Dünyanın Tüm G*T Delikleri Ve Benimki

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Ağustos/2005
    Erkek

    "Kimsenin ıstırabı olması gerektiğinden fazla değildir." - barbut oyunu sırasında söylenmiştir. 

     

    1

    Dokuzuncu koşudaydık ve atın adı Rokfor'du. Altı boyla birin¬ci gelmiş, beş dolarıma elli iki dolar vermişti. Önceki koşulardan da kazançlıydım zaten, buna içilirdi. "Bir rokfor ver bana," dedim bar¬mene. Barmenin kafası karışmadı. Ne içtiğimi biliyordu. Bütün bir akşamüstünü tezgaha yaslanarak geçirmiştim. Bir gece önce de sabaha dek içmiştim ve eve dönüp içmeye devam ettim. Skoç, vot¬ka, şarap ve bira vardı evde. Saat sekiz gibi cenaze işleri ile uğraş¬tığını söyleyen biri aradı, beni görmek istiyordu. "Olur," dedim, "içki getir." "Arkadaş getirebilir miyim?" diye sordu. "Hiç ar¬kadaşım yok," dedim. "Kendi arkadaşlarımı kastetmiştim," dedi. "Bana ne!" diye bağırdım ve telefonu kapattım. Mutfağa gidip bir su bardağına dörtte üç skoç koydum. Bir dikişte içtim. Eskiden yaptığım gibi. Bir buçuk saatte bir büyük viski içerdim eskiden. "Rok-for," dedim duvarlara ve bir kutu buz gibi bira açtım.

     

    2

    Cenazeci geldi, birkaç telefon etti ve çok geçmeden tuhaf insan¬lar girmeye başladılar kapıdan. Hepsi içki getirmişti. Çok sayıda kadın vardı. Hepsine tecavüz etmek geldi içimden. Elektrik ışığını hissederek halıya oturdum ve içkiler içime bir resmi geçit gibi ak¬tılar, hüzne bir saldırı, deliliğe bir saldırı gibi.

    "Hayatımın sonuna kadar çalışmayacağım!" dedim onlara. "At¬lar orospuların bugüne kadar bakmadıkları gibi bakacaklar bana!"

    "Onu biliyoruz Bay Chinaski. BÜYÜK adamsınız siz."

    Kanepede oturan kır saçlı herifti bu lafları eden. Ellerini ovuş¬turarak, ıslak dudakları ile beni şehvetli şehvetli süzerek. Ciddiydi. Midemi bulandırıyordu. Elimdeki içkiyi dipledim, bir yerden yenisini bulup onu da dipledim. Hatunlara konuşmaya başladım. Çükümün tüm şefkatini vaad ettim onlara. Ciddiydim. O anda. Ora¬da. Hatunlara sarkmaya başladım. Adamlar beni hatunların üstün¬den çekip alıyorlardı. Görmüş geçirmiş biriydim hesapta, bir lise öğrencisinden farkım kalmamıştı. Büyük Chinaski olmasaydım biri beni öldürürdü herhalde. Oysa ben gömleğimi çıkartmış herkesi dışarı dövüşmeye davet ediyordum. Talihliydim. Kimsenin içinden beni parmağının ucu ile itmek gelmedi.

    Kafamdaki bulutlar dağıldığında sabahın dördü olmuştu. Bütün ışıklar yanıyordu ve herkes gitmişti. Ben hâlâ ordaydım. Sıcak bir bira bulup içtim. Sonra bütün ayyaşların aşina olduğu "rezil oldum, ama kim takar" duygusu ile yatağa girdim.

     

    3

    On beş-yirmi yıldır basurdan çekerim; ayrıca ülserden, karaciğerden, çıbanlardan, evhamdan ve deliliğin çeşitli türlerin¬den, ama hepsinin birlikte bastırmayacağı umudu ile yaşamaya devam edersin.

    Yukarda sözünü ettiğim sarhoşluk büyük iş açtı ama başıma.

    Dermanım yoktu, başım dönüyordu fakat bunlar olağandı. Basur¬dan söz ediyorum ben. Hiçbir şey para etmiyordu, -sıcak banyo, merhemler, hiçbir şey. Bağırsaklarımın köpek kuyruğu gibi kıçım¬dan sarkmasına az kalmıştı. Doktora gittim. Şöyle bir baktı. "Ameliyat," dedi. "Pekala," dedim, "ancak şunu bilmenizi isterim ki ben bir korkağım."

    "Evet, bu işimizi biğaz zoğlaştığacak," dedi.

    Seni Nazi orospu çocuğu, diye geçirdim içimden.

    "Bu fitili Salı akşamı almanı istiyoğum. Sonğa sabah yedide kal-kıyoğsun ve lavman yapıyoğsun, ya? Saat onda bana geliyoğsun ve seni tekğağ muayene ediyoğum, ya?"

    "Ya vol, kapitan," dedim.

     

    4

    Lavman tüpü dışarı kayıp duruyordu ve banyonun döşemesi su içinde kalmıştı ve soğuktu ve karnım ağrıyordu ve bir bok ve sümük denizinde boğuluyordum. Böyle gelir dünyanın sonu, atom bom¬bası ile değil, bokla bokla bokla. Satın aldığım lavman cihazında su akışını denetlemek mümkün değildi, parmaklar da iş görmüyor, su olabildiğince tazyikli geliyordu. Bir buçuk saatimi aldı lavmanı bitirmek ve bitirdiğimde basurum dünyanın hakimiyetini eline geçirmişti. Birkaç kez vazgeçip ölmeyi düşündüm. Bir teneke kutu saf terebentin buldum dolapta. Kırmızı yeşil harikulade bir kutuy¬du. "TEHLİKELİ!" yazıyordu üstünde, "ağızdan alındığı takdirde ölüme sebebiyet verebilir". Ödleğin tekiydim: Yerine koydum kutuyu.

     

    5

    Doktor masaya yatırdı beni. "Sırtını gevşet, ya? Gevşet, gev¬şet..."

    Birden kıçıma kıskı şeklinde bir kutu dayadı ve bağırsaklarım¬dan yukarı bir yılan saldı. Tümör arıyordu, kanser arıyordu. "Şimdi biraz acıyacak, ya?" "Orospu çocuğu!"

    "Ne?"

    "Siktir siktir siktir! Köpekleri yakarsınız siz! Domuzlar, sadist¬ler... Jan Darc'ı yaktınız, İsa'nın ellerine çivi çaktınız, oyunuzu savaş için kullandınız, Goldwater için, Nixon için... Tanrım! Tan¬rım! NE YAPIYORSUN BANA!"

    "Az kaldı. İyi dayanıyorsun. İyi bir hastasın."

    Yılanı kutusuna soktu. Sonra periskobu andıran bir alete bak¬tığını gördüm. Kanlı kıçıma pansuman yaptı ve giyinmek için masadan kalktım. "Ve bu ameliyat ne için yapılacak!"

    Ne demek istediğimi anlamıştı. "Sadece basuğ için."

    Çıkarken hemşiresinin bacaklarını dikizledim. Tatlı tatlı tebes¬süm etti hemşire.

     

    6

    Hastanenin bekleme salonunda küçük bir kız yeşil yüzlerimize, beyaz yüzlerimize, sarı yüzlerimize baktı ve "burada herkes ölüy¬or," beyanında bulundu. Kimse ona cevap vermedi. Ben eski bir Time dergisinin sayfasını çevirdim.

    Alışıla gelmiş form doldurma, idrar tahlili, kan tahlili faslından sonra sekizinci katta dört yataklı bir odaya yatırdılar beni. Dinim sorulduğunda dinsiz yanıtından sonra karşılaşacağım bakış ve sorulardan yırtmak için "Katolik," demiştim. Bürokratik engeller¬den ve tartışmalardan usanmıştım. Hastane katolik hastanesiydi ay¬rıca -bana daha iyi bakarlardı belki, hem Papa'nın hayır duası da üs¬tümde olurdu.

    Üç kişi ile bir odaya hapsolmuştum. Ben, keşiş, münzevi, kumarbaz, çapkın, geri zekalı. Bitmişti. O canım yalnızlık, bira dolu buzdolabı, masanın üstündeki purolar, iri memeli iri kıçlı hatunların telefon numaraları.

    Sarı benizli biri vardı. İdrara batırıldıktan sonra güneşte kurutul¬muş iri ve şişman bir kuşu andırıyordu. Düğmeye basıp duruyordu. Kedi miyavlamasını andıran mızmız bir sesi vardı. "Hemşire, hem¬şire, doktor Thomas nerede? Doktor Thomas dün bana kodein ver¬di. Doktor Thomas nerede?"

     

     

    Charles Bukowski

    Parantez yayınları

    Ölüler Böyle Sever'den

     

    Ne yapıcaz bu basuru?

    Havalar sıcak, bira içtikçe daha da çekilmez oluyor,

    P.s hikayenin adı başlıkta, benim suçum yok, yayınlanan kitap böyle imiş. (devamını bulan olursa okuruz) 


    ...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Nisan/2017
    Erkek

    Basur mu? İlaç önerisi yasak mıydı? NEyse bende de var ırzını siktiğimin şeyi. Neyse... Bi kere ameliyatını gördüm de allah seni inandırsın götüne bacak kadar(ortalama 80cm) bi zopayı sokuyorlar of of of allah düşman başına versin götüne versin ya da neyse işte ... 


    next next next install
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coder2
    coder2's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Mart/2007
    Erkek

    Keçiboynuzu yemenin faydalı geldiğini çok defa duydum. Ayrıca merhem gibi birşeyi varmış. Bende de var bu meret, yılda 2-3 defa fena azıyor sonra normale dönüyor g.t alıştı herhalde pek dert etmiyorum artık :D


    Önceleri Kızlar Utanınca Kızarırdı Şimdilerde Kızarınca Utanıyorlar..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erblood
    erblood's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Haziran/2007
    Erkek
    hemoroide 3 dakika içinde kesin çözüm.dertliyseniz arayın derim.
     
    Op. Dr. Mevlüt Topbaş
    Kocatepe Camii Yanı Dr. Mediha Eldem Sk. 73/12 Kızılay, Çankaya
    Mevlüt Topbaş Muayenehanesi
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Nisan/2008
    Erkek

    Ne göreceğimi bilmeden korka korka girdim amk, edebiyatmış..


    Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Ağustos/2005
    Erkek
    erblood bunu yazdı
    hemoroide 3 dakika içinde kesin çözüm.dertliyseniz arayın derim.
     
    Op. Dr. Mevlüt Topbaş
    Kocatepe Camii Yanı Dr. Mediha Eldem Sk. 73/12 Kızılay, Çankaya
    Mevlüt Topbaş Muayenehanesi

    Şu Feyk doktor değil mi o 

    https://eksisozluk.com/mevlut-topbas--1301915

     

     

    noname tarafından 24/Tem/19 10:40 tarihinde düzenlenmiştir

    ...said addicted.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Ağustos/2005
    Erkek
    Mylitta bunu yazdı

    Ne göreceğimi bilmeden korka korka girdim amk, edebiyatmış..

    :D

     

     


    ...said addicted.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Kayıt Tarihi: 25/Temmuz/2002
    Erkek

    Göt vucudun müdürüdür. 

    Gerekli saygıyı göstericeksiniz. 


    ftw
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Ağustos/2005
    Erkek
    tagext bunu yazdı

    Göt vucudun müdürüdür. 

    Gerekli saygıyı göstericeksiniz. 

    Ama ben gönlümce bira da içmek istiyorum. Nasıl olacak bu iş of of :(


    ...said addicted.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    COURAGE_x
    COURAGE_x's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Aralık/2003
    Erkek

    Bi Abi yillardir sikayetci basurdan ona bir ilac deeyelim de! Dogal bir toz getirdim hersabah ac karna bir cay kasigi ustune bir bardak su icerek kisa surede erkisini gostermisti,aldigim yerden bana basuru kuruttugunu soylemislerdi.

    3 sene aradan sonra ayni bolgeye geldim tesaduf beni ayni yere ugratti, bu kez adam et beni dogal ilaci getirmis, dudagimin hemen altinda ben'im var her trasta uyarmadigim her berber keserdi,surdurdurdum ilaci 10 gun oldu bu sabah ben dustu yerinde hicbir iz yada cukur kalmadi.

    Not: basur ilaci (tozu) asla kar amac gutmuyor toz ilacin yan etkileri konusun da hicbir fikrim yok,kullandirttigim abi sonralari kontrola gittik herhangi yan bulguya rastlanilmadi.


    Altın'ı olan kuralı koyar,kuralı koyan altın'ı alır!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehlikeyif
    ehlikeyif's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Nisan/2015
    Erkek
    COURAGE_x bunu yazdı

    Bi Abi yillardir sikayetci basurdan ona bir ilac deeyelim de! Dogal bir toz getirdim hersabah ac karna bir cay kasigi ustune bir bardak su icerek kisa surede erkisini gostermisti,aldigim yerden bana basuru kuruttugunu soylemislerdi.

    3 sene aradan sonra ayni bolgeye geldim tesaduf beni ayni yere ugratti, bu kez adam et beni dogal ilaci getirmis, dudagimin hemen altinda ben'im var her trasta uyarmadigim her berber keserdi,surdurdurdum ilaci 10 gun oldu bu sabah ben dustu yerinde hicbir iz yada cukur kalmadi.

    Not: basur ilaci (tozu) asla kar amac gutmuyor toz ilacin yan etkileri konusun da hicbir fikrim yok,kullandirttigim abi sonralari kontrola gittik herhangi yan bulguya rastlanilmadi.

    Et beni için ilacı nasıl temin edebilirim


    Ben Sana Mecburum Bilemezsin...
Toplam Hit: 6580 Toplam Mesaj: 53
basur hemoroid charles bukowski