Zabıt Katipliği

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    A_REXX
    A_REXX's avatar
    Dişi

slm arkadaşlar 2014 zabıt katipliği sınavı başvuruları ne zaman yapılacak bilen var mı acaba ?

aborjinim var :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

bu ay içinde başlar diye tahmin ediyorum. 4. defa denicem gene :P

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    A_REXX
    A_REXX's avatar
    Dişi
    joe_black bunu yazdı

bu ay içinde başlar diye tahmin ediyorum. 4. defa denicem gene :P

emin misin peki kpss lazım degil mi ben girmedim de daha kpss ye girmek şartı var ben 2015 mi beklicem

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek

hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşlar zabıt katipliğinin öncesi de sonrası da şans işi ben de en son alımla girdim, saat 19 da çıktım işten kimisi de var mesai bitmeden çıkıp gidiyor. Henüz lisans mezunu değilim mezun olunca kendi bölümümden girip gitmek istiyorum evet şükür diyorum ama mümkünse daha çok kpss çalışın başka bir kadroya geçin

not: bu arada sormayı unuttum hangi adliyenin sınavına gireceksiniz heryer istanbul gibi yoğun değildir elbet

MaTRiXe tarafından 05/Kas/13 21:51 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    A_REXX
    A_REXX's avatar
    Dişi
    MaTRiXe bunu yazdı

hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşlar zabıt katipliğinin öncesi de sonrası da şans işi ben de en son alımla girdim, saat 19 da çıktım işten kimisi de var mesai bitmeden çıkıp gidiyor. Henüz lisans mezunu değilim mezun olunca kendi bölümümden girip gitmek istiyorum evet şükür diyorum ama mümkünse daha çok kpss çalışın başka bir kadroya geçin

not: bu arada sormayı unuttum hangi adliyenin sınavına gireceksiniz heryer istanbul gibi yoğun değildir elbet

osmaniye yada adana bilmiyorum da şimdi ne yapmam gerektiginide bilmiyorum tam olarak kpssye girdikten sonramı başvuru yapılacak yoksa kpss girmeden öncemi araştırdım tarihi falan bulamadım nette kpss 2014 de kısmetse giricem 2015deki alımlara mı başvuru hakkım oluo

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek

hocam kpss den en az 70 puan alman gerekiyor ki başvuruda bulunabilesin alımlar ne zaman oluyor bilmiyorum  fakat sadece kpss puanıyla ibtmiyo klavye sınavı var onu da geçersin ama mülakat sıkıntı işte orada daha çok duruşuna uslübuna bakıyorlar

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dertli
    dertli's avatar
    Erkek
    MaTRiXe bunu yazdı

hocam kpss den en az 70 puan alman gerekiyor ki başvuruda bulunabilesin alımlar ne zaman oluyor bilmiyorum  fakat sadece kpss puanıyla ibtmiyo klavye sınavı var onu da geçersin ama mülakat sıkıntı işte orada daha çok duruşuna uslübuna bakıyorlar

mülakatta daha çok dayına bakıyorlar.

imzayı bıraktım basıyorum artık
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BeyazPrens
    BeyazPrens's avatar
    Erkek

kalvye sınavında 3 dakıkada 90 kelıme yazılması ıstenıyormuş bnde gırmeyı düşünuyorumm ..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek
    BeyazPrens bunu yazdı

kalvye sınavında 3 dakıkada 90 kelıme yazılması ıstenıyormuş bnde gırmeyı düşünuyorumm ..

ve de f klavye ile :D

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

olm bırakın girmeyin şu kuruma yaa, biz kaçmaya uğraşıyoz gidemedik bi türlü..

goo.gl/qBNZmW
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BeyazPrens
    BeyazPrens's avatar
    Erkek
    jawsap67 bunu yazdı
    BeyazPrens bunu yazdı

ve de f klavye ile :D

F ve Q ikisi de oluyormuş.

Toplam Hit: 2246 Toplam Mesaj: 20