Kodu-Mun Sağlık Sigortası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Anneme tss yaptıracaktım öncesinde 3 sene zaten yaptırdım hastaneye gitmeden paraları ödedim. Geçenlerde dizinde ve belinde önemsiz bir hastalık çıkmıştı.

Dün 19 bin olan teklifi bugün 38 bin olarak güncelledi sistem.

Neden? Çünkü hastaneye gitmiş yok diyabet olabilirmiş. Yok ekleminde sorun olabilirmiş.

İyi de yarın bi gün kadın cidden hasta olsa ne yapacak bu sigorta?

Yok kardeşim sana sigorta yapmıyorum / 300K ya yapıyorum mu diyecek?

Bu işin mantığı ortası nedir?

Hastaneye gitmiyorum öde para hastaneye gitmişsin o zaman daha çok öde para.

Yok kronik hasta olsa 38 vereyim de değil yani.

Nasıl ilerlemek lazım?

Bu arada djalper her adımda bana yardımcı olan biri direkt yazmak istemedim kendisine görürse burdan yazar.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

şunu belirteyim bahsettiği şirket ve sigorta benim yaptığım poliçe değildir :) konunun benimle alakası yoktur 

kendisinin her türlü sorusuna cevap verdim veririm yinede sorun yok ama poliçeleştiremedik  :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

şunu belirteyim bahsettiği şirket ve sigorta benim yaptığım poliçe değildir :) konunun benimle alakası yoktur 

kendisinin her türlü sorusuna cevap verdim veririm yinede sorun yok ama poliçeleştiremedik  :)

Çok doğru. Alperden hep destek aldım poliçeyi yaptırmadım :):):):):):

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    K4R4B4S4N
    K4R4B4S4N's avatar
    Erkek

Hocam selam, burdan birine poliçe yaptırmış olsan bile muhattabın yine acente değil firma olurdu bunu tbt de herkes biliyordur zaten.

Tahmin edeceğin üzere sigorta kavramı risk satın almadan doğar ve fiyatlama buna göre yapılır.

Kaza geçmişin var demek ki dikkatsiz sürücüsün o zaman kasko poliçe fiyatın kazasız sürücüye göre fazla olmalı.

Hastahaneye gitmişsin demek ki bazı şeylerden şikayetçisin, yani sağlıklı değilsin demek ki ameliyat vs olup bize masraf çıkarabililirsin, zarara girebiliriz dolayısıyla sağlıklı bir insana göre poliçe fiyatın şu kadar...

Alper  daha iyi bilir ve açıklar ama sorunun cevabı: 

İyi de yarın bi gün kadın cidden hasta olsa ne yapacak bu sigorta?

Sigorta geçmişinde bu hastalık olup olmadığını detaylı inceleyecek, ödeme yapmamak için açık arayacak bulamazsa ,poliçe yaptırırken beyanların doğruysa poliçe limit dahilinde paşa paşa ödeyecek.

Yok kardeşim sana sigorta yapmıyorum / 300K ya yapıyorum mu diyecek?

Sigorta neticede bir sözleşme türüdür, sen satın almakta özgürsün onlarda sigorta yapmamakta özgür tabi yenileme garantisi kazanmadığın sürece. İlk yıl yaptırdın,ikinci yıl yeniledin ve sonlarında büyük bir ameliyat olduğunu varsayalım.

Hastahane ameliyat masraflarını limit dahilinde öder, sonraki yıl seni çok riskli görürse ya sana yeni poliçe teklif etmez ya da ameliyatına sebep hastalığını muaf tutup kalan diğer hastalıklar için yüksek fiyattan teklif sunar (Burda muhtemelen bir azami artış limiti var 300K diyemez diye tahmin ediyorum.)

Ömür Boyu Yenileme Garantisi kazandıysan sana teklif vermek ve  masrafları ödemek zorunda diye biliyorum.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

Yıllardır tüm araba ve motorlarımızın sigortasını, evin daskını bu abiye yaptırıyoruz. Sağolsun hep destek verdi çözdü işimizi.

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naruto
    Naruto's avatar
    Erkek

aklıma ilk alper abimi yoksa dedim asidasdas :D

la geldik bi fırtına gidiyoruz bi fırtına
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

şimdi benim dönüş ve yardım sürecim şöyledir önemliden önemsize doğru

1. Kaza yapmış müşteri 2. yolda kalmış müşteri 3. Müşteri 4. Takipçilerim (enteresan olaylar gelirse hızlı dönerim :) )  5. Müşterim olmayan (1 saattede cevap yazarım 1 hafta sonrada psikolojime bağlı)

sağlıkla ilgili videolar çektim bir sürü şey yazdım şimdi aynısını belirtmeme gerek yok ama şunu söyleyim son zaman sağlık sigortalarında medikal risk operasyonları daha seçici davranıyor

iyi bir şirkette yıllarca kalıp kaime düşmedikçe devam ettikçe ameliyat provizyonu bile 20-30 dk da geliyor ayaktakiler zaten anında

her olay her seneryo farklıdır zebek kendi tarafından yazmış iç yüzünü bilmeden yorum yapamam kuralları iyi bilmek lazım

müşterilerimin çoğu kendi işlerini kendileri yapıyor bu ay 1 müşterim var tss den tıbbi malzeme sonradan ödemesini açtı sonra vaz geçdi başka malzeme aldı 2 defa red yedi tekrar yazdı kendisinin haklı olduğunu belirtti (dahili malzeme içine girmiyordu normalde) malzemesinin parasını aldı 9800 tl aldı dünde duş kabini camı kırılmış 3 binlirada ona açmış onuda aldı bana gerek kalmadan kendi hal ediyor :) 

bilinçlenmek önemli dj bugün var yarın yok yarın ölsem ne olacak internette başka adam yok benim gibi (harbiden yok la )

DJ_Alper tarafından 20/Haz/25 14:24 tarihinde düzenlenmiştir

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek

Ben allianzdan 4 yildir yaptiriyorum bu yil sağlam ameliyat oldum hepsini karsiladi eylulde yenilemek icin kac oderim onu dusunuyorum

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

beni ne kadar taklarsınız bilemiyorum ama; ben iş hayatına başladığım gün, kendi işimi yapıyordum aylık sgk paramı çıkarttığım zaman bi daha iş beğenirdim (:

benim gördüğüm; ne olursa olsun sgk primini zamanında yatırmak çok önemli. 2025 için en düşük sgk primi= 780,17 lira'ymış, 2014'te 149,94 lira'ymış benim kaza zamanım 2013'le alakalı bilgi bulamadım ama ortalama 150 lira'dır heralde. bakın iyiki zamanında primlerimi en düşük prim ödüyordum iyiki zamanında ödemişim. ben ilk malulen emekliydim malulen emekli olabilmek için bile belli bir prim günü gerekiyormuş benim malulen emeklilik için prim gününe yaklaşık 1 senelik prim daha ödemem lazımmış onuda geçmişe dönük askerlik borçlanmasıyla hallettik, ve 31=otuzbir yaşımda tamamen emekli oldum (((:  ne olur ne olmaz rakam yazmayım buraya en düşük emekli maaşı alıyorum işte (;

sgk primi için senin hastaneye gidip gitmemenin bir önemi yokki, bu primleri seve seve elbet ödeyecez. fırsatın varken rahatken bi an önce ödeyip kurtulmak lazım.

@zeybekustasi ve diğer her mürid&mürideler sgk primizi zamanında tam ödeyin. yine benden örnekle; primi keşke daha yüksekten ödeseymişim şimdi daha yüksek emekli maaşım olurdu.

bu arada @zeybekustasi kodu-klarına dikkat et ucu bana da dokunuyor (:   (;

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

son 5 yıldır bazen can sıkıntısına tss fiyat teklifi alıyorum 

kendime çocuğuma eşime

aldığım fiyat 1 yılda özel hastaneye ödeyeceğim paranın kat ve kat üstünde çıkıyor bide her muayene de muafiyette var yine cepten para çıkıyor.

eski sağlık bakanının dediği gibi elinizde büyük bir koz var oda hasta olmamak.

Ancak ister zengin olun ister fakir taşıtlarınıza kesinlikle kasko + sigorta düzgün bir firmadan yaptırın.

Ölürseniz borcunuz kalmaz ama yolda giderken 10 milyonluk bir araca çarparsanız ölmekten beter olursunuz. 

PanxeR tarafından 21/Haz/25 00:53 tarihinde düzenlenmiştir
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    Ziraatci bunu yazdı

Ben allianzdan 4 yildir yaptiriyorum bu yil sağlam ameliyat oldum hepsini karsiladi eylulde yenilemek icin kac oderim onu dusunuyorum

Eylülde yazsana hocam ne yapacaklar merak ediyorum

Toplam Hit: 907 Toplam Mesaj: 17
özel sağlık