İbrahim Erkal Anma Konserine Gelmek İsteyen Var Mı?
-
merhaba arkadaşlar AKM opera salonunda düzenlenen konsere birlikte gitmeye ne dersiniz?
ben böyle şeylerde hep yalnız kalıyorum gerek tiyatro gerek konser gerek stand up gösterileri kimseyi bulamıyorum hatta belki birileri denk gelir de yalnız gitmem diye abes abes WhatsApp gruplarına girdim ve uygulamalar yükledim ama nafile. en son masa uygulamasını yükledim ama o da işe yaramadı bari siz gelin. ayın 10unda. masa uygulamasındaki yazdığım etkinlik linkini paylaşayım. lütfen birileriniz gelsin be:)
https://web.masaupp.com/masa-detayi/656078ff022d1b3b36e321f3
gelecekler illa uygulama üstünden haber vermesine gerek yok pm ve telefon numaramdan(linkte yazıyor)ulaşabilir.
-
Aga bee İbrahim Erkal dinleyen adamdan zarar gelmez, adam gibi adam olduğundan şüphem yok. İstanbul'da olsam gelirdim gardaşım. Bu adama eşlik edin be...
-
Adam etkinlik budy arıyor up olsun
-
TheAvenqer bunu yazdı
Adam etkinlik budy arıyor up olsun
he valla sanalda siz varsınız eyvallah da gerçek hayatta yalnızız be aga
-
yok mu bi kişi biletler tükenmeden alalım
-
Üzgünüm İstanbulda olsaydım gelirdim. Güzel düşünce.
-
vayy arkadaş ya hiçbir ortamdan kimseyi bulamadım ya
-
Abi cok rafine zevklerin var. Ibrahim Erkal konserine gidecek adam bulamamak kadar normal birsey yok emin olabilirsin :)
-
NmC bunu yazdı
Abi cok rafine zevklerin var. Ibrahim Erkal konserine gidecek adam bulamamak kadar normal birsey yok emin olabilirsin :)
:D
-
NmC bunu yazdı
doğru diyorsun mesela evde 2 tane boşta yatak var ama asla çekyattan vazgeçemiyorum:)
bu arada biletler de bitmek üzere kim bu gidenler ya İbrahim Erkal Facebook gruplarında da giden yok
-
olm koca forumda şu adamın yanına takılacak bir kişi yok mu la ben istanbula gideceğim şerefisizm bu kadar yalnız olamaz bu adam.