Zumsuz Kardes Ozur
-
SilİNDİ
-
:(
-
\\Özür dilendigi için msjımı sildim//
-
zumsuk u uzun süredr takip ediyorum cocuga cok büyük kazıklar attılar normal kapasiteleri ile hiç bişi yapamayack kişiler,böle bişi yapmasına üzüldüm cünkü sitesi gayet güsel bi siteydi securirty namına bnce tamamen bırakmasn ama sosyal hayatına önem wersn tabikide cünkü pc adamı pasifleştirior ama en iisi 2 sinide abartmadn bir arada götürebilmek ki cok zor, kendi kararı saygı duyarm ama geleck wrdı..!!!
-
ahmet_k olayları bilmdigin belli bari kafandan element üretme, adam cok caba gösterdi ama olmadı istedigini yapar kimseyede söz düsmez bnce..
-
bende o sitede üyeydim zumzuk kardesim senin bana somurucu demeye hakkın yok
-
zumsuk gercekten uzuldum sitenin kapanmasına. her ne kadar pek ön planda olmasamda..
"Basit bir Türk hack teamleri gerçeği
Son olarakta sanal alemden tüm hayatım boyuncaki izlenimlerimi söyliyim.Bu hack aleminde ben hackerım diğen kimse hacker değildir.Web hackte 3 yol bilen 5 adam toplanıp hack team kuruyor. "
KESİNLİKLE HAKLISIN...
-
Len çıocuk size bişiler katmışmı-katmış,sizden daha bildilimi-bilgili,siz ne b.kkk yemeye çocuğa çamur atıyonuz-dünkü boktunuz bu gün koktunuz demicem,b.k bile değilsiniz!Zümsüzk sen doğru olanı yapıorsun kardeş,ama genede bazı yavşaklar için bu kadar ağır karar verme,tamamen kopma!..
-
Sizin alıp veremediğiniz nedir anlamıyorum.Olaylarıda bilmiyorum ama bir tek bildiğim var Türkiyede toplasan hacker denicek en fazla 3 5 adam vardır Ama bu hacker sitelerinde herkes hacker.Mail donduran adamlar bile ben hackerim diyorsa ne denilebilir ki...
Zumsuk kardeşim sömürücü diyorsun ama herkes paylaşım yaparsa herkes konu açarsa sence komik olmazmı ? Zaten emin ol millet birşeyler paylaşıyor ama güzel olanlarını paylaşmıyor ki.Ya da paralı yapıyor.Herkes çıkar peşinde..Kaldıki sende iyilik yapmak istiyorsan sömürücüler demeden gönülden iyilik yap yani paylaşım yap yoksa herkesten bir şeyler beklersen ooo Ama bi yöndede sende haklısın öyle kıl tiplerde var hep bana hep bana onlarda var arada kaynıyorlar onlarada göz yummak gerekiyor..
Uzun lafın kısası "Hepimiz Kardeşiz..." Olur böyle şeyler takmamak gerek.Herkes kendi bildiğini yapsın...
Ahmet kardeş sende reklam kokan hareketler yapma :)
Ortamı germiyelim kardeş kardeş geçinelim. -
zumsuk;
tahribatta tanıştığım ilk kişiydi. benim için çok değerli bir insandır. paylaşımcı yardımı seven ve usanmadan bişilerin peşinden koşan bir kişiydi o. sitesini kapatmasına üzüldüm.
yaptıkları şeyler gerçekten emek gerektiren şeylerdi. Çok engeller koydular önüne kaç defa sitesi baştan baştan baştan alıp tekrar devam ettirdi. ama ben biliyorumki zumsuk siteyi kapatmakla pes etmedi.
Başarılarının devamını diliyorum.
Her bitiş yeni bir başlangıçtır ;) -
zümsük biraz dinlensin,geri döner.
net,sigaradan bile kuvvetli bi bağımlılık.
ordaki yazıyı buraya taşıyanıda kınıyorum,hiç ahlaki deil.
Toplam Hit: 2320 Toplam Mesaj: 15