folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Kişisel Web Sitesi Kurmak İstiyorum Tavsiyeleriniz

Kişisel Web Sitesi Kurmak İstiyorum Tavsiyeleriniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar yeni bir web sitesi açmak istiyorum bilimsel konular içerecek, amatör olacak tek başıma yine bu siteyi de wix'te kurmayı planlıyorum tavsiye eder misiniz yoksa böyle bir site için word pres mi tavsiye edersiniz, wordpres blog ya da blogger mı?

Ayrıca kendi masraflarını karşılar mı diye merak ediyorum, asıl amacım kar etmek para kazanmak değil biraz blok tarzı düşünüyorum çünkü ama merak ettğim mesela günlük 10000 hite ulaşmak iyi bir rakam mı o piyasada bir tek böyle bir ziyaretçi sayısı olursa ortalama ne kadar bir gelir elde edilir böyle tahmini yuvarlak bir şey söyleyebilecek olan var m.

Çünkü her ne kadar amatör yapacak olsamda sitenin öyle çok amatör olmasını istemiyorum, epey ciddi profesyonel görünmesini istiyorum ilerde şahsi sitem olarak da devam edebilirim böyle biraz evrim ağacı gibi biraz dünya halleri gibi.

Tavsiyeleriniz neler bu yola çıkmış birisine

https://adsense.google.com/start/#calculator

Burası doğru oluyor mu

erebos tarafından 21/Haz/25 22:09 tarihinde düzenlenmiştir

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mali27
    Mali27's avatar
    Erkek

Yapay zekaya bunları sorarak tatmin edici cevaplar alabilirsin yazmakla uğraşmaz kimse :) 

www.siverektaksici.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

Yapay zeka, özellikle Cursor ile birçok kişiye göre çok daha profesyonel iş çıkartabilirsin hocam.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

Kaldimi kisisel websitesi. Bu isler artik sosyal medyada donuyor

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek
    Dos_Attach bunu yazdı

Kaldimi kisisel websitesi. Bu isler artik sosyal medyada donuyor

Profesyonel olmuyor hocam bir de hitap ettiği kitle farklı, mesela benim twitter facebook instagram tiktok yok, hatta linkedn bile yok 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek

Kişisel blog ile günlük 10000 tekil hit için baya SEO kasmak lazım, bi de content unique ve niche olmalı ki AdSense az ama öz veriversin.

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FrodoTheYuzuksuz
    FrodoTheYuzuksuz's avatar
    Erkek

Bende yakında süreçte basit bir web sitesi açmayı düşünüyorum, subdomainde'de bloglarımı yayınlamak için. Aklımda 2 seçenek var;

Ghost

Basit bir yapısı var, blog için müsait, self-hosted kullanıyorsun. Ama emek istiyor tabii. Doğal trafik bulmak zor ama her şey elinde.

Medium

Güzel bir yapısı var ama kurcalamaya izin vermiyor. Ancak doğal trafik çekmek için birebir.

Artık hangisi işine gelirse =) Ben sub domain'e ghost yada medium çakıp ana sayfaya basit bir portföy koyup geçeceğim.

Acı Çekene Saygı
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek
    FrodoTheYuzuksuz bunu yazdı

Bende yakında süreçte basit bir web sitesi açmayı düşünüyorum, subdomainde'de bloglarımı yayınlamak için. Aklımda 2 seçenek var;

Ghost

Basit bir yapısı var, blog için müsait, self-hosted kullanıyorsun. Ama emek istiyor tabii. Doğal trafik bulmak zor ama her şey elinde.

Medium

Güzel bir yapısı var ama kurcalamaya izin vermiyor. Ancak doğal trafik çekmek için birebir.

Artık hangisi işine gelirse =) Ben sub domain'e ghost yada medium çakıp ana sayfaya basit bir portföy koyup geçeceğim.

Static hosting icin github pages, cloudflare pages, netlify veya vercel kullanabilirsin. Free tier'leri uzun bir sure idare edecektir.

https://www.priority.vision/themes/ Cok guzel ghost temalari var burada tavsiye edebilirim :)

++ Local'de wordpress host edip (xampp ya da herhangi bir lamp stack ile) https://wordpress.org/plugins/simply-static/ gibi bir eklenti ile yine gh/cf pages / netlify / vercel uzerinde host edebilirsin. (server-side bi eklenti kullanmadigini varsayiyorum :P)

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antichrist
    antichrist's avatar
    Erkek

hit beklentisi olduğu için custom site işlerine girme hocam. bilgin yoksa çok uğraştırır öyle gpt ye tarif ettirerek de altından kalkamazsın. wordpress aradığın şey gibi duruyor. uygun eklentiler, configler vs derken işin kolaylaşır. reklam konusunda tecrübesi olanlar hit ve gelir konusunu daha iyi yorumlar ona bir şey diyemem. ama altyapı olarak uğraştığına değmez yani.

|~_~|
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek

Medium kullenan var mı sistemini tam anlayamadımda

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FrodoTheYuzuksuz
    FrodoTheYuzuksuz's avatar
    Erkek
    end bunu yazdı
    FrodoTheYuzuksuz bunu yazdı

Ghost

Medium

Static hosting icin github pages, cloudflare pages, netlify veya vercel kullanabilirsin. Free tier'leri uzun bir sure idare edecektir.

https://www.priority.vision/themes/ Cok guzel ghost temalari var burada tavsiye edebilirim :)

++ Local'de wordpress host edip (xampp ya da herhangi bir lamp stack ile) https://wordpress.org/plugins/simply-static/ gibi bir eklenti ile yine gh/cf pages / netlify / vercel uzerinde host edebilirsin. (server-side bi eklenti kullanmadigini varsayiyorum :P)

Oy oy oy, Thesis tam aradığım tema. Ben https://onur.dev/ sitesinde görmüştüm jekkly için ama wp için bulamayıp vazçeçmiştim :D çok teşekkür ediyorum hocam, 1 yılının sonunda buldum aradığımı ^^

Acı Çekene Saygı
Toplam Hit: 481 Toplam Mesaj: 11
blog personel web