Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
Yurt Dışından Telefon Satıl Alma?
Yurt Dışından Telefon Satıl Alma?
-
Öncelikle Merhabalar,
Aliexpress üzerinden AIEK M5 marka telefonu almayı planlıyorum. Fiyatı 18$-26$ arası değişiyor. Hakikaten çok istediğim bir telefon. Hafif, küçük ve benim için gereksiz olan çoğu özellikten arınmış. Türkiye'ye bu telefonu getirdiğimizde, sağlıklı bir şekilde kullanabilmek için gereklii olan prosedürler nelerdir?
Telefonu merak edenler için bir video
https://www.youtube.com/watch?v=VMuzoWGSmjc
-
İmei atılmaz buna hocam pasaport kaydı desen astarı yüzünden pahalı gelir.
-
http://ceptelefoncu.blogcu.com/motorola-f3-cep-telefonu/1866580
Tavsiye ederim tam senin istediğin gibi.
Bende var gayet memnunum. Sadece hesap makinesi gibi :)) sadece karti cikarirken orda bi yer kırıldı. Kagit koyuyorum mecburen kartin ustune.
-
burak bilader senın sıkıntın ne trdekı telefonlar yetmıyor mu backlik istedik vermedın acık adres verde gelelım :D
bulursan bende alırım mudur bak bundan
-
xiaomi redmi note, xiaomi redmi, meizu mx3 türkiyede kullanabileceğin çin canavarları... imei de atılabiliyormuş, öyle duydum
-
dedim 18 dolara telefon mu olur diye videoya baktım biraz 18 dolar bile fazla ona ne öyle oyuncak gibi :)
-
hahaha rusun welcomu okuması dehşet :D
-
Kardeşler yorumlarınız için teşekkürler.
@Mustafa
Yasal kayıt esnasında bir problem yaşarmıyım? Prosedür ile ilgili bir bilgin var mıı?
@HeyQirs
Bir sorunum yok bilader :) Afyona bekleriz.
@Lightsaber
Aldığımız fiyata kullanabilsek fiyatı çok uygun. En azından garantiyi dert etmezsin. 40 Lira :)
@coldprince
Onlar çok akıllı bana gelmez :D
@Livane
Teşekkürler dostum. Bunu beceremezsem o markayı deneyeceğim.
-
Hocam bunu boşver LG G2 çakması var 112 $ :
-
Mustafa bunu yazdı
Hocam bunu boşver LG G2 çakması var 112 $ :
Kullanmıyorum hocam ben akıllı telefon :D Özellikle bunu istiyorum.
-
O zaman Aliexpress'teki satıcılara imei olayını anlat hocam onlar halleder büyük ihtimalle.Türkiye'den kayıtlı bir imei ver adamlara telefona yazıp yollasınlar.