Arizona Eyalet Üniversitesi'nden Edu Mail.
-
1. Arizona Eyalet Üniversitesi'nin resmi web sitesini ziyaret edin ve başvuruda bulunmak için sağ üst köşedeki Kayıt butonuna tıklayın.
"Universal Learner Courses for adults/college students "nı seçin
Yeni kullanıcı mı?" seçeneğini seçin. ve " Şimdi kaydol " butonuna tıklayın
2. Temel kayıt bilgilerini doldurun
Link:https://www.fakexy.com/
Kayıt bilgileri şunları içerir: soyadı, ad, birincil e-posta adresi ve doğum tarihi. Amerikan kimliğinizle eşleşen bir isim ve gideceğiniz üniversitenin doğum tarihiyle eşleşen bir isim kullanmanız önerilir. Örneğin: 2007 doğumlular artık üniversite çağına giriyor.
3. İletişim bilgilerinizi doldurun
Bu bölümde doldurulması gereken bilgiler; adres bilgisi, şehir, eyalet, şehir posta kodu, ülke, telefon numarası, lise diploması veya dengi olup olmadığıdır. ABD'li bir acente aracılığıyla başvuruda bulunurken, bu adres bilgileri ABD Adres Oluşturucu'da bulunabilir.
4. Bilgileri onaylayın ve gönderin
Bu adımda daha önce doldurulan bilgilerin doğru olup olmadığı kontrol edilecektir. Doğru ise göndermek için " Gönder" butonuna tıklayın.
Aşağıdaki resim bilginin başarıyla iletildiğini göstermektedir
5. Okuldan gelecek hoş geldiniz e-postasını bekleyin
Bu işlem birkaç dakika sürebilir veya saatlerce beklemeniz gerekebilir. Proxy ortamından kaynaklı veya başka sebeplerden dolayı e-postanın uzun süre alınamaması da mümkündür. Testim sırasında yarım saatten kısa bir sürede hoş geldiniz e-postasını aldım.
6. Aktivasyon e-postasını bekleyin
Önceki karşılama e-postasında, 2-3 iş günü içerisinde üniversiteden aktivasyon e-postası olan giriş bilgilerinizi almanız istenecektir. Kuponu aktifleştirdikten sonra üniversitenizin Edu eğitim e-postasını kullanabilirsiniz.
7. Başvurunuzu tamamlamak için e-posta adresinizi etkinleştirin.
E-posta adresinizi etkinleştirdikten sonra, bu .edu e-posta adresiniGoogle One , Dropbox , Canva vb. gibi büyük platformlardaki öğrenci avantajlarına başvurmak ve çeşitli öğrencilere özel avantajlardan yararlanmak için kullanabilirsiniz.
-
yaptım bakalım bekliyorum hocam sağol, bu peki youtube pre ve eğitim indirim alımlarında kullanılır mı
Edit: 25 dolar istiyor ?
Ziraatci tarafından 20/Nis/25 22:57 tarihinde düzenlenmiştir -
cursor için denedik bakalım sağol hocam
-
cemnet bunu yazdı
Sonucu merakla bekliyorum.
-
25 dolar isi ?
-
cemnet bunu yazdı
cursor direkt destekliyor mu? yoksa bir yerden redeem code falan mı alıyorsunuz hocam?
-
para veriyoz mu? yoksa hiç uğraşmayalım :)
-
Konuyu açıp sırra kadem basman, ateşi yakıp ortalığı terk eden mangalcıya benziyor, duman var, et yok; ses var, cevap yok.
Asıl bunun gibileri temizlemek gerekiyo, küfür eden dahi bunlardan daha iyi hiç yoktan foruma katkısı var. Forumun gerçek yükü, katkı sunmayan ama varmış gibi duranlarda. Küfür eden bile bunlardan daha dürüst, en azından iz bırakıyor.
-
cemnet bunu yazdı
cursor'da öğrenci indirimi var mı?
-
candemirhalil bunu yazdı
Konuyu açıp sırra kadem basman, ateşi yakıp ortalığı terk eden mangalcıya benziyor, duman var, et yok; ses var, cevap yok.
Asıl bunun gibileri temizlemek gerekiyo, küfür eden dahi bunlardan daha iyi hiç yoktan foruma katkısı var. Forumun gerçek yükü, katkı sunmayan ama varmış gibi duranlarda. Küfür eden bile bunlardan daha dürüst, en azından iz bırakıyor.
+1
-
candemirhalil bunu yazdı
Haklısın, başka hiç işim gücüm yok, pc başında senin sorcağın sorulara cevap vermem gerekiyordu, affet...