folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Mailime Gelen Agel Network Marketing Hk.



Mailime Gelen Agel Network Marketing Hk.

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crazygirl
    crazygirl's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Ekim/2007
    Dişi

    yazıları aynen aktarıyorum.

    HAYALLERİN ÖTESİNDE BİR ŞİRKETTE KARİYER VE SERVET EDİNMEK İSTERMİSİNİZ?

    NE ARADIĞINI VE KENDİ NEDENİ BİLMEYEN, MAAŞLI İŞ ARAYANLAR LÜTFEN BAŞVURMAYIN. 
    Hayalleri korkularından daha güçlü olan insanların dahice yaklaşımları ve deneyimli yaratıcılıkları ile kurulan, gerçekten çok hızlı gelişen ve bulunduğu sektörde birçok 'ilkler'e imza atan, her gün yeniliklerle güncellenen bir firma hayal edin!....
    Her gün, dürüst, içten, inançları dinamik, öğrenmeye ve paylaşmaya açık yeni iş ortaklarının eklenmesi ile de bu firma zenginleşiyor ve zenginleştiriyor olsun!.... Sonra bu firmada sadece “tanıtım, paylaşım ve destek olma” yaklaşımlarıyla, belli konularda deneyim ve bilgi paylaşılıyor, bilgilendiriliyor, eğitiliyor ve destek olunuyor olsun!... Yüksek kazançların sadece başkalarının da başarılı olmasına yol göstermek, eğitmek ve destek vermek ile mümkün olduğunu hayal edin!... Bir de bu firmanin uluslararası geçmişi, bugünü ve sağlam bir geleceği olsun... Ayrıca da etik, hukuki, sağlık ve her gerekli konuda da belgelendirilmişliğini ekleyin! Şimdi bir de hayal ettiklerinizin gerçek olduğunu düşünün! Biz hayal ettik, güçlü hayallerimiz vardı, ve gerçek oldular, ve bizler böylesi bir firmanin saha liderleri olduk. Peki ya sizin hayalleriniz ne kadar güçlü? Ve siz, böyle bir firmanin saha liderleri olarak hayallerinizi gerçekleştirmek ister miydiniz?
     
    AGEL ENTERPRİSES ARTIK TÜRKİYEDE.Agel sizlere kendi işinizi kurma fırsatı vermektedir.Çok çok küçük bir sermaye ile global bir iş kurabilirsiniz.Şirket Dünyada çok yaygın bir sistem olan Network Marketing sistemle çalışmaktadır.Tüm şehirlerde ciddi,yüksek gelir hedefleri olan, kişisel gelişimine önem veren, lider ruhlu girişimciler arıyoruz.Her meslek grubundan birçok kişi ile part time veya full time çalışmaktayız.
    Kazanç planımızdanda farkedebileceginiz gibi işimizde asıl olan pazarlama degil ekip oluşturmaktır.
     
    AŞAGIDA LİNKLERİNİ VERDİGİMİZ VİDEOLARI MUTLAKA İZLEYİN!!!
     
    LÜTFEN ZAMANINIZI AYIRIN VE VİDEOLARIN TAMAMINI SIRASIYLA İZLEYİN...
     
    MAİLDE DETAYLI BİLGİ EDİNEBİLECEGİNİZ EKLERDE VARDIR.
     
    http://agelturkiye.net/presentation/ericworre/agel_phenomenon.html

    Agel olasılıkları gerçeğe çeviren bir şirkettir.Yenilikçi,gel bazlı ürünlerimiz, pırıl pırıl bir vizyonumuz ve yaratıcılık iç güdümüz var. Birlikte belirlediğimiz yolda,birbirini destekleyen,sinerji sahibi bir topluluk meydana getiriyoruz.
     
    Agel hedeflerinize erişmenize yardımcı olabilir.Hayal ettiğiniz ,9'dan 5'e çalışma saatlerine olan bağımlılıktan kurtulmak olsun,daha iyi bir gelir olsun veya daha sağlıklı bir yaşam tarzı olsun her şey, beslenmeyi değiştirmiş ve sizin hayatınızı da değiştirebilecek devrim niteliğindeki jel ürünleri  ilebaşlayacaktır.                                                                                                  
    Yaklaşık 10 yılda bir,  kaderinde    bir sektörün    simgesi  olmak olan bir Network pazarlama şirketi   ortaya çıkar. Bu     şirketlerin  bir   çok ortak noktası vardır.     Başka   bir    şirketin düşüncelerinin     basit   bir tekrarından ibaret olmayan ve kendi  kategorisinde ya da hatta Dünyada ilk olan bir yenilik getirirler. Büyümeyle nasıl  başa çıkacağını bilen,olağanüstü bir yönetim ekipleri vardır.            
     
     Sahada çalışanların karlılığına güvenebileceği bir prim sistemleri vardır.Ve daha ilk günden başlayarak, finansal olarak kararlıdırlar; deneyimli,  başarılı  saha liderleri de iş başındadır
     
     Sektörün geçmişine baktığınızda, bu şekilde başarılı olmuş az sayıda şirket görürsünüz. Agel da böyle bir şirkettir.  Bizi daha iyisine, daha yükseğe götürecek yolu biliyoruz  
     
     FİRMA TANITIMI:
     
    2005 yılında kurulan Agel Enterprises şu anda 46 ülkede(Avrupa Birliği dahil) faaliyet gösteren ve Dünyanın en hızlı büyüyen Network Marketing şirketidir.
     
    300 milyar dolarlık BESİN TAMAMLAYICILARI sektörüne yepyeni bir ürün teknolojisi *GEL SUSPENSION TECHNOLOGY* ile iki yıl önce girmiş ve bu pazarda en büyük ve en iyi olmayı hedeflemiştir.
     
    Avrupa’da Eylül 2006 , Türkiye’de ise Ocak 2007 da faaliyete geçen Agel'a bu yıl dağıtım ortağı olarak katılanlar bu yepyeni organizasyonda önemli kariyer seviyelerine ulaşma fırsatına sahip olacaktır.
     
    Firmamız  çok hızlı büyüme göstermiş ve rekor üstüne rekor kırmaktadır.Dünya da oldugu gibi Türkiye’de de çok güçlü networkçüler bu firmaya geçmiştir.Bizde bu firmaya geçerek kısa sürede işimizi zirveye taşıdık.Networkte (Ağ pazarlama)  zamanlama çok önemli daha bazı şehirlerde organizasyonlar oluşmadı ilklerden olursanız çok daha fazla gelir imkanına sahip olabilirsiniz.
     
    Agel, Global İş Planı ile Sektördeki tüm diğer firmaların önüne geçmiştir.
    Hızlı ve hemen para kazanma olanağı sunan
     
    Kazanç ve kariyerde sınırı olmayan
     
    Network Marketing tarihindeki en büyük primlerin dağıtılacağı iddiasında olan ve bunu gerçekleştirmeye başlayan
     
    Agel'ın bu eşsiz İş Planı tüm dağıtım ağı ortaklarına sonsuz olanaklar sunmaktadır.
     
    Sıfır Risk ve Sıfır Sermaye ile, ister part-time ister full-time çalışarak kendi global ticaret ağınızı kurabilir, işinizi geliştirebilir, hedeflerinize çok kısa sürede ulaşabilirsiniz.
     
     
    Bunu sağlamak için gerekli tüm eğitim altyapısı, iletişim ağı ve iş geliştirme sistemi hazır olup,Türkiye çapında organize edilen İş Tanıtım Toplantıları ile işinizi geliştirebilir, Türkiye’deki en iyi Network Liderleri ile çalışarak etkin ve global bir sistem kurabilirsiniz.

     

     Dünyanın en hızlı büyüyen network firması ünvanını alan,
    Eşsiz ürün teknolojisi ve kalitesiyle memnun müşteri ağını hızla genişleten,
    Benzersiz Marketing planıyla iş ortaklarına hızlı ve gerçek kazanımlar sağlayan ve Network tarihindeki tüm rekorları alt üst ederek girdiği her ülkedeki network şirketlerinde ciddi ciro kayıpları yaratan bir firma.

    Ekim 2005 yılında Amerika’da, Provo şehrinde kurularak; ilk ayında 5 milyon $ ciro yapmış olan ve ikinci senesinde 45 ülkede faaliyet göstermeye başlayan, Agel firması; Türkiye’ye 2007 Ocak ayında girmiştir. Bu firma; dünyada besin tamamlayıcıları sektöründe daha önce esi benzeri görülmemiş bir yenilik ve teknolojik atilim ile, çok cazip bir is fırsatı sunmaktadır.

    Yüksek eğitim ya da yılların is tecrübesine gerek duyulmadan, çok ciddi kazançların mümkün olduğu, 18 yas ve üstü herkesin, part time bile yapabileceği bir sistemle isleyen, anlaşılması ve uygulanması oldukça kolay bir fırsat sunuyoruz.     
    *DOĞRU ZAMANDA DOĞRU YERDE BULUNMANIN  FIRSATINI GÖREBİLEN.
    *KENDİNE SINIR KOYMAYAN
    *YAŞAMDAN ZEVK ALMAYI BİLEN VE İSTEYEN
    *HAYAT İÇİN VERDİĞİ MÜCADELEN YORULMAMIŞ,
    *EĞİTİME ÖNEM VEREN,YENİLİKÇİ
    *ÇEVRESİNİN KREDİLERİNİ BİTİRMEMİŞ DÜRÜST,ATILGAN,SAĞLIĞINA ÖZEN GÖSTEREN, GİRİŞİMCİ RUHLU
    *EVDE OTURMAYI SEVMEYEN ,


    Maddi Özgürlük


    Kendi İşine Sahip Olmak

    Sevdiklerinize Daha Çok  Zaman

    Bireysel Gelişim

    Servet Yaratmak

    Başkalarına Yardım Etmek

    Yeni Arkadaşlıklar

    İyi bir Emeklilik

    Miras Bırakmak

    Daha lüks bir yaşam

    Kendiniz ve Aileniz için daha çok sağlık
     

    BAŞKALARINI ZENGİN EDEN SIKICI BİR İŞ YERİNE  KENDİNİZİ ZENGİN EDEN YÜKSEK GELİRLİ VE HEYECANLI BİR KARİYER ZEVKİNE VARIRSINIZ.


    Bu hızlı büyümeden pay almak isterseniz ve söylediğimiz özelliklere uygun olduğunuzu düşünüyorsanız hayatınızı değiştirebilecek bu fırsat için kendinize bir şans verin ve bizimle iletişime geçin.Türkiye de BÜTÜN ŞEHİRLERDE bizimle çalışacak takım arkadaşlarına  ihtiyacımız var.Videoları izlemeyi lütfen unutmayın!!!


    MAİLDE DETAYLI BİLGİ EDİNEBİLECEGİNİZ EKLERDE VARDIR.
     
    HAYALLERİNİZ BİR TERCİH KADAR YAKININIZDA!!
     
    DOĞRU ZAMANDA
     
    DOĞRU KİŞİLERLE
     
    DOĞRU İŞ İÇİN
     
    DOĞRU SEKTÖRDESİNİZ
     
    İşimizde asıl olan satış degil ekip oluşturmak ve organizasyon yönetimi oldugundan lider ruhlu ve gelişime açık olmak önemlidir.İşi anlamanız için maildeki videoların tamamını izlemelisiniz.Videoları izledikten sonra sizinle detaylı olarak görüşebiliriz.

    Daha fazla bilgi için sizi CANLI ONLİNE KONFERANSLARIMIZA veya bulundugunuz şehirde yapılan KONFERANSLARA yönlendirebiliriz.
    LÜTFEN VİDEOLARI İZLEDİKTEN SONRA İLETİŞİME GEÇİNİZ AKSİ TAKDİRDE İLETİŞİM KURMAMIZ ÇOK ZOR OLACAKTIR.

    bana işte böyle bir mail geldi ve aranızda agel üyesi olan arkadaşlar var mı ? bana pek inandırıcı gelmedi ama agel ile ilgili sitelere gözattığımda ürünlerin pahalı olması nedeniyle bizim türk milletinin bu ürünlere 200-300 dolar para vereceğini sanmıyorum bunun içinde gönderen arkadaş amacımız ürünü satmak değil şuan ekip oluşturmak dedi ve agelin yönetim kurulu üyesiyim falan demişti. bu konu hakkında bildikleriniz varsa söylermisiniz arkadaşlar. herkese şimdiden teşekkürler yorumlarınızı bekliyorum.

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyinsiz
    beyinsiz's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Ekim/2007
    Erkek
    parani yerler inanma zaten onemli bir kuruluş olsa forwardla ne işi olur

    sen hep daha önce öpülmüş bir kadının dudaklarında sana dair cümleler bekledin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Ağustos/2005
    Erkek

    saçma..

     


Toplam Hit: 1290 Toplam Mesaj: 3