Pc Uzaktan Açıp Kapatmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

evde olmadığım zamanlarda laptopdan evdeki pcyi açıp bağlanmam gereken durumlar oluyor kapalı pcyi nasıl açabiliriz, wake on lan yöntemi hariç varmı öneriniz 

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

kapatma

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelayvaz
    Kelayvaz's avatar
    Erkek

uyandırma yöntemi dışında bende pek bilmyiorum bende anydesk ile o şekilde yapardım.

下面的注释包含自解压脚本命令 | Suskunluk yasasi..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    frekaze
    frekaze's avatar
    Erkek

Cihazında elektirik kesintisi sonrası açılma özelliği varsa bir kontrolleri Rölede olabilir (internet tabanlı çalışan)(snoff bakabilirsin)  işini çözebilirsin. Kombi sistemi gibi düşün :) 

frekaze tarafından 23/Mar/25 17:58 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

Ben zamanında dandik bir telefonun titreşim motorounun + - çıkışlarını masaüstü bilgisayarın Power on/off switcine bağlamıştım. Elektrik okuyan bir arkadaşımdan yardım alıp yanlış hatırlamıyorsam uçlarına diyot ya da direnç gibi devre elemanlarını bağlamıştım. Bilgisayarın anakartı zarar görmesin diye. Sürekli titreşim modundaydı telefon. Titreşim modu sabit. SIM hattına 1 kere 10 ya da 20 lira kontör yüklemiştim :| telefonun şarjıda 10 gün felan gidiyordu. Haftada bir şarj ederdim. 1 kere çaldırma açma, 4 sn kadar uzun çaldırma hard re1 sene kadar kullanmıştım. Belki fikir verir. Telefon olmazda bilgisyaarın power on off switchine bağlı wireless ile internete bağlı bir iot cihazı olabilir.

Tabi sonra wake on lan destekli bir anakartım oldu. Gerek kalmadı. noip gibi beleş hizmetlerle ip ile açabiliyordum o zamanlar. Farklı bir yol arayış iinde olmanın sebebi ne acaba ?

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

Sonoff kuru Kontak olan röle çıkışını ana kartın power butonuna basacak şekilde bağla. Sonra dünyanın herhangi bir yerinden uygulamayı açıp aç kapat yap roleyi. PC açılır.

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

smart switchler olması lazım. bunu power tuşunun üstüne koysan pc'yi uzaktan açarsın

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    TheAvenqer
    TheAvenqer's avatar
    Erkek

anakarttan elektrik alınca başlayı seçiyorsun bios ayarlarından

TP-Link Tapo P100 bu cihazdan alıyorsun telefondan istediğin zaman açıp kapatıyorsun

Google remote kuruyorsun açılır açılmaz bağlantı veriyor sana miss gibi

Bot ve lisans ihtiyaçlarınız için pm atınız.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek

abi eve 360 donen bi kamera al evdeki bilgisayarı uykuda bırak.

kamerayı farenin yanına koy biraz hareket edince hareket şekilde veya bağla

uzaktan uyanır :)

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

masaüstü ise genelde biosta "elektrik gelince açıl" gibi bi seçenek oluyo, bazı laptoplarda da oluyor.

https://www.tp-link.com/tr/home-networking/smart-plug/

şöyle bişeyle çözersin

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Wake on Lan dışı en ucuz yöntem wifi bağlı esp devre kartı ile çözersin hocam. Mikro web server + kablo lazım sadece :D

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
Toplam Hit: 1388 Toplam Mesaj: 23
pc uzak bağlantı