folder Tahribat.com Forumları
linefolder Sosyal Ağlar
linefolder İnstagram'da Bilgim Dışı Paylaşım Yapılmış

İnstagram'da Bilgim Dışı Paylaşım Yapılmış

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eyuperol
    eyuperol's avatar
    Erkek

Merhaba hocalarım. Dün ikindi 5'e doğru eşim instagram hikayemde bir paylaşım yapıldığını görüp bana soruyor(1-2 arkadaşta whatsapp tan haber veriyor), bende telefonu 1 saattir elime almadığımı söyledim ve hemen baktım hesabımdan hikaye atılmış hemen kaldırdım. bir baktım amsterdam dan giriş yapılmış gönderi de paylaşılmış aşağıdaki görselde yer alan. paylaşımları silip hemen şifreyi değiştirdim. sosyal medya- mail hesaplarımda hem ikili doğrulama var.

İnstagramı bilgisayarda da kullanıyorum ama ayda yılda bir, yani bu işlem sırasında bilgisayar kapalı ve de telefonu kullanmıyordum.

Şimdi hesaplarımda ikili doğrulama mevcut iken benden kod almadan nasıl giriş yapılabiliyor?

Herhangi bir linke tıklamadım ya da bilmediğim bir programı kurmuyorum telefona ben bu konuda nelere dikkat etmem gerekiyor.?

Önerilerinize açığım, yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

İnsanları ( küçük-büyük, yaşlı-genç, tanıdık-tanımadık, eşdost-sevgili vs vs ) sevin, saygınızı gösterin ama kesinlikle insanlara acımayın. Çünkü acıdığınız anda acınacak duruma düşüyorsunuz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nonamebiri
    nonamebiri's avatar
    Erkek

Cookie ile giriş yapılmıştır yüksek ihtimal hocam, cihazlarında detaylı bir antivirüs taraması yapın hocam 

nonamebiri tarafından 24/Nis/25 09:41 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eyuperol
    eyuperol's avatar
    Erkek
    nonamebiri bunu yazdı

Cookie ile giriş yapılmıştır yüksek ihtimal hocam, cihazlarında detaylı bir antivirüs taraması yapın hocam 

İlk müsait zamanda güzel bir tarama yapayım telefon ve bilgisayarı.

İnsanları ( küçük-büyük, yaşlı-genç, tanıdık-tanımadık, eşdost-sevgili vs vs ) sevin, saygınızı gösterin ama kesinlikle insanlara acımayın. Çünkü acıdığınız anda acınacak duruma düşüyorsunuz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

ayarlarda daha önce giriş yapılmış yerleri gösteriyor tüm oturumları sonlandır diye bir şey olması lazım onu yap şifreni de değiştir yeniden

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

iyi adam spam yapmış birde sağa sola küfürler yazsaydı adliyede dert anlatırdın

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

hocam benimde aynısı facebookta başıma geldi. Desktop, Laptop vs tarayıcı add-in lere dikkat et. Tüm PC'lerden oturumlarını kapat. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eyuperol
    eyuperol's avatar
    Erkek

Telefon tarafından bir şüphem yok ki tekrardan kontrol ettim uygulamaları vs.

Bugün de gmailde olağan dışı giriş etkiniği uyarısı verdi kontrol edince kendi bilgisayarımın adını gösterdi.

Kasper kurdum hızlı tarama yaptım bir dosya uyarısında bulundu, dosyanın bulunduğu konuma bakınca

Geçen bilgisayara crackli ASC Timetables ( ders programı hazırlama programı kurmuştum) programının kurulu olduğu konumda roz.exe isimli bir dosya ve de .bpl uzantılı (700 kusur mb boyutunda) dosyayı işaret etti.

O kurulu Programı direk kaldırdım, kasper in bulduklarını sildirdim, tam taramaya bıraktım bilgisayarı. 

Aşağıda bulunan ve silinen programların olduğu görsel mevcut.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    3Dxsolid
    3Dxsolid's avatar
    Erkek
    eyuperol bunu yazdı

Merhaba hocalarım. Dün ikindi 5'e doğru eşim instagram hikayemde bir paylaşım yapıldığını görüp bana soruyor(1-2 arkadaşta whatsapp tan haber veriyor), bende telefonu 1 saattir elime almadığımı söyledim ve hemen baktım hesabımdan hikaye atılmış hemen kaldırdım. bir baktım amsterdam dan giriş yapılmış gönderi de paylaşılmış aşağıdaki görselde yer alan. paylaşımları silip hemen şifreyi değiştirdim. sosyal medya- mail hesaplarımda hem ikili doğrulama var.

İnstagramı bilgisayarda da kullanıyorum ama ayda yılda bir, yani bu işlem sırasında bilgisayar kapalı ve de telefonu kullanmıyordum.

Şimdi hesaplarımda ikili doğrulama mevcut iken benden kod almadan nasıl giriş yapılabiliyor?

Herhangi bir linke tıklamadım ya da bilmediğim bir programı kurmuyorum telefona ben bu konuda nelere dikkat etmem gerekiyor.?

Önerilerinize açığım, yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Hocam 3 ihtimal var;

1 >Telefonun hack lendi,

2 >Hesabın hack lendi,

3 >instagramdan genel bir sorun yaşıyor,

Başka ihtimal aklıma gelmedi. Cookie, oltalama vb büyük ihtimal. Telefondan sms gitmiş mi kontrol et hocam. Genelde senden habersiz sms onayı gönderebiliyor telefonlar. 

Hayırlısı...
Toplam Hit: 545 Toplam Mesaj: 8
instagram hack