Yeni Telefon Alacacağım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

taksit yok ki artık hocam banka kredisi falan var ancak,olsa alacağım.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

o değilde gmd air bir incele derim. f/p olarak korkunç bir cihaz. inceliği ve özellikleri oldukça tatmin edici.

biraz tuzlu gelebilir ama mutlaka alıp kullanmanı tavsiye ederim. 2gb ram olanından almayı unutma. 2 modeli var zaten. gördüğüm en ince ve şık bir cihaz. oldukça hoş.

arka kapağında eşşek kadar general mobile yazmasa daha iyi olacak ama olsun :)

Hafıza kartı takılmıyor, kullanıcıya 11 GB alan kalıyor. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LNAU
    LNAU's avatar
    Erkek

Android one GM Düşünmeni tavsiye ederim.

Yakında Güncelenecektır...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archille
    archille's avatar
    Erkek

hocam note 4 favorimdir napcan galaxy s4 miniyi eski artık o. al note rahat et 

Bırakın artık kendi haline yeter...edit:Artık kendi halinde...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

hocam küçük istiyorum cebe sığmaz note 4 çok gelir bana zaten :/

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biocyte
    Biocyte's avatar
    Erkek

m4 auqa güzel telefon. 32 gb versiyonunu düşünebilirsin hocam. 5" ekran boyutu var. 2 güne kadar pil ömrü sunduğu belirtiliyor. Ayrıca s4m ve asus tan çok üstün malzeme kalitesi mevcut, tasarımı da görecelidir ancak benim çok hoşuma gidiyor.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

S4 mini aman diyim uzak dur hocam. Touchwiz arayuzle o telefon iskence cektirir adama. Elinde ki telefonu kullan daha iyi. Samsung tepe modellerinden almayacaksan uzak durulacak marka.

Verdiklerinden alinasi alet m4 aqu olur. Incelemesini de izledim orta segment guzel bi cihaz. 5.0 varmis zaten stabildir yari yolda birakacagini zannetmiyorum.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek

merhaba hocam, tbtde konu açmıştım gördünmü bilmiyorum ben yinede hatırlatıyım Note 2 mi satıyorum telefon servisden yeni geldi kasa değişti ve yeni telefon ayarına geldi. Tek alman gereken 10tlye bir arka kapak 0 note 2 550TL bence senin içinde iyi olur, konulara geri dönmüyorum genelde pm atarsan sevinirim.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Adam büyük ekran istemiyorum diyor hala Note serisi diyorsunuz. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Adam büyük ekran istemiyorum diyor hala Note serisi diyorsunuz. 

artistliğe gerek yok okumadım konuyu

Toplam Hit: 5669 Toplam Mesaj: 46
telefon