden yeni geldi kasa değişti ve yeni telefon ayarına geldi. Tek alman gereken 10tlye bir arka kapak 0 note 2 550TL bence senin içinde iyi olur, konulara geri dönmüyorum genelde pm atarsan sevinirim.
-
Adam büyük ekran istemiyorum diyor hala Note serisi diyorsunuz.
-
mkyb bunu yazdı
Adam büyük ekran istemiyorum diyor hala Note serisi diyorsunuz.
artistliğe gerek yok okumadım konuyu