Zabıt Katipliği
-
slm arkadaşlar 2014 zabıt katipliği sınavı başvuruları ne zaman yapılacak bilen var mı acaba ?
-
bu ay içinde başlar diye tahmin ediyorum. 4. defa denicem gene :P
-
joe_black bunu yazdı
bu ay içinde başlar diye tahmin ediyorum. 4. defa denicem gene :P
emin misin peki kpss lazım degil mi ben girmedim de daha kpss ye girmek şartı var ben 2015 mi beklicem
-
hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşlar zabıt katipliğinin öncesi de sonrası da şans işi ben de en son alımla girdim, saat 19 da çıktım işten kimisi de var mesai bitmeden çıkıp gidiyor. Henüz lisans mezunu değilim mezun olunca kendi bölümümden girip gitmek istiyorum evet şükür diyorum ama mümkünse daha çok kpss çalışın başka bir kadroya geçin
not: bu arada sormayı unuttum hangi adliyenin sınavına gireceksiniz heryer istanbul gibi yoğun değildir elbet
MaTRiXe tarafından 05/Kas/13 21:51 tarihinde düzenlenmiştir -
MaTRiXe bunu yazdı
hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşlar zabıt katipliğinin öncesi de sonrası da şans işi ben de en son alımla girdim, saat 19 da çıktım işten kimisi de var mesai bitmeden çıkıp gidiyor. Henüz lisans mezunu değilim mezun olunca kendi bölümümden girip gitmek istiyorum evet şükür diyorum ama mümkünse daha çok kpss çalışın başka bir kadroya geçin
not: bu arada sormayı unuttum hangi adliyenin sınavına gireceksiniz heryer istanbul gibi yoğun değildir elbet
osmaniye yada adana bilmiyorum da şimdi ne yapmam gerektiginide bilmiyorum tam olarak kpssye girdikten sonramı başvuru yapılacak yoksa kpss girmeden öncemi araştırdım tarihi falan bulamadım nette kpss 2014 de kısmetse giricem 2015deki alımlara mı başvuru hakkım oluo
-
hocam kpss den en az 70 puan alman gerekiyor ki başvuruda bulunabilesin alımlar ne zaman oluyor bilmiyorum fakat sadece kpss puanıyla ibtmiyo klavye sınavı var onu da geçersin ama mülakat sıkıntı işte orada daha çok duruşuna uslübuna bakıyorlar
-
MaTRiXe bunu yazdı
hocam kpss den en az 70 puan alman gerekiyor ki başvuruda bulunabilesin alımlar ne zaman oluyor bilmiyorum fakat sadece kpss puanıyla ibtmiyo klavye sınavı var onu da geçersin ama mülakat sıkıntı işte orada daha çok duruşuna uslübuna bakıyorlar
mülakatta daha çok dayına bakıyorlar.
-
kalvye sınavında 3 dakıkada 90 kelıme yazılması ıstenıyormuş bnde gırmeyı düşünuyorumm ..
-
BeyazPrens bunu yazdı
kalvye sınavında 3 dakıkada 90 kelıme yazılması ıstenıyormuş bnde gırmeyı düşünuyorumm ..
ve de f klavye ile :D
-
olm bırakın girmeyin şu kuruma yaa, biz kaçmaya uğraşıyoz gidemedik bi türlü..
-
jawsap67 bunu yazdıBeyazPrens bunu yazdı
ve de f klavye ile :D
F ve Q ikisi de oluyormuş.