Youtube ZGC Network Türkiye
-
Hayır yani MN nedir ne iş yapar :D müyap gibi belli başlı müzik videolarını telifli oynatma hakkı mı veriyor mesela
-
Desingers bunu yazdıcemnet bunu yazdı
Unfortunately, we cannot approve your application at this time, due to the following issues:
Channel isn't verified!
Please select the channelname you want to verify or log out of the channel you are currently logged into and log in to the channel you want to verify. Then click the button Verify ownership again.üstteki gibi bir hata çıkıyor bende sebebi nedir
Kanalınızın Özel Urlsini olusturup basvuruyu tekrar deneyin
işlem tamam şimdi onay sürecinde miyz hocam?
-
noname bunu yazdı
Hayır yani MN nedir ne iş yapar :D müyap gibi belli başlı müzik videolarını telifli oynatma hakkı mı veriyor mesela
Musicnationals bizim ana network firmamız daha basit ve kaba tabir ile görevi, şimdi video attın youtubeye youtube kendi bünyesinde pepsi ile orkit ile sözleşme imzalıyor orkit pepsi firması youtubeye atılan videolarda reklam larının yapılmasını istiyorlar bunun için youtubeye reklam parası ödüyorlar youtubede video atan kullanıcılarına diyor ki benim kazanc sistemime dahil ol attıgın videolarda anlastıgım sirketlerin reklamları cıksın bu skip add dediğin reklamlar var ya onlar cıksın bende sana adsens üzerinden kazandıgın parayı vereyim diyor. sistem bu music nationals gibi firmalarda youtube tıklama başına ücret veriyor ve cok fazla kesinti yapmakta kazancınız az olmakta gelin bizim kazanc sistemine dahil olun bizim anlastıgımız firmaların reklamları videolarınızda gösterilsin biz youtube gibi reklama tıklama basına 0.01 gibi cüzi paralar değilde bin yararlı gösterim başına en az 2 dolar verelim daha cok kazanın ve haklarınızı youtubeden daha cok koruyoruz ve videonuz izlenim açısından daha iyi imkanlar sunuyoruz diyen firmalardır piyasada music nations gibi bir çok network firması var.
-
cemnet bunu yazdıDesingers bunu yazdıcemnet bunu yazdı
Unfortunately, we cannot approve your application at this time, due to the following issues:
Channel isn't verified!
Please select the channelname you want to verify or log out of the channel you are currently logged into and log in to the channel you want to verify. Then click the button Verify ownership again.üstteki gibi bir hata çıkıyor bende sebebi nedir
Kanalınızın Özel Urlsini olusturup basvuruyu tekrar deneyin
işlem tamam şimdi onay sürecinde miyz hocam?
48 saat içerisinde onay verilir ana şirketten tabiki kanalınızda ihtar telif olmamak şartıyla 48 saat sonunda mailinizi ve youtube kanalınızın içerik oluşturma stüdyosunun orada kanal özellikleri sekmesine katılım için teklif gelecek. sürekli takipte kalın...
-
freedom.tm kullanıyodum geçsemmiki
-
manhyak bunu yazdı
freedom.tm kullanıyodum geçsemmiki
freedom %40 kesinti yapmaktadır bizim network daha az %30 kesinti yapmaktadır sizin için daha yararlı olabilecegini düşünüyorum ama önce freedom ile kanalınızın baglarını kesmeniz gerekmekte yada isterseniz freedomda kalsın kanalınız baska olusturdugunuz kanalı baglayın networkümüze?
-
Hocam benim adsense bağlı kanalım var onu nasıl sizin network e bağlayabilirim ?
-
mstfcn bunu yazdı
Hocam benim adsense bağlı kanalım var onu nasıl sizin network e bağlayabilirim ?
Bu formu doldurun ancak doldurmadan önce youtube ayarlarına girin ordan gelişmiş secenegine tıklayarak özel url olusturun özel url ye yazdıgınız sizin chanel name yanı kanal url adınız olacaktır o ismi formda your youtube chanel kısmına yazınız formu doldurunuz 48 saat içinde size teklifinize geri dönüş teklifi gelecektir kanal özelliği kısmından girip onay verdiğinizde bizim networke gireceksiniz sonra size kazanclarınızı takip için dashboard olusturmanız için mailinize link atacagız dashboardunuzu actıktan sonra dashboarda ödeme ayarlarını yapacaksınız olay bitecek...
-
Desingers bunu yazdımstfcn bunu yazdı
Bu formu doldurun ancak doldurmadan önce youtube ayarlarına girin ordan gelişmiş secenegine tıklayarak özel url olusturun özel url ye yazdıgınız sizin chanel name yanı kanal url adınız olacaktır o ismi formda your youtube chanel kısmına yazınız formu doldurunuz 48 saat içinde size teklifinize geri dönüş teklifi gelecektir kanal özelliği kısmından girip onay verdiğinizde bizim networke gireceksiniz sonra size kazanclarınızı takip için dashboard olusturmanız için mailinize link atacagız dashboardunuzu actıktan sonra dashboarda ödeme ayarlarını yapacaksınız olay bitecek...
sizin network e katıldığımda otomatikmen adsense çıkmış mı olacağım?
-
mstfcn bunu yazdıDesingers bunu yazdımstfcn bunu yazdı
sizin network e katıldığımda otomatikmen adsense çıkmış mı olacağım?
evet